Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

Ευρωλίγκα 03.12



Πέρασε η Ζενίτ εύκολα όχι όμως και η Λιέτουβος. Συνεχίζεται το αρνητικό σερί. Το πρώτο τόσο μεγάλο από το ξεκίνημα μου με τα άρθρα το 2010. Πρέπει να το διαχειριστώ σωστά.


Για σήμερα θα πάμε με μία πρόταση νικών. Θα πάω με ομάδες που έχουν κίνητρο βαθμολογικό άλλα και το υλικό πιστεύω για αυτές τις νίκες.


Κρατάω τις νίκες για Νταρουσσάφακα 1,75, Εφές 1,55 και Ρεάλ  1,35. Της Ρεάλ είναι αστεία απόδοση, την βάζω για κλείσιμο τριάδας και ελπίζω να μην μου βγει «ξινό».


Κατέληξε σε αυτές τις νίκες έχοντας για «τυράκι» την Μακάμπι ή την ΤΣΣΚΑ. Ενώ από τα παρόμοια Νταρουσσάφακα- Μπαρτσελόνα- Μπάγερν πιστεύω πως περισσότερη πιθανότητα έχουν να χαλάσουν πρώτα η Μπάγερν και μετά η Μπαρτσελόνα.


Λαμποράλ-Ολυμπιακός και Κούμπαν δεν με απασχόλησαν.


Πονηρό σημείο η νίκη της Κίμκι που λογικά περνά στο 1,40-1,45 άλλα δεν θέλω να το μπλέξω με άλλα σημεία. Είναι δυνατός και απρόβλεπτος ο Αστέρας εντός έδρας άλλα και άσσο με χάντικαπ δεν παίζω μιας και η Κίμκι θα ψάξει να ρεφάρει την ήττα σοκ από την Μπάγερν εντός έδρας. Νίκη Κίμκι δηλαδή με πολλά αλλά…


Προσέχουμε πως στην Ρεάλ τραυματίστηκε ο Ρούντι  ενώ η Ουλκέρ έχει εκτός Χικμαν- Ερτσέκ-Ούντοχ και αμφίβολο τον Σλούκα.

Ο Πολ Ντέϊβις της Κίμκι που είναι βαρόμετρο μάλλον παίζει 80%. Άλλα ντεμπουτάρει και ο Γουϊλιαμς για τον Αστέρα!


Αμφίβολος ο Ερτέλ στην Εφές άλλα ο Ίβκοβιτς μερικές φορές κάνει «παιχνιδάκια». Αν πρέπει να παίξει ο γάλλος, θα παίξει λέω εγώ και θα ξεκουραστεί μελλοντικά.


Η Μιλάνο χωρίς Τζεντίλε, οπότε την καθιστά επικίνδυνη ομάδα και πιο ομαδική. Άλλα και ο Ολυμπιακός χωρίς Σπανούλη οπότε πιο συγκεντρωμένος γι αυτό απέφυγα το +10,5 της Μιλάνο που βρήκα.



ΣΥΝΟΨΗ


ΝΙΚΗ ΕΦΕΣ   1,55
ΝΙΚΗ ΝΤΑΡΟΥΣΣΑΦΑΚΑ   1,75
ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ (+1,5)
ΝΙΚΗ ΡΕΑΛ  1,35
ΝΙΚΗ ΚΙΜΚΙ ΓΙΑ LIVE ΣΕ ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ. ΟΧΙ 1,40.


ΠΡΟΤΑΣΗ


ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ- ΕΦΕΣ   2  ΝΙΚΗ ΕΦΕΣ
ΡΕΑΛ- ΟΥΛΚΕΡ   1  ΝΙΚΗ ΡΕΑΛ
ΝΤΑΡΟΥΣΣΑΦΑΚΑ- ΜΑΛΑΓΑ   1   ΝΙΚΗ ΝΤΑΡΟΥΣΣΑΦΑΚΑ


**ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΟΛΛΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΩΝΕΙ ΤΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ Ή ΚΑΝΕΙ ΔΥΟ ΔΥΑΔΕΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΜΕ:


ΝΤΑΡΟΥΣΣΑΦΑΚΑ- ΡΕΑΛ ΜΙΑ ΔΥΑΔΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟΥ

ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ-ΕΦΕΣ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΥΑΔΑ.

Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 

Όλα τα ηχητικά μου στο Soundcloud.com με αναζήτηση giopasx που είναι ο λογαριασμός μου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου