Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Χρειάζονται την νίκη



Πληρώθηκαν χθες όσοι εμπιστεύθηκαν την πρόταση ΟΠΑΠ μας διημέρου. Συγκεκριμένα την Τρίτη πήραμε εύκολα Μπεσίκτας και Σολέ. Χθες πήραμε και την νίκη του Παναθηναϊκού που έκανε ένα πολύ καλό φίνις στο τέταρτο δεκάλεπτο. Στο διαδίκτυο άνετα πέρασε η Μπαρτσελόνα άλλα όχι και to under στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού. Σήμερα με 4 παιχνίδια στον ΟΠΑΠ δεν αξίζει πρόταση τριάδας. Πάμε μόνο με μία διαδικτύου.

Πρώτη επιλογή είναι η νίκη της Εφές (1,55-1,60). Έχουμε στηρίξει Μπεσίκτας για πρωταθλήτρια από πολύ νωρίς άλλα 2 κολλητές ήττες εντός για την Εφές είναι υπερβολικό. Εύκολα ή δύσκολα κερδίζει η Εφές σήμερα.

Δεύτερη επιλογή είναι η Οκλαχόμα (1,55). Σέβομαι το Σαν Αντόνιο απεριόριστα. Έχει και από τις καλύτερες έδρες του πρωταθλήματος. Το έχει αποδείξει. Εκτός έδρας πάντως βγάζει κάποιες μικρές αδυναμίες.  Η παρέα του Ντουράντ όμως τόσο εύκολα θα τεθεί εκτός μάχης τελικών Δύσης; Προσωπικά δεν το πιστεύω.  Ορθά δίνεται η Οκλαχόμα φαβορί. Μία Οκλαχόμα που και αυτή έχει δυνατή έδρα φέτος. Νομίζω πως κερδίζουν σήμερα οι γηπεδούχοι.

** Ίσως αξίζει και η νίκη της Πρόκομ. Σε μία χαλαρή δυάδα με την νίκη της Σκαφάτι και ας μας πλήγωσε προχθές.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

ΕΦΕΣ- ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ  ΝΙΚΗ  ΕΦΕΣ
ΟΚΛΑΧΟΜΑ- ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ  1  ΝΙΚΗ  ΟΚΛΑΧΟΜΑ

*** Αργότερα ίσως έχουμε και ειδικά από το Κάχα- Ρεάλ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου