Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Σε τεντωμένο σκοινί...



Μετά από το απαραίτητο χθεσινό ρεπό είμαστε και πάλι έτοιμοι για νέες μάχες. Σήμερα η μέρα έχει, για την εποχή, «γεμάτο» πρόγραμμα. Πάμε να δούμε τι κρατάμε.

Πρώτη επιλογή είναι η Μπεσίκτας. Αίσθηση μου είναι πως η Μπεσίκτας φέτος θα πάρει το πρωτάθλημα άσχετα αν η Εφές έχει το πλεονέκτημα έδρας και την φανέλα. Ο Αρόγιο έδωσε πολύ ποιότητα στην ομάδα του έμπειρου Αταμάν και δικαιότατα η Μπεσίκτας βρίσκεται στους τελικούς αφού απόκλεισε Ουλκέρ και Γαλατασαράϊ. Σέβομαι το μέγεθος της Εφές άλλα το +4,5 σήμερα της Μπεσίκτας μου αρέσει πολύ.

Δεύτερη επιλογή είναι η Σολέ. Μία Σολέ που απέναντι στην θεωρητικά καλύτερη ομάδα της χώρας, την Γκραβελίν, στο πρώτο παιχνίδι εκτός έχασε δύσκολα και στο δεύτερο εντός κέρδισε εύκολα σχετικά Ο νικητής της σημερινής αναμέτρησης περνάει στα ημιτελικά και οι εταιρίες περιμένουν ξέσπασμά της ομάδας του Μονσό απέναντι στην Σολέ κυρίως επειδή έχασε με 11π. στο προηγούμενο παιχνίδι. Ρεαλιστικά αν βρει ρυθμό η Γκραβελίν καλύπτει το χάντικαπ εύκολα. Θα βρει ρυθμό όμως; O Kουντέρ «στήνει» μαεστρικά την ομάδα στα εκτός έδρας παιχνίδια και μέχρι στιγμής η Σολέ δεν μας απογοήτευσε ποτέ μακριά από το σπίτι της. Ελπίζω και σήμερα να είναι συνεπής…

Τρίτη επιλογή είναι η νίκη του Παναθηναϊκού από αύριο. Η αλήθεια είναι πως ο φετινός Παναθηναϊκός δεν πείθει. Ο Ολυμπιακός παίζει πολύ καλύτερα και με περισσότερο πάθος. Εν τούτοις ποτέ δεν μπορούμε να ξεγράψουμε την ομάδα του Ομπράντοβιτς. Πίστευα από την αρχή πως όλα θα κριθούν στο 5ο και τελευταίο παιχνίδι της σειράς. Εκτιμώ πως αν ο Ολυμπιακός αύριο κερδίζει εύκολα θα έχουμε διακοπή στο ματς. Δεν θα αφήσουν να στεφθεί πρωταθλητής ο Ολυμπιακός μέσα στο ΟΑΚΑ. Για μένα επομένως υπάρχουν 2 αποτελέσματα. Νίκη Παναθηναϊκού ή διακοπή. Και φυσικά παίζει και η παράταση καθώς όπως προείπα οι πράσινοι δεν πείθουν με το μπάσκετ που παίζουν. Κρατάω την νίκη του Παναθηναϊκού στον ΟΠΑΠ και καλύπτω με την ισοπαλία σε μονό αποδεκτό. Αν χάσουμε την τριάδα ελέω ισοπαλίας θα τα πάρουμε με το παραπάνω … από την ισοπαλία!

Στο διαδίκτυο πάμε συντηρητικά με τρεις απλές νίκες. Νίκη για την Σκαφάτι (1,50) απέναντι στην Πιστόϊα από την δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας. Νίκη για την Τσεντεβίτα (1,65) απέναντι στην Τσιμπόνα από την Κροατία. Νίκη για τον Ερυθρό Αστέρα (1,40) απέναντι στην Ραντνίσκι από το πρωτάθλημα της Σερβίας. Όποια νίκη δεν σας κάνει την βγάζετε και παίζετε δυάδα όπου διπλασιάζεται τα χρήματα σας. Η τριάδα πληρώνει κοντά στο 3,50…

ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ

700. ΕΦΕΣ- ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ (+4,5)  2
701. ΓΚΡΑΒΕΛΙΝ- ΣΟΛΕ (+8,5)   2
052-431 ΠΑΟ- ΟΣΦΠ   1   ΝΙΚΗ ΠΑΟ

ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

19.00 ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ- ΡΑΝΤΝΙΣΚΙ  1   ΝΙΚΗ ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
21.00 ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ- ΤΣΙΜΠΟΝΑ  1  ΝΙΚΗ ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ
21.45 ΣΚΑΦΑΤΙ- ΠΙΣΤΟΪΑ  1   ΝΙΚΗ ΣΚΑΦΑΤΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου