Σάββατο, 7 Νοεμβρίου 2015

Πονηρά παιχνίδια που θέλουν προσοχή (Πρόταση Σαββατοκύριακο +6άδα)Το ανεκδιήγητο Μιλάνο κατάφερε να χάσει εύκολα εντός από την Τσεντεβίτα και μας στέρησε μια πληρωμή καθώς η Εφές έστω και δύσκολα πέρασε στο χάντικαπ της. Γι αυτό τον λόγο (του Μιλάνο) είχα αποφασίσει να κόψω νίκες κάτω του 1,30 άλλα δυστυχώς δεν είχα επιλογή για διπλασιασμό. Ίσως μερικές φορές να αφήνουμε και ένα παιχνίδι ως μονό αποδεκτό. Πονάει όταν χάνεις το 1,25… Στην δεύτερη πρόταση πήραμε Νταρουσσάφακα αλλά χάσαμε την Καρσίγιακα. Συνεχίζουμε το παιχνίδι της υπομονής χωρίς ανοίγματα και περιμένουμε να στρώσει η κατάσταση.


Για σήμερα θα πάμε με ένα σύστημα 3,4 και με μία εξάδα. Πάμε συγκρατημένα φυσικά. Στο σύστημα βάζω τα παιχνίδια κατά σειρά προτίμησης για κάποιον που θέλει να παίξει 2 δυάδες  για παράδειγμα.


Γενικά από το κουπόνι έχω κρατήσει Σεβίλλη (+6,5)- Μπρεμερχάβεν (+4,5)- Βόννη (+4,5)- Ναντέρ (-9,5)- Τορίνο (+5,5)- Τενερίφη (+14,5)- Ουλμ νικη  1,50- Μπρίντιζι νίκη 1,55.


ΠΡΟΤΑΣΗ (ΣΥΣΤΗΜΑ 3,4)


ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ- ΣΕΒΙΛΛΗ (+6,5)      2Π
ΓΚΙΣΕΝ- ΜΠΡΕΜΕΡΧΑΒΕΝ  (+4,5)    2Π
(+4,5) ΒΟΝΝΗ- ΑΛΜΠΑ     1Π
ΝΑΝΤΕΡ-ΡΟΥΕΝ (+9,5)    1ΠΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΔΑ ΝΙΚΗ ΟΥΛΜ ΚΑΙ ΝΙΚΗ ΜΠΡΙΝΤΙΖΙ. ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΞΑΔΑΣ ΠΕΡΙΠΟΥ    28 ΜΟΝΑΔΕΣ  

Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 

Όλα τα ηχητικά μου στο Soundcloud.com με αναζήτηση giopasx που είναι ο λογαριασμός μου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου