Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Πέφτουν κορμιά!








Ανάμεικτα τα συναισθήματα από την χθεσινή μέρα. Στον ΟΠΑΠ τα πήγαμε περίφημα. Στο διαδίκτυο όχι. Έτσι χάσαμε δίκαια Τσεντεβίτα και Σκαφάτι παρόλο που πήραμε τον Ερυθρό Αστέρα. Στον ΟΠΑΠ δεν χρειαστήκαμε καν τα χάντικαπ καθώς Σολέ και Μπεσίκτας έκαναν τα δύσκολα να μοιάζουν και να είναι εύκολα. Περιμένουμε σήμερα νίκη Παναθηναϊκού για να κλείσουμε το ταμείο.

Γενικά η μέρα σήμερα δεν έχει επιλογές. Γνώμη μου ακόμα και στον ΟΠΑΠ να μην μπλέξετε με τριάδα. Άλλωστε όλα είναι σε μονά αποδεκτά οπότε χαμηλή απόδοση άλλα περισσότερες πιθανότητες κέρδους σαφέστατα.

Πρώτη επιλογή είναι το under στο Παναθηναϊκός- Ολυμπιακός. Έχω την αίσθηση πως μετά από 3 όβερ και μεγάλα σκορ σήμερα ήρθε η ώρα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ για λίγη καλή άμυνα. Και καθαρά στατιστικά να το δω 4 στα 4 όβερ μου φαίνεται δύσκολο να υπάρξει.

Δεύτερη επιλογή είναι η νίκη της Μπαρτσελόνα. Το σημείο δεν είναι για φόρτωμα καθώς ακόμα και σε περίπτωση ήττας της η  Μπαρτσελόνα έχει 2 τελευταία παιχνίδια για να πάρει την πρόκριση. Το επιλέγω το σημείο πάντως καθώς μετά το διπλό της Βαλένθια στην Βαρκελώνη περιμένω μία σοβαρή Μπαρτσελόνα και σοβαρή Μπαρτσελόνα κακά τα ψέμματα δεν χάνει από την Βαλένθια.

** Όποιος μπορεί να περιμένει προσθέτει νίκη Εφές από αύριο ή βγάζει Μπαρτσελόνα και βάζει Εφές αν φοβάται την Μπαρτσελόνα για «τυράκι».

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΟΠΑΠ: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΝΙΚΗ

ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

ΠΑΟ- ΟΣΦΠ  UNDER 152,5 ΠΟΝΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ
ΒΑΛΕΝΘΙΑ- ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 2  ΝΙΚΗ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου