Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Με την πλάτη στον τοίχο πλέον (Αναλύσεις- Προτάσεις)



Δεν τα πήγαμε καλά χθες. Η Μιλάνο ξαναέχασε και αυτή την φορά που δεν την αποφύγαμε μας κουβάδιασε. Εύκολη ήττα και για την Λε Μαν που «σκουπίστηκε» από την Στρασβούργο στο φινάλε του πρώτο ημιτελικού. Πέρασαν η Καρσίγιακα και η Μπάγερν ενώ με νίκη Νανσί σήμερα πληρωνόμαστε την δεύτερη πρόταση διαδικτύου όπου ήδη έχει περάσει η Μπάγερν. Στα εξτραδάκια από χθες είναι σε αναμονή και η Μάλαγα με +8,5.


Το χάντικαπ της Νανσί ανέβηκε στο +3,5 πάντως λόγω της απουσίας του Randal Falker που για τα γαλλικά δεδομένα είναι καλή απουσία για την φετινή Νανσί. Επομένως όσοι περιμένουμε την δυάδα με Μπάγερν καλώς την περιμένουμε. Δεν ακουμπάμε όμως ξανά Νανσί μετά τα τελευταία νέα.


Στο Μιλάνο ο Τζεντίλε έκανε κάλεσμα συσπείρωσης σε κόσμο και συμπαίκτες. Καλός μπαγλαμάς και ο Τζεντίλε. Στα δύο ματς στην Σαρδηνία «πετούσε αετό» και έπαιζε ατομικά (..ως συνήθως) και τώρα κάνει κάλεσμα… Τι να πεις…


Πάμε στα στοιχηματικά.


Λίγο Κίμκι με +13,5 από vtb με το σκεπτικό στο δεύτερο αυτό ματς να παλέψει περισσότερο.


Νίκη για Ρέτζιο Εμίλια στο 1,60 στην Ιταλία και αστεία η νίκη για Μιλάνο στο 1,20 άλλα περνάει μάλλον καθώς δεν υπάρχουν περιθώρια πλέον για νέες «ομορφιές». Το 1,50 δυσκολεύεται  να δεχτεί  να το πληρώσει ο Μπουκ. Το 1,20 θα το πληρώσει χωρίς πρόβλημα.


Για την Ισπανία τα έγραψα χθες για Μάλαγα. Απλά πάλι με +11,5 για Βαλένθια (χωρίς Λόντσαρ) δεν ξέρω πάλι. Και χθες το παιχνίδι κύλησε πολύ ανώμαλα μέχρι να καταλήξει στο +10 για την Ρεάλ.


Στην Τουρκία λογικά κερδίζει η Ουλκέρ. Με ήττα αποχαιρετά τους τελικούς. Αρκετά δημοφιλής η νίκη της στο 1,45 άλλα λογικό. Δεν μπορώ να απέχω. Πιστεύω πως θα κερδίζει τώρα.


Από Λιθουανία ίσως νίκη Λιέτουβος 1,80 και νίκη Νεπτούνας 1,75 άλλα σε περίεργα ματς. Η Ζαλγκίρις με ένα 3-0 ήδη μπορεί και να καθαρίσει ή να το αφήσει να το πανηγυρίσει μέσα στο Κάουνας με τους πιστούς. Γι’ αυτό περισσότερο μου άρεσε η νίκη της Λιέτουβος και η σκέψη πως ένα «σκούπισμα» είναι πάντα ντροπή. Η Νεπτούνας για την μάχη της τρίτης θέσης δεν το έχει πάρει σοβαρά και χάνει 2-1 από την Γιουβέντους. Αν παίξει σοβαρά μπορεί το διπλό. Απλά το αναφέρω όμως. Δεν με ελκύει τόσο. Μόνο Λιέτουβος νίκη θα κρατούσα.


Με τα ελληνικά ματς θα ασχοληθούμε αύριο. Λογικά πάντως μιλάνε η έδρες και στην Πυλαία ίσως λίγο και η διαιτησία καθώς το 2-0 του Άρη στην κανονική περίοδο «έκατσε» βαρύ και πρέπει πάση θυσία να επανέλθουν οι «σταθερές» έστω και με χείρα βοηθείας.


Και στο ΝΒΑ εκτός ο Ίρβινγκ οπότε ο «βασιλιάς» θα πρέπει να ντυθεί Τζόρνταν πλέον για να έχει τύχη…


Συνεπώς στα χάντικαπ μια σούμα με ΚΙΜΚΙ(+13,5)- ΜΑΛΑΓΑ(+8,5)-ΜΙΛΑΝΟ (-8,5) άλλα για ΟΠΑΠ δεν αξίζει κάποια τριάδα σοβαρή.


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ


ΡΕΤΖΙΟ ΕΜΙΛΙΑ- ΒΕΝΕΤΣΙΑ   1  ΝΙΚΗ ΡΕΤΖΙΟ  1,60
ΚΑΡΣΙΓΙΑΚΑ- ΟΥΛΚΕΡ  2    ΝΙΚΗ ΟΥΛΚΕΡ  1,45


***ΛΟΓΙΚΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΛΑΝΟ ΣΤΟ 1,20


ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΜΙΛΑΝΟ ΣΤΟ 2,20-2,30 ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΑ ΠΟΣΟ.



****KAI ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ TOY CHL ΘΑ ΠΑΙΞΩ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ  1Χ ΔΙΠΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ. Η ΤΙΜΗ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ.


Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 

Όλα τα ηχητικά μου στο Soundcloud.com με αναζήτηση giopasx που είναι ο λογαριασμός μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου