Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Πόλη που βράζει... (Αναλύσεις- Προτάσεις Σαββατοκύριακο +5ΑΔΑ +6ΑΔΑ)


Περίφημα τα πήγαμε στο μεσοβδόμαδο κουπόνι όπου και είχαμε αρκετά ταμεία. Στην ουσία στις προτάσεις από Eurocup και Ευρωλίγκα μόνο ένα σημείο χάθηκε. Ο απολογισμός πολύ καλός με ταμείο ΟΠΑΠ με ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ- ΝΕΠΤΟΥΝΑΣ- ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ. Με ταμείο ίντερνετ ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ-ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ. Ακόμα ένα ταμείο από Ευρωλίγκα ίντερνετ με ΜΑΛΑΓΑ- ΟΥΛΚΕΡ ενώ ήδη είχε πληρώσει η τοκογλυφική τριάδα με ΕΣΤΟΥ-ΛΙΜΟΖ-ΝΕΠΤΟΥΝΑΣ την Τετάρτη. Χάθηκε μόνο το Μιλάνο ως σημείο. Άλλα χθες μέσω facebook σας είπε να βάλετε τριάδα ΟΥΛΚΕΡ-ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ- ΜΑΛΑΓΑ (τουλάχιστον αυτοί που κουβαδιάστηκαν στον ΟΠΑΠ) η οποία και πέρασε φυσικά. Καλοφάγωτα όλα.


Αρκετά όμως με τον πρόλογο. Πάμε να δούμε τα φρέσκα σήμερα. Χωρίς Γαλλία και Γερμανία. Στην Γερμανία έχουμε all star game ενώ στην Γαλλία κύπελλο που δεν μας απασχολεί προς το παρών. Μόνο ένα παιχνίδι εξ’ αναβολής επομένως, αυτό της Λιμόζ που δεν παρουσιάζει στοιχηματικό ενδιαφέρον.


Ξεκίνημα από Ελλάδα όπου λίγα πράγματα μετά την διακοπή για τις γιορτές όπου και έχουμε κωμικά πράγματα με τον Ολυμπιακό να κερδίζει στα χαρτιά το ματς του κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό και ο Γιαννακόπουλος να σκέφτεται την Αδριατική λίγκα… Εγώ θα πήγαινα να σας πω την αλήθεια. Τουλάχιστον η εν λόγω λίγκα είναι πιο ανταγωνιστική από την Ελλάδα άλλα βρε Γιαννακόπουλε θα σε φάνε τα ταξίδια ανά τα Βαλκάνια και στην τελική δεν θα έχεις αιώνιο για να τρως τις σάρκες σου τρεις την ώρα.  Υποβάθμιση του αθλήματος στο έσχατο σημείο πλέον. Όπως έγινε προ ημερών και με την άθλια προσφυγή του ΠΑΟΚ στο ΑΣΕΑΔ σε μία επιδέξια κωλοτούμπα να πάρει και αυτός ένα παιχνίδι στα χαρτιά και όχι στο γήπεδο. Πολύ το δουλεύουνε το «χαρτί» ορισμένα σωματεία…


Στοιχηματικά πάμε λίγο με τον Κολοσσό στο +6,5 καθώς μιλάμε για ίδιες ομάδες σχεδόν όπου έχουν και ίδιο στόχο. Το ότι ο ΚΑΟΔ έπαιξε καλά στα 2 τελευταία του παιχνίδια δεν δικαιολογεί αυτόματα τέτοιο χάντικαπ. Πιστεύω θα έχουμε θριλεράκι. Κρατάω και το Κόροιβο που ποντάρει εντός φέτος. Έχουμε κακό μομέντουμ πάντως καθώς και η Κηφισιά καίγεται για την νίκη μετά το σερί των αρνητικών αποτελεσμάτων. Απλά πάμε με την έδρα εδώ σε έναν πρόωρο τελικό έτσι όπως έχει εξελιχθεί η κατάσταση για τον Κόροιβο και ας ελπίσουμε να δικαιωθούμε. Πέφτει χωρίς λόγο η νίκη του Πανιωνίου διαδικτυακά. Χωρίς Χάνκοκ και με τον επικίνδυνο Απόλλωνα… Θα μας τρελάνουν… 

Από τα υπόλοιπα τίποτα.



Στην Ισπανία δύσκολη αγωνιστική και πάμε με τα χάντικαπ για Ανδόρρα- Μάλαγα άλλα και με τον άσσο της Φουενλαμπράδα. Η  Ανδόρρα παίζει δεύτερο σερί εκτός έδρας ματς και πάλι θα παλέψει όπως πάλεψε και με την Εστού στην Μαδρίτη όπου  και έχασε στις λεπτομέρειες. Άλλωστε βάσει προγράμματος δεν έχει και άλλη επιλογή. Η Ομπραντόϊρο παίζει καλύτερα εντός, έχει και την μεγάλη νίκη με την Μπαρτσελόνα εντός άλλα πάντα η Ομπραντόϊρο έπαιζε στο μάξιμουμ με τους μεγάλους και υποτιμούσε ανεξήγητα τους μικρούς… Και πέρσι το έκανε αυτό.


Η Μάλαγα έχασε χθες δικό της παιχνίδι με την Εφές. Κατέρρευσε ολικά σχεδόν στο τρίτο δεκάλεπτο ενώ είχε πάρει μία σεβαστή διαφορά στο ημίχρονο. Νομίζω ο Πλάθα πρέπει να «σφίξει» τα λουριά μιας και υπάρχει καλό υλικό φέτος και τέτοιες εμφανίσεις είναι ανησυχητικές. Η Μπαρτσελόνα με την ευστοχία του Χουέρτας κέρδισε τον Παναθηναϊκό και πήρε ψυχολογία που δεν είχε με τις απανωτές γκέλες. Πάντως δεν παίζει άμυνα η ομάδα και γενικά δεν παίζει το μπάσκετ που έπαιζε προ μηνός ή διμήνου. Έχει πρόβλημα.  Δεν είναι για +6,5 η Μάλαγα. Είναι για +3,5. Πάω με το διπλό.


Η Φουενλαμπράδα άλλαξε προπονητή. Στην θέση του Καζίμιρο ήρθε ο Λόπεζ ο οποίος όμως είναι «ρούκι» στην πρώτη κατηγορία και δεν ξέρω τι να περιμένω. Πάντως για εντός έδρας παιχνίδι με την Κανάριας που φέτος δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο (ειδικά μακριά από την Τενερίφη) καλός είναι ο άσσος καθώς και η Φουενλαμπράδα στην Μαδρίτη ποντάρει και φέτος και για σωθεί άνετα και να μην έχει περιπέτειες στο τέλος.


Στην Ιταλία λογικά Μιλάνο και Σάσσαρι καλύπτουν και τα χάντικαπ, δηλαδή Μιλάνο (-6,5) και Σάσσαρι (-9,5) άλλα περισσότερο προσανατολίζομαι να τα βάλω σε μονά αποδεκτά περιέργειας παρά σε παρολί. Είναι πονηρά παιχνίδια και η Ιταλία φέτος δεν έχει πολύ «μπέσά». Από τα υπόλοιπα πάμε με την νίκη της Μπολόνια στο 1,65. Που είναι ομάδα έδρας και βαρύ όνομα και το μομέντουμ υπογραμμίζει νίκη. Αξιοσέβαστη η Τρέντο άλλα η διακοπή διακόπτει και τις φόρμες των ομάδων. Και μένει η Καζέρτα… Τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου και η Καζέρτα έχει 0-14!!! Παίζει ο τυφλός με τον μονόφθαλμό. Άλλα και ο τυφλός κάποτε πρέπει και να δει. Το συγκεκριμένο παιχνίδι, δηλαδή εντός έδρας με την χειρότερη ομάδα (πλην Καζέρτα) του πρωταθλήματος σημαίνει πολλά. Εν ολίγοις αν δεν κερδίσει ούτε αυτό η Καζέρτα τότε μάλλον έπεσε ήδη. Εκτός αν στον β΄γυρο φέρει παίχτες επιπέδου Ευρωλίγκα!!! Έχει κάνει ήδη κινήσεις η ομάδα και κοουτσάρει ο τρίτος προπονητής πλέον σε διάστημα 5 μηνών. Και η νίκη της Καζέρτα στο 1,55. Ή που θα καταστρέψει κόσμο η Καζέρτα (για ακόμα μία φορά) ή μιλάμε για καλό δωράκι εδώ. Άλλα δεν μπορούσε να το δώσει και χαμηλότερα γιατί η απόδοση νίκης πάει συναρτήσει με το χάντικαπ. Αν το έδινε 1,30 τότε ένα χάντικαπ +6,5 με +7,5 για Πέζαρο θα γινόταν αυτόματα εκείνο δώρο. Προσωπικά θα βάλω νίκη Καζέρτα. Χωρίς χάντικαπ. Και ο Θεός βοηθός.


Από την Τουρκία δεν αξίζει κάτι. Στην γείτονα χώρα έχει πέσει πολύ χρήμα και όλος ο καλός ο κόσμος κάνει παρέλαση. Ακόμα και μικρομεσαίες ομάδες έχουν ρόστερ που θα ζήλευε και ομάδα τετράδας στην Ιταλία φέτος.  Γι αυτό και έχουμε απανωτές εκπλήξεις και η παραδοσιακή εξάδα Ουλκέρ- Εφές- Γαλατά- Μπεσίκτας- Μπάνβιτ- Καρσίγιακα τα έχει βρει σκούρα φέτος.


Επομένως πάμε με ΚΟΛΟΣΣΟΣ (+6,5)- ΚΟΡΟΙΒΟΣ  ΝΙΚΗ ΚΑΙ (-1,5)  ΟΠΑΠ- ΑΝΔΟΡΡΑ (+7,5)- ΜΑΛΑΓΑ (+6,5)- ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ  ΝΙΚΗ ΚΑΙ (-1,5)  ΟΠΑΠ- ΚΑΖΕΡΤΑ ΝΙΚΗ- ΜΠΟΛΟΝΙΑ ΝΙΚΗ ΚΑΙ (-1,5)  ΟΠΑΠ.


ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ   1


794. ΜΠΟΛΟΝΙΑ- ΤΡΕΝΤΟ (+1,5)   1
796. ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ- ΚΑΝΑΡΙΑΣ (+1,5)    1


ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ  2  ΣΥΣΤΗΜΑ  3,4


764. ΚΟΡΟΙΒΟΣ- ΚΗΦΙΣΙΑ (+1,5)    1
770. ΟΜΠΡΑΝΤΟΪΡΟ- ΑΝΔΟΡΡΑ (+7,5)   2
785. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ- ΜΑΛΑΓΑ (+6,5)    2
763. ΚΑΟΔ- ΚΟΛΟΣΣΟΣ (+6,5)    2


*ΓΙΑ ΤΗΝ 5ΑΔΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΟΣΣΟ.


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ   1


ΜΠΟΛΟΝΙΑ- ΤΡΕΝΤΟ  1  ΝΙΚΗ ΜΠΟΛΟΝΙΑ   1,65
ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ- ΚΑΝΑΡΙΑΣ   1 ΝΙΚΗ ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ   1,75


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ    2


ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ- ΜΑΛΑΓΑ   2   ΜΕ   6,5π. ΥΠΕΡ ΜΑΛΑΓΑ
ΚΑΖΕΡΤΑ- ΠΕΖΑΡΟ   1  ΝΙΚΗ ΚΑΖΕΡΤΑ   1,55



**ΓΙΑ ΤΗΝ 6ΑΔΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΝΔΟΡΡΑ (+7,5) ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΒΟΣ  ΝΙΚΗ  1,75. ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΞΑΔΑΣ ΠΕΡΙΠΟΥ  27  ΜΟΝΑΔΕΣ



Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 



2 σχόλια:

  1. Φίλε είσαι τρομερός. Συνέχισε να κρατάς αυτή την ηρεμία και να μας δίνεις ταμεία, διότι το στοίχημα δεν έχει μπέσα. Πάντως μπράβο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ευχαριστώ φίλε μου για τα καλά σου λόγια

    ΑπάντησηΔιαγραφή