Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Όλα για όλα (Αναλύσεις- Προτάσεις Σαββατοκύριακο +εξάδα)



Συνεχίζουμε να είμαστε εκτός κλίματος με την Ευρωλίγκα. Τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναζήσει. Τι είχαμε πάλι; Διπλό της Μπάγερν στην Κίμκι, πάλι ήττα η Ρεάλ, η Μπάμπεργκ είναι η νέα Μπαρτσελόνα(!!!), η Σάσσαρι κόντραρε στα ίσια την ΤΣΣΚΑ στην Μόσχα. Είναι μερικές συμπεριφορές που παλιά δεν τις είχαμε. Π.χ. όσο χάλια και να είναι η Ρεάλ παλιά με την τόση ποιότητα έστω με μίσο πόντο θα κέρδιζει. Άλλα το κραυγαλέο είναι το διπλό περιπάτου της Μπάγερν. Βάσει της εικόνας των ομάδων ως τώρα και άσχετα αν η Μπάγερν πήρε να κάνει το «μπαμ» με Ουλκέρ ή Ρεάλ εκτός, δεν έδειχνε η ομάδα πως έχει «τα κότσια». Το σταματάω εδώ. Θα μπορούσα να γράφω σελίδες με τα περίεργα αποτελέσματα στην φετινή Ευρωλίγκα.


Πάμε να δούμε επιγραμματικά τι κρατάμε για το Σαββατοκύριακο.


Από Ελλάδα προσέχουμε πάλι τις μικρές νίκες. Δηλαδή Κόροιβος- Κηφισιά- ΑΕΚ- Τρίκαλα. Την προηγούμενη εβδομάδα πήγαμε με Ρέθυμνο μόνο και αποφύγαμε τον Απόλλωνα λόγου χάρη που «κουβάδιασε» πολύ κόσμο. Αυτή την φορά θα πάμε μόνο με τα Τρίκαλα στο 1,50 περίπου. Κόροιβος- ΑΕΚ λογικά είναι πιο ρεαλιστικοί άσσοι από την Κηφισιά. Που φέτος εντός έδρας δεν παίζει τόσο καλά όσο εκτός. Άρα έχουμε το νου μας στο χάντικαπ της Πάτρας που μπορεί να μην καλυφθεί αυτό το +5,5 ή να έχουμε και «ξερό» διπλό. Την Κυριακή μάλλον για συντήρηση το πάει ο Ολυμπιακός οπότε προς άσσο με +25,5 για Καβάλα.


Στην Γερμανία δεν κρατάω τίποτε. Λίγο Χάγκεν με +6,5 για την περιέργεια σε μία αγωνιστική χωρίς πολύ ενδιαφέρον.


Στην Γαλλία είδαμε χθες ακόμα ένα «κλαρίνο» της Νανσί. Παρόλο που πήρε Πιετρούς- Κίτσεν η ομάδα αν δεν αλλάξει προπονητή ή τρόπο παιχνιδιού θα καταστρέφει πολύ κόσμο που περιμένει την ανάσταση της. Από τα σημερινά πάμε δειλά με Χάβρη +4,5 μπας και κάνει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Έχει κάνει αλλαγές στο ρόστερ η ομάδα και η Λε Μαν δεν είναι ο ορισμός της σταθερότητας φέτος.  Κρατάμε και την νίκη της Λιμόζ στο 1,55 απέναντι στην φορμαρισμένη Βιλερμπάν.


Στην Ιταλία μόνο νίκη για Μπολόνια στο 1,65. Κυρίως λόγω έδρας. Και πάλι δεν είναι το σούπερ σημείο απλά και η Αβελίνο βοηθά εδώ που δεν μπορεί εκτός άλλα και γενικά που δεν είναι κανένα φόβητρο.


Στην Τουρκία μόνο Μπεσίκτας με +5,5. Σε ένα κλασικό τουρκικό ντερμπάκι που δεν έχει την αντιπαλότητα του Φενέρ- Γαλατά άλλα πάλι μια αντιπαλότητα την έχει. Νομίζω πως η νίκη της Φενέρ είναι «τυράκι». Είναι άκρα αντίθετα οι δύο ομάδες την συγκεκριμένη χρονική στιγμή άλλα αν υπολογίσουμε πως οι τούρκοι είναι «μάστορες» σε κάτι τέτοια ματς να φέρνουν «ομορφιές» τότε αξίζει το ρίσκο.


Αφήνουμε Αδριατική και vtb λίγκα.


Στην Ισπανία τέλος δεν ακουμπάμε Ρεάλ. Ας κάνει ότι θέλει με την Μπιλμπάο. Τα ψυχολογικά της δεν θα μας απασχολήσουν. Κρατάμε Σαραγόσα με +6,5 που λογικά με τις αλλαγές που έκανε θα παρουσιάσει βελτίωση. Την περίμενα λίγο καλύτερη και με την Βαλένθια στο Eurocup άλλα μην ξεχνάμε πως η Βαλένθια από τις τοπ ομάδες της Ευρώπης είναι η μοναδική αήττητη ως τώρα σε εγχώρια και ευρωπαϊκή λίγκα μαζί. Κρατάω και την Εστουντιάντες στο +10,5 καθώς η Μάλαγα ενδέχεται ακόμα να χαίρεται που προκρίθηκε στο Τοπ 16 και να μην «σκιστεί» ως το τέλος. Άλλωστε και η ψιλοενισχυμένη Εστουντιάντες άρεσε στο προηγούμενο πάλι εκτός με την Ομπραντόϊρο (Η Όμπρα έχει καλή έδρα) και πιστεύω πως θα παλέψει πάλι. Λογικά κερδίζει και η Μούρθια στο 1,50.

Οι προτάσεις είναι με σειρά προτίμησης.

ΠΡΟΤΑΣΗ   1


ΜΟΥΡΘΙΑ- ΑΝΔΟΡΡΑ   1   ΝΙΚΗ   ΜΟΥΡΘΙΑ
ΣΑΡΑΓΟΣΑ- ΛΑΜΠΟΡΑΛ   1 ΜΕ  6,5π. ΥΠΕΡ ΣΑΡΑΓΟΣΑ


ΠΡΟΤΑΣΗ  2


ΛΙΜΟΖ- ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ   1  ΝΙΚΗ  ΛΙΜΟΖ
ΤΡΙΚΑΛΑ- ΚΟΛΟΣΣΟΣ   1  ΝΙΚΗ ΤΡΙΚΑΛΑ
ΜΠΟΛΟΝΙΑ- ΑΒΕΛΙΝΟ  1  ΝΙΚΗ ΜΠΟΛΟΝΙΑ


ΠΡΟΤΑΣΗ   3


ΧΑΒΡΗ- ΛΕ ΜΑΝ   1   ΜΕ 4,5π. ΥΠΕΡ ΧΑΒΡΗΣ
ΜΑΛΑΓΑ- ΕΣΤΟΥΝΤΙΑΝΤΕΣ   2  ΜΕ  10,5π. ΥΠΕΡ ΕΣΤΟΥΝΤΙΑΝΤΕΣ


ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ ΣΤΟ +5,5 ΠΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟ ΚΟΛΛΑΕΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΥΑΔΑ.



ΕΞΑΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΧΑΒΡΗΣ. 

Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 

Όλα τα ηχητικά μου στο Soundcloud.com με αναζήτηση giopasx που είναι ο λογαριασμός μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου