Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Το ενδιαφέρον οι απλές νίκες (Αναλύσεις- Προτάσεις Σαββατοκύριακο +5ΑΔΑ +6ΑΔΑ)




Εξαιρετικό το τριήμερο Τετάρτης- Πέμπτης και Παρασκευής και φυσικά είχαμε και τα ανάλογα ταμεία. Πληρωθήκαμε  στον ΟΠΑΠ την τριάδα με Βόλγκογκραντ- Μπάγερν- Ουλκερ. Η οποία ήταν κοινή και στο διαδίκτυο. Την Πέμπτη πληρωθήκαμε εκ νέου μία κοινή δυάδα με Ουλκέρ και Σάσσαρι. Από τα υπόλοιπα πέρασαν Νίζνι- Αστέρας- Πλοϊέστι- Άρτλαντ σε έναν συνολικό απολογισμό 8 στα 10 σημεία σε ένα ακόμα υψηλό ποσοστό.


Σήμερα θα αναλύσουμε το κουπόνι του Σαββατοκύριακου περιεκτικά όμως γιατί είναι πολλά τα παιχνίδια και δεν υπάρχει χρόνος για ανάλυση ένα προς ένα. Γενικά σαν διήμερο συμφέρουν πιο πολύ η απλές νίκες.


Ξεκίνημα από Ελλάδα όπου ο Απόλλωνας με την έδρα μάλλον κερδίζει τον ντεφορμέ ΠΑΟΚ. Έτσι κι αλλιώς οι πατρινοί ποντάρουν και φέτος στο σπίτι τους και έχουν καλό μομέντουμ για την νίκη. Θα το ήθελα +0,5 για Απόλλωνα να πω την αλήθεια άλλα ακόμα και έτσι (-1,5) παίζουμε άσσο.
Ο Άρης με καλή ψυχολογία μετά την δικαίωση στο ΑΣΕΑΔ υποδέχεται την φορμαρισμένη ΑΕΚ σε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Στο κύπελλο πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα στο ίδιο γήπεδο είχαμε δύσκολη νίκη για τον Άρη. Από τότε μέχρι σήμερα η ΑΕΚ είναι αλλαγμένη προς το καλύτερο. Απλά 3 σερί ήττες για τον Άρη, 3 σερί νίκες για την φιλοξενούμενη δεν μπορώ να μην βάλω κάπου νίκη Άρη, στο τραγικό πάντως 1,55.


Και λίγο Τρίκαλα που έχουν μεγάλο αρνητικό σερί και θα παλέψουν να το σπάσουν. Από τον Κολοσσό έφυγε ο αρχισκόρερ Τζέιμς για την Λαμποράλ οπότε μέχρι να «δέσουν» τα νέα συστήματα ο Κολοσσός είναι ευάλωτος στην ήττα σε τέτοια ματς.


Από την Γαλλία πάμε μόνο με λίγο Ρεμς στο +8,5 και αυτό γιατί είναι ασταθέστατη η Σολέ και δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη. Και ας προέρχεται από μεγάλο διπλό με την Χάβρη.


Στην Γερμανία δύσκολη αγωνιστική και πολλά φαβορί. Κρατάω μόνο άσσο Λουντβιγκσμπουργκ με -7,5 και την χαμηλή της νίκη στο 1,26. Προέρχεται από 2 σερί ήττες, είναι καλύτερη ομάδα όταν παίζει στο σπίτι της, έχει καλύτερο υλικό από την Τούμπιγκεν, μία Τούμπιγκεν που μαζί με την Κραϊλσχάϊμ παίζουν το χειρότερο μπάσκετ του πρωταθλήματος.


Στην Τουρκία προσέχουμε την Μπουγιουκσεχίρ στο +2,5. Είναι πονηρά δοσμένο και ίσως έρθει άσσος. Και μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Μπάνβιτ- Εφές άλλα θέλει σκέψη και live. Εφές πάντως δεν θα έπαιζα.


Στην Αδριατική λίγκα πάμε λίγο με Σζολνόκι (+8,5). Προ ημερών για το Eurocup στο ίδιο γήπεδο η Ολίμπια έκανε περίπατο. Ενώ είχε νικήσει σχετικά χωρίς πρόβλημα και στην Ουγγαρία πάλι για το Eurocup. Kαι παρ’ όλα αυτά έχουμε μόνο +8,5 για Σζολνόκι. Προφανώς για να παίξουμε πάλι άσσο αφού η Ολίμπια την καραξεσκίζει την Σζολνόκι όπου την βρίσκει. Δοκιμάζω το διπλό για την περιέργεια σε μονό αποδεκτό. Είναι πονηρά δοσμένο.


Στην Ιταλία έχουμε δύο ομάδες που παραπαίουν άλλα είναι καλά ονόματα στην χώρα και κάπου θα την κάνουν. Η Καζέρτα ενισχύεται καθώς πήρε και τον Τεσιτόρι για την ρακέτα και άσχετα με το παρελθόν κάποτε θα κάνει την πρώτη της νίκη και το εντός έδρας με την νεοφώτιστη Τρέντο μοιάζει μία πολύ καλή ευκαιρία. 1,65 νίκη Καζέρτα το κρατάω και -2,5 στον ΟΠΑΠ. Πάντως όσοι έχουν σιχαθεί από Καζέρτα στις 8 πρώτες αγωνιστικές μπορούν να απέχουν. Η Βαρέζε είναι η δεύτερη ομάδα. Έχει +8,5 μέσα στην Μπρίντιζι. Δεν βάζω σε πρόταση το σημείο άλλα ίσως βάλω σε μονό αποδεκτό λίγο το χάντικαπ της Βαρέζε. Από τα υπόλοιπα λογικά η Ρόμα κερδίζει την Βανόλι στο 1,50 και κρατάμε το σημείο. Εντυπωσιάζει η Βανόλι φέτος, η Ρόμα είναι αλλοπρόσαλλη άλλα μετά τις ήττες από Πιστόϊα και Ρετζιάνα νομίζω επιστρέφει στις νίκες.


Μεγάλο ντέρμπι στην Σαρδηνία με την Σάσσαρι να προέρχεται από συνεχόμενες νίκες και να έχει αποχαιρετίσει ήδη την Ευρωλίγκα. Θέλει μία καλή νίκη με καλό αντίπαλο και η Μιλάνο προσφέρεται καθώς είναι με το ένα πόδι στο Τοπ 16 και έχει το μυαλό περισσότερο στα ευρωπαϊκά σαλόνια. Άλλωστε το ιταλικό πρωτάθλημα είναι χαμηλού επιπέδου φέτος και τις ήττες η Μιλάνο θα τις καλύψει μελλοντικά με το ρόστερ που έχει. Νίκη Σάσσαρι είναι το σημείο του διημέρου.


Στην Ισπανία τέλος δύσκολη αγωνιστική και πάμε με τον άσσο της Χιπούσκοα (+4,5) στο βάσκικο ντέρμπι με την Μπιλμπάο. Η Χιπούσκοα θα δώσει και φέτος της μάχη της παραμονής και ποντάρει στην έδρα της. Η Μπιλμπάο κάνει καλή πορεία άλλα δεν έχει σταθερότητα. Αν και έβγαλε μεγάλο διπλό και εύκολα στα Κανάρια νησιά με την Γκραν. Γενικά είναι ομάδα ρυθμού απλά έχει βρει και διάρκεια τώρα στην αρχή. Ίσως ξεφουσκώσει με το νέο έτος.. Εν τέλει η Χιπούσκοα καίγεται περισσότερο και σε ένα βάσκικο ντέρμπι (χωρίς αντιπαλότητα πάντως) υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού μου οι βάσκοι να βοηθήσουν τους άλλους βάσκους λίγο! Πάω με τον άσσο.


Και μένει το ντέρμπι της Βαλένθια με την Λαμποράλ. Μεσοβδόμαδα έχουμε το Λαμποράλ- Βαλένθια για την Ευρωλίγκα. Εκεί όπου η Βαλένθια με την χθεσινή της ήττα δεν προκρίνεται ενώ η Λαμποράλ με την δική της νίκη επί της Γαλατά μάλλον προκρίνεται… Επίσης κάνω μία πονηρή σκέψη και λέω πως κερδίζει η Βαλένθια σήμερα για να ηρεμήσει λίγο και χάνει στην Βιτόρια μεσοβδόμαδα για να έχει χαρές και η Λαμποράλ που αγκαλιάζει το Τοπ 16!!! Αγωνιστικά πάντως η Λαμποράλ είναι ανεβασμένη πλέον ενώ η Βαλένθια υπολειτουργεί. Άλλα γιατί ένα παιχνίδι που έπρεπε να δίνεται στα ίσια με +0,5 μάξιμουμ στην Λαμποράλ δίνεται στο +4,5;;;   Η επιλογή μου είναι νίκη για Βαλένθια και ότι βγει!!


Κλείνουμε με νίκη Φουενλαμπράδα στο 1,60 στον πρόωρο τελικό παραμονής με την Ανδόρρα. Μία Ανδόρρα που μακριά από τα Πυρηναία όρη χάνεται…



Επομένως έχουμε ΑΡΗΣ  ΝΙΚΗ- ΤΡΙΚΑΛΑ (+3,5)- ΑΠΟΛΛΩΝ  ΝΙΚΗ ΚΑΙ  (-1,5) ΟΠΑΠ, ΡΕΜΣ (+8,5)- ΛΟΥΝΤΒΙ (-7,5)- ΣΖΟΛΝΟΚΙ (+8,5)- ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΣΕΧΙΡ (+2,5)- ΚΑΖΕΡΤΑ  ΝΙΚΗ ΚΑΙ (-2,5)  ΟΠΑΠ- ΡΟΜΑ  ΝΙΚΗ- ΣΑΣΣΑΡΙ  ΝΙΚΗΧΙΠΟΥΣΚΟΑ (+4,5)- ΒΑΛΕΝΘΙΑ  ΝΙΚΗ- ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ  ΝΙΚΗ.


ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ   1


058-311  ΣΑΣΣΑΡΙ- ΜΙΛΑΝΟ    ΝΙΚΗ ΣΑΣΣΑΡΙ
799. (+4,5) ΧΙΠΟΥΣΚΟΑ- ΜΠΙΛΜΠΑΟ     1
830. ΚΑΖΕΡΤΑ- ΤΡΕΝΤΟ (+2,5)   1


ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ   2


778. ΑΠΟΛΛΩΝ- ΠΑΟΚ (+1,5)   1
791. ΣΟΛΕ- ΡΕΜΣ (+8,5)     2
795. ΛΟΥΝΤΒΙΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ- ΤΟΥΜΠΙΓΚΕΝ (+7,5)    1


**ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΖΕΣΤΟΣ ΓΙΑ 5ΑΔΑ ΚΑΘΩΣ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ. ΑΠΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΘΑ ΕΒΓΑΖΑ ΤΗΝ ΛΟΥΝΤΒΙ.


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ   1


ΣΑΣΣΑΡΙ- ΜΙΛΑΝΟ  1   ΝΙΚΗ ΣΑΣΣΑΡΙ   1,70
ΚΑΖΕΡΤΑ- ΤΡΕΝΤΟ   1   ΝΙΚΗ ΚΑΖΕΡΤΑ  1,65


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ   2


ΡΟΜΑ- ΒΑΝΟΛΙ   1 ΝΙΚΗ ΡΟΜΑ   1,48
ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ- ΑΝΔΟΡΡΑ    1   ΝΙΚΗ ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ   1,60



**ΣΤΗΝ ΕΞΑΔΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΑ 4 ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΧΙΠΟΥΣΚΟΑ (+4,5) ΚΑΙ ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΝΙΚΗ. ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΞΑΔΑΣ ΠΕΡΙΠΟΥ  18  ΜΟΝΑΔΕΣ.


Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 


1 σχόλιο:

  1. καλησπερα,θα παιξουμε τιποτα σημερα?εγω βλεπω διπλο βοννη κ μπεσικτας,ασσο ρεντζιανα κ διπλο νιμπουργκ αν παιξει ο Ουάσιγκτον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή