Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Τελευταία αγωνιστική με ενδιαφέρον (Αναλύσεις- Προτάσεις Eurocup)



Ένα μικρό πάρτι είχαμε το σαββατοκύριακο που μας πέρασε και ελέω Γαλλίας χάθηκε το μεγάλο. Ίσως θα πρέπει να απομονώσω την Γαλλία για ένα διάστημα και να την παίζουμε μόνη της ξεχωριστά από τα υπόλοιπα πρωταθλήματα. Πλήρωσε λοιπόν αδρά η πεντάδα ΟΠΑΠ με ΧΑΓΚΕΝ- ΜΠΕΙΡΟΥΘ- ΜΙΛΑΝΟ- ΜΠΑΝΤΑΛΟΝΑ- ΜΠΡΕΜΕΡΧΑΒΕΝ. Πλήρωσε η βασική πρόταση ΟΠΑΠ με ΧΑΓΚΕΝ- ΜΠΑΝΤΑΛΟΝΑ- ΜΙΛΑΝΟ και πλήρωσε και η βασική πρόταση διαδικτύου με ΧΑΓΚΕΝ – ΚΟΡΟΙΒΟ. Με την πεντάδα ΟΠΑΠ πήραμε καλή απόδοση των χρημάτων μας και αυτό είναι πολύ ευχάριστο. Καλοφάγωτα.


Σήμερα θα δούμε την τελευταία αγωνιστική του Eurocup. O OΠΑΠ την ώρα που γράφω δεν έχει ανακοινώσει ακόμα τα χάντικαπ της Τετάρτης οπότε και θα πάμε με τα διαδικτυακά στις  αναλύσεις  μας. Θα δούμε τα παιχνίδια ανά όμιλο.


Ξεκίνημα από τον πρώτο όμιλο όπου γίνεται σήμερα και παρουσιάζει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον ίσως. Η Νίμπουργκ υποδέχεται την Ούνιξ και θέλει νίκη με 12π. για να προκριθεί ανεξαρτήτου αποτελέσματος στο Στρασβούργο- Ζενίτ. Διαφορετικά θέλει νίκη με τουλάχιστον 9 άλλα και νίκη του Στρασβούργο παράλληλα για να πετάξει έξω την Ούνιξ. Η Ούνιξ θέλει νίκη ή ήττα μέχρι 8π. Αγωνιστικά οι τσέχοι με την έδρα λογικά θα το παλέψουν αν και υστερούν σε ποιότητα από τους ρώσους. Η Ούνιξ πάντως δεν είναι στα καλύτερα της και δεν περιμένω να έχει εύκολο απόγευμα. Πάντως για να τα λέμε όλα η σοβαρή Ούνιξ για 40 λεπτά κερδίζει εύκολα. Απλά φέτος σχεδόν σπάνια είδαμε σοβαρή Ούνιξ για 40 λεπτά. Στα μεταξύ τους 2 στα 2 για Ούνιξ μέχρι στιγμής με περίπατο στην vtb και με καλό φίνις στο Καζάν στο παιχνίδι του πρώτου γύρου. Πάμε με το +5,5 της Νίμπουργκ καθώς κίνητρο υπάρχει και για τους δύο ενώ η Ούνιξ έχει και το +8 μαξιλαράκι σε περίπτωση που χάσει έστω οριακά.


Στο άλλο παιχνίδι το Στρασβούργο με την έδρα θα παίξει σίγουρα για την νίκη καθώς ήττα δική του και νίκη της Ούνιξ το πετάει έξω και δίνει πρόκριση στην Ζενίτ καθώς θα υπερτερεί στα μεταξύ τους παιχνίδια. Το καλό είναι πως θα είναι ήδη γνωστό το αποτέλεσμα του Νίμπουργκ- Ούνιξ οπότε αναλόγως πράττουμε. Στην τετραπλή ισοβαθμία πάμε σε average πόντων και η Ζενίτ μένει τελευταία εκτός αν κερδίσει με 60π πόντους διαφορά περίπου. Άρα η Ζενίτ συνδέεται άμεσα με την Ούνιξ και ενδεχόμενη ήττα της Ούνιξ καθιστά ουσιαστικά αδιάφορη και την Ζενίτ. Γενικά μας πιάνει λίγο πονοκέφαλος με τα σενάρια στον όμιλο αυτό άλλα τα βασικά τα έχουμε πει. Αγωνιστικά το Στρασβούργο θα είναι χωρίς τον Χάουαρντ που τραυματίστηκε στο ματς με την Ούνιξ άλλα έχει την καλή έδρα και γενικά είναι χοτ. Αυτί δείχνει και το μεγάλο και εύκολο διπλό στο Αστρομπάλ με φουλ επιθετικό μπάσκετ γρήγορου ρυθμού. Η Ζενίτ είναι περισσότερο ομάδα έδρας και αν δεν είχε το κίνητρο της πρόκρισης δεν θα δινόταν μόνο +7,5 ή +6,5 που βρίσκουμε διαδικτυακά. Απέχουμε από εδώ. Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει πρώτα στο Νίμπουργκ- Ούνιξ και αναλόγως πράττουμε.


Στον δεύτερο όμιλο η Μπουντούσνοστ έχει αποκλειστεί και τα Γκραν είναι πρώτα στον όμιλο. Δεν μπλέκουμε με το μεταξύ τους παιχνίδι στο +4.5 περίπου για Μπουντούσνοστ καθώς δεν ξέρουμε αν τα Γκραν θα ξεσπάσουν μετά τον διασυρμό στην Βιτόρια ή αν θα κρατήσουν δυνάμεις για την ισπανική λίγκα που έρχεται με δυνατά παιχνίδια.


Το ενδιαφέρον υπάρχει στο Σάσσαρι- Μπάνβιτ εκεί όπου ο νικητής προκρίνεται στην επόμενη φάση. Και επιστροφή Μεχία για την Μπάνβιτ που θα δώσει λύσεις γιατί είναι καλός παίχτης. Η Σάσσαρι έχει την έδρα και προέρχεται από 2 σερί ήττες με Γκραν και Μπρίντιζι. Οπότε το μομέντουμ για νίκη υπάρχει. Η Μπάνβιτ είναι ομάδα έδρας περισσότερο και φυσικά δεν έχει καμία σχέση με την περσινή σταθερή και αξιόπιστη Μπάνβιτ του Ιτούδη. Το +3,5 του ΟΠΑΠ στην Μπάνβιτ είναι από τα υψηλότερα άλλα εν μέρει σωστό λόγω έδρας της Σάσσαρι. Στοιχηματικά πάμε με νίκη για την Σάσσαρι άλλα όχι σε πολύ καλό δελτίο. Η νίκη των ιταλών στο 1,80 διαδικτυακά αυτή την στιγμή.


Στο τρίτο όμιλο η Τσεντεβίτα με νίκη τερματίζει πρώτη και αποφεύγει την Γκραν στα νοκ άουτ. Καλό κίνητρο αν θέλει κάποιος να προχωρήσει αν και η Τσεντεβίτα είναι σε μία χρονιά ανασύνταξης και πιστεύω πάει παιχνίδι το παιχνίδι και δεν στοχεύει τόσο μακριά. Την Βολγκογκαντ πάντως εντός λογικά την κερδίζει άλλα δεν μπλέκουμε ούτε με την πολύ χαμηλή νίκη της ούτε φυσικά με το -7,5 στα χάντικαπ. Η Ρόμα παίζει μισή ώρα αργότερα άρα στο ημίχρονο της θα ξέρει τι έχει συμβεί στο Ζάγκρεμπ. Ενδεχομένως λοιπόν αν ξέρει πως η Τσεντεβίτα «καθάρισε» το τοπίο να μπει χαλαρά στο β’ μέρος μιας και δεν θα υπάρχει και λόγος. Υποδέχεται την Σαραγόσα που διανύει μεγάλη «κοιλιά», έχει αποκλειστεί από το Eurocup και θα θέλει την νίκη για λόγους ψυχολογίας χωρίς να σημαίνει πως μπορεί να την πάρει κιόλας. Η Σαραγόσα θυμίζω πως έρχεται από έκτη σερί ήττα και μάλιστα εντός μετά από 2 παρατάσεις με την Σεβίλλη. Θα έβαζα σε ένα μονό αποδεκτό λίγα στο +5,5 της Σαραγόσα πριν ξεκινήσουν τα ματς άλλα αν βλέπω πως χάνει η Τσεντεβίτα από την Βολγκογκραντ θα κυνηγήσω στο live την νίκη των ρωμαίων αν είναι σε καλές αποδόσεις για να διορθώσω τα αρχικό μπετ.


Στο τέταρτο όμιλο το σημαντικό παιχνίδι γίνεται σήμερα ανάμεσα σε Λιμόζ και Κίμκι. Η Κίμκι βολεύεται και με ήττα 9π. όπου πάλι πρώτη τερματίζει. Η Λιμόζ θέλει απλή νίκη καθώς με ήττα βάζει στο κόλπο την Καντού που παίζει αύριο. Τα μεταξύ τους είχαν έρθει αμφότερα με +11 νίκη εκατέρωθεν. Οπότε πάμε στο συνολικό avegare πόντων εκεί όπου η Λιμόζ είναι στο +17. Τι θέλω να πω. Έστω ότι χάνει η Λιμόζ με 2π. Αυτόματα νίκη Καντού αύριο με +15 της δίνει πρόκριση και πετάει έξω την Λιμόζ. Αγωνιστικά τώρα η Κίμκι είναι με καλή ψυχολογία καθώς κέρδισε με τρίποντο στο μηδέν την ΤΣΣΚΑ για την vtb. Και είναι άνετη εδώ οπότε αξίζει το +3,5 της Λιμόζ και ας μην παίζει καλά τελευταία. Πριν ένα μήνα θα έπαιζα πολύ πιο δυνατά τον άσσο της Λιμόζ. Με χαλάει λίγο η «κοιλιά» της άλλα σε ένα ματς όπου καίγεται και παίζει εντός νομίζω με +3,5 είμαστε καλά.


Για το ματς της Καντού αναγκαστικά θα περιμένουμε να τελειώσει αυτό της Λιμόζ. Αν κερδίσει η Λιμόζ δεν μπλέκουμε. Αν έχει χάσει η Λιμόζ παίζουμε Καντού με -6,5.


Στον πέμπτο όμιλο όλα έχουν κριθεί. Η Μπάγερν είναι πρώτη και η Μπάμπεργκ δεύτερη. Δεν κρατάω κάτι από τον όμιλο απλά θα περιμένω να δω αν η Μπάμπεργκ θα «ξεπλύνει» την συντριβή του πρώτου γύρου (52-90!!!) ή το τρένο της Μπάγερν θα συνεχίσει την πορεία του απερίσπαστο.


Στον έκτο όμιλο ο νικητής ανάμεσα σε Λιέτουβος και Οστάνδη προκρίνεται και στο Βίλνιους έχουμε καλό ματς άλλα με σωστό μεγάλο φαβορί την Ρίτας. Η οποία εντός έδρας είναι δυνατή και πετυχαίνει μία Οστάνδη στα κάτω της οπότε λογικά την κερδίζει. Έχουμε δει τα χίλια μύρια πάντως στο Eurocup και αν θέλετε την γνώμη μου μην πάτε και αγοράσετε το 1,20 της νίκης της. Δεν αξίζει και ας βγει. Είναι παιχνίδι τελικός και όσο σωστός να είναι ο φαβοριτισμός για τους λιθουανούς η απόδοση δεν είναι σοβαρή για στοίχημα. Καλό το live εδώ αν βρούμε Ρίτας μέσα στο παιχνίδι και μέχρι το πρώτο ημίχρονο σε τιμές 1,75 και άνω.


Αδιάφορο το Σεβίλλη- Τούροβ με την Σεβίλλη να είναι χοτ με ένα 4 στα 4 από τότε που ανέλαβε ο Καζίμιρο και με καλές νίκες απέναντι σε δύσκολες ομάδες. Οπότε σωστό αυτό το 1,50 και ας παίζει ο πρώτος με τον τελευταίο! Το βάζουμε κάπου το σημείο άλλα όχι σε πολύ καλό δελτίο γιατί το μυαλό της Σεβίλλης είναι στο πρωτάθλημα. Δεν θα κάτσει να χαλάσει την ψυχολογία της πάντως σε εντός έδρας παιχνίδι μετά από όσα πέρασαν άπαντες επί Ροθ. Αδιάφοροι οι πολωνοί που θα παίξουν για την χαρά του αθλήματος λογικά χωρίς άγχος.


Στον έβδομο όμιλο βαθμολογικό ενδιαφέρον υπάρχει μόνο στο Μπεσίκτας – Παρί καθώς ο νικητής προκρίνεται άλλα πώς να μπλέξεις με δύο ομάδες που φέτος είναι με την μέρα τους και με ασταθέστατη απόδοση. Ακόμα με πονάει πως έχασα την Μπεσίκτας με την Καρσίγιακα πριν μια βδομάδα. Με τους τούρκους να έχουν 3 σερί ήττες και την Παρί ξαφνικά να «ξυπνά» από τον λήθαργο και και τρέχει ένα 3 στα 3. Άντε μπλέξε! Μακριά. Ας περάσει όποιος θέλει.


Αδιάφορο το Νεπτούνας- Καρσίγιακα με τους τούρκους να είναι σε εξαιρετική κατάσταση και πρώτοι στον όμιλο. Η Νεπτούνας με την καλή της έδρα δίνει το τελευταίο ευρωπαϊκό της παιχνίδι μπροστά στο αγαπημένο της κοινό κλείνοντας έτσι μία καλή ευρωπαϊκή παρουσία που ξεκίνησε με Ευρωλίγκα και τελειώνει εδώ. Πάω με την νίκη της Νεπτούνας στο 1,80. Με έχει πληρώσει αρκετές φορές η έδρα της και θα την εμπιστευθώ. Κόντρα σε μία αδιάφορη ομάδα που έχει να σκέφτεται το πρόγραμμα φωτιά που έρχεται στην Τουρκία. Μπείτε και δείτε τι παιχνίδια έχει να παίξει η Καρσίγιακα στην Τουρκία μετά από αυτό με την Νεπτούνας.


Στον όγδοο όμιλο τέλος επίσης όλα έχουν κριθεί. Πάμε λίγο με την έδρα της Βαλένθια στο μεγάλο παιχνίδι με την Κούμπαν. Στο 1,65 η νίκη της και ο assistant του Περάσοβιτς και με την «βούλα» θα είναι head μέχρι το τέλος της σεζόν. Και οι "νυχτερίδες" βρίσκουν τον εαυτό τους σιγά σιγά και πάντα μιλάμε για μία δυνατή έδρα. Πάμε και με τον άσσο των ρουμάνων στο+1,5 με την Νανσί. Ομάδα έδρας οι γάλλοι χωρίς Πιετρούς που τραυματίστηκε  και το μυαλό σαφέστατα στην Γαλλία πλέον. Η Πλοϊέστι έκανε φέτος την υπέρβαση και μπράβο της. Νομίζω πως τελειώνει με νίκη την συμμετοχή της στο Eurocup.


Επομένως πάμε με ΝΙΜΠΟΥΡΓΚ (+5,5)- ΛΙΜΟΖ (+3,5)- ΝΕΠΤΟΥΝΑΣ ΝΙΚΗ  1,80- ΠΛΟΪΕΣΤΙ (+1,5) ΚΑΙ ΕΠΟΝΤΑΙ ΣΕΒΙΛΛΗ ΝΙΚΗ  1,50- ΒΑΛΕΝΘΙΑ  ΝΙΚΗ  1,65- ΣΑΣΣΑΡΙ  ΝΙΚΗ  1,70-1,80- ΣΑΡΑΓΟΣΑ (+5,5).


ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΟΙΝΗ ΟΠΑΠ/ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΤΡΙΤΗΣ


700. (+5,5) ΝΙΜΠΟΥΡΓΚ- ΟΥΝΙΞ   1
701. (+3,5) ΛΙΜΟΖ- ΚΙΜΚΙ   1


ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΟΙΝΗ ΟΠΑΠ- ΙΝΤΕΡΝΕΤ  ΤΕΤΑΡΤΗΣ


709. ΝΕΠΤΟΥΝΑΣ- ΚΑΡΣΙΓΙΑΚΑ   1   ΜΕ 0,5π. ΥΠΕΡ ΚΑΡΣΙΓΙΑΚΑ ΠΕΡΙΠΟΥ
710. ΠΛΟΪΕΣΤΙ- ΝΑΝΣΙ    1   ΜΕ  1,5π. ΥΠΕΡ ΠΛΟΪΕΣΤΙ ΠΕΡΙΠΟΥ



**ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΟΨΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΑΠΟ ΝΙΚΕΣ Ή ΧΑΝΤΙΚΑΠ ΤΟ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΧΗΜΕΙΑ.


Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 


2 σχόλια:

  1. Kαλησπερα,σε διαβαζω καιρο κ πραγματικα μπραβο για τις αναλυσεις σου γιατι μας βοηθανε πολυ...μια παρακληση ομως αν μας εδινες προβλεψεις κ για κανενα over(κ οχι under) γιατι θεωρω οτι εχουν αξια θα σου ημουν ευγνωμων..ευχαριστω σακης..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σάκη ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Τα σύνολο πόντων είναι τις περισσότερες φορές θέμα ρυθμό και στοιχηματικά έχω αποφασίσει εδώ και αρκετό καιρό να απέχω από αυτά. Θα λέω πάντως μία γνώμη μέσα στις αναλύσεις σε αυτά που πιστεύω πως υπάρχει ένα ενδιαφέρον τουλάχιστον γιατί και άλλοι αναγνώστες το έχουν ζητήσει στο παρελθόν και έχετε δίκαιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή