Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

Κοιτάξτε το ταβάνι... (Αναλύσεις - Προτάσεις Σαββατοκύριακο)



Ανάμεικτα συναισθήματα μας άφησε το μεσοβδόμαδο κουπόνι.  Όπου είχαμε 5 στα 7 σημεία στις προτάσεις άλλα μόνο ένα ταμείο στα τρία που θα έπρεπε. Πλήρωσε η πρώτη πρόταση με ΑΡΗ και ΜΠΑΓΕΡΝ. Η δεύτερη πρόταση χάθηκε από την Σάσσαρι ενώ είχαμε πάρει από την Τετάρτη την Άβτοντορ. Στην τρίτη πρόταση πέρασαν οι νίκες των Ναντέρ και Μπάμπεργκ άλλα η ανεκδιήγητη Μακάμπι έχασε και δεν ευτυχίσαμε. Πέρασαν και η Χάποελ με την Στεάουα και γενικά σε μεμονομένα σημεία ήμασταν σε ψηλό επίπεδο. Γι αυτό και με πειράζει που πλήρωσε μόνο μία πρόταση.


Σήμερα θα δούμε τις προτάσεις του σαββατοκύριακου. Θα πω δύο λόγια για τα σημεία των προτάσεων και αν προλάβω θα ανεβάσω ηχητικό για όλο το κουπόνι. Δεν υπόσχομαι πάντως.


Τα ηχητικά μου είναι πάντα στο soundcloud.


Πρώτη επιλογή το +2,5 της Νανσί. Με +3,5 ΟΠΑΠ. Μία Νανσί που μας πλήγωσε την προηγούμενη αγωνιστική άλλα το πάλεψε με την Βενέτσια εκτός μεσοβδόμαδα και λογικά θα καλυτερεύει σιγά σιγά. Χωρίς νίκη ακόμα. Υποδέχεται την Βιλερμπάν που στο ξεκίνημα μοιάζει καλύτερη ομάδα άλλα θεωρώ πως όσοι πάνε βάσει φόρμας σε αυτό το ματς θα πέσουν πιθανόν στην παγίδα. Άσσος με χάντικαπ για Νανσί άλλα προσεκτικά.


Δεύτερη επιλογή είναι η Χιπούσκοα. Στο βάσκικο ντέρμπι με την Μπιλμπάο. Όπου τελευταία μιλάνε οι έδρες. Θεωρητικά η Μπιλμπάο είναι ελαφρώς καλύτερη άλλα πιο κουρασμένη λόγω Γιούροκαπ και ας έρχεται από μεγάλο διπλό με την Βόννη. Η Χιπούσκοα μετρά 0 στα 2 άλλα με ανώτερες ομάδες. Το +4,5 που έχει μου κάνει. Εκτιμώ θα κριθούν όλα στις λεπτομέρειες, αν δεν το καθαρίσει η Χιπούσκοα με 5-8 πόντους.


Τρίτη επιλογή η Μπεσίκτας. Που παίζει εκτός έδρας με την Τούρκ και την προτιμούμε γιατί βάσει συμπεριφοράς της έχει μομέντουμ για διπλό. Στατιστικά το παιχνίδι είναι θολό. Εδώ παίζω με την ψυχολογία της Μπεσίκτας που με πλήρωσε δις, μία με το διπλό στο Βίλνιους και μία με την ήττα της από την Άβτοντορ.


Τέταρτη επιλογή είναι η Τσεντεβίτα στο -13.5. Που λογικά θα ξεσπάσει επάνω στην αδύναμη Ζαντάρ που εκτός έδρας είναι «σκιά».


Από απλές νίκες του 1,35 διαδικτυακά κρατάω Τραμπζοσπόρ και Τούμπιγκεν.


Προσοχή στην Ελλάδα. Ο Απόλλων δεν πείθει και ας δίνεται φαβορί. Καλύτερα λάϊβ όπως και η Καβάλα. Στο «Νίκος Γκάλης» δεν μπορώ να δω καθαρά στοιχηματικά άλλα σίγουρα θα κινηθώ λαϊβ. Προσοχή. Υπάρχει ενθουσιασμός άλλα τέτοια ματς είναι πονηρά. Μακάρι να βγει περίπατος το -6,5 του άσσου άλλα δεν το ακουμπάω. Μάλλον πάμε περισσότερο σε θριλεράκι εδώ παρόλο που η φιλοξενούμενη ομάδα δείχνει προβληματική. Σούπερ ατμόσφαιρα όπως πάντα και φυσικά η έδρα παίζει σημαντικό ρόλο.


Για τα υπόλοιπα πρωταθλήματα μέσω ηχητικού αν προλάβω.


ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΟΠΑΠ ΣΥΣΤΗΜΑ 3,4. ΣΤΗΝ ΤΡΙΑΔΑ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΠΙΣΩ


ΧΙΠΟΥΣΚΟΑ- ΜΠΙΛΜΠΑΟ  1  ΜΕ  4,5π. ΥΠΕΡ ΜΠΙΛΜΠΑΟ
ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ- ΖΑΝΤΑΡ    1 ΜΕ 13.5π. ΥΠΕΡ ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ
ΝΑΝΣΙ- ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ    1   ΜΕ  3,5π. ΥΠΕΡ ΝΑΝΣΙ
ΤΟΥΡΚ ΤΕΛΕΚΟΜ- ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ   2  ΜΕ  2,5π. ΥΠΕΡ ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ


**Διαχωρίζω ΟΠΑΠ από Ίντερνετ πρώτον γιατί η νίκες για Τραμπζοσπόρ και Τούμπιγκεν είναι αστείες στον ΟΠΑΠ και δεύτερον γιατί έχω καλύτερο χάντικαπ σε Νανσί και Τσεντεβίτα. Όποιος θέλει δυάδα και όχι σύστημα κρατάει τα δύο πρώτα ματς μόνο.


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ   1


ΧΙΠΟΥΣΚΟΑ- ΜΠΙΛΜΠΑΟ  1   ΜΕ 4,5π. ΥΠΕΡ ΧΙΠΟΥΣΚΟΑ
ΤΟΥΜΠΙΓΚΕΝ- ΚΡΑΪΛΣΧΑΪΜ  1   ΝΙΚΗ ΤΟΥΜΠΙΓΚΕΝ  1,35


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ   2


ΝΑΝΣΙ-ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ  1  ΜΕ 2,5π. ΥΠΕΡ ΝΑΝΣΙ
ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ- ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΤΣΕΚΜΕΤΣΕ   1  ΝΙΚΗ ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ    1,35


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ   3


ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ- ΖΑΝΤΑΡ   1  ΜΕ 14,5π. ΥΠΕΡ ΖΑΝΤΑΡ
ΤΟΥΡΚ ΤΕΛΕΚΟΜ- ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ    2  ΜΕ  2,5π. ΥΠΕΡ ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ



***ΔΕΝ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΕΞΑΔΑ ΚΑΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΝΤΕ ΜΙΞΗ ΑΛΛΑ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΠΟΜΕΝΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ


Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 

Όλα τα ηχητικά μου στο Soundcloud.com με αναζήτηση giopasx που είναι ο λογαριασμός μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου