Σάββατο, 21 Νοεμβρίου 2015

Προτάσεις Σαββατοκύριακου +εξάδαΤο πρώτο δεκάλεπτο της Μπάγερν έφτανε για να μας χαλάσει το ταμείο. Πήραμε οριακά την Μακάμπι στο +6,5. Και είδαμε πάλι ομορφιές τις οποίες και επεσήμανα π.χ. σπάσιμο ο Παναθηναϊκός εντός, περίπατο διπλό ο Ολυμπιακός των απουσιών, περίπατο η Μπάμπεργκ, διπλάρα η Κίμκι και μαγεία ανατροπή το Στρασβούργο!!! Ευρωλίγκα rules!!!


Πάμε να δούμε τι κρατάμε από το σαββατοκύριακο.Από Ελλάδα κρατάω νίκη για Ρέθυμνο 1,48. Η νίκη του Απόλλωνα «βυθίζεται» και δεν θα πάρω. Προσέχουμε Άρη και ΑΕΚ. Ο Άρης ίσως ζοριστεί με την Καβάλα του Γιατζόγλου και η χοτ ΑΕΚ ίσως «γκελάρει» με την αφερέγγυα εντός έδρας Κηφισιά. Λογικά κερδίζει και ο Κολοσσός. Άλλα πολλές μικρές νίκες πάλι σήμερα και περιμένουμε που θα κάτσει το σπάσιμο. Ελπίζω όχι στο Ρέθυμνο.


Από Γαλλία πάμε με Χάβρη (+6,5), νίκη Νανσί  1,65 που «βυθίζεται» από χθες και Ντιζόν (+2,5).


Από Γερμανία πάμε μόνο με την νίκη της Βόννης στο 1,60 περίπου.


Από Ιταλία λογικά κερδίζουν Ρετζιάνα στο 1,38, Αβελίνο στο 1,65 και Μιλάνο στο 1,33. Μιλάνο στο -6,5 και Ρετζιάνα στο -5,5 έχουν τύχη. Δηλαδή αν δεν χάσουν πιστεύω πως θα κερδίσουν καλύπτοντας και τα χάντικαπ.


Στην vtb λίγκα μόνο Ούνιξ με +3,5.


Στην Τουρκία δύσκολη αγωνιστική και οι μεγάλοι ενδιαφέρονται για την Ευρωλίγκα περισσότερο.


Στην Ισπανία τέλος πάμε μόνο με Εστουντιάντες στο πονηρό +6,5 και τέλος. Τονίζω πάμε επειδή είναι πονηρό. Όχι 100% αγωνιστικά.


Τώρα κάνουμε από όλα αυτά δύο προτάσεις.


ΠΡΟΤΑΣΗ   1


ΡΕΘΥΜΝΟ-ΤΡΙΚΑΛΑ   1  ΝΙΚΗ ΡΕΘΥΜΝΟ  1,48
ΝΑΝΣΙ- ΜΟΝΑΚΟ   1 ΝΙΚΗ  ΝΑΝΣΙ    1,65
ΒΟΝΝΗ- ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ   1   ΝΙΚΗ ΒΟΝΝΗ   1,57


ΠΡΟΤΑΣΗ   2


ΡΕΜΣ- ΧΑΒΡΗ (+6,5)     2Π
ΟΜΠΡΑΝΤΟΙΡΟ- ΕΣΤΟΥΝΤΙΑΝΤΕΣ  (+6,5)   2Π


**Και από τα υπόλοιπα που περισσεύουν αν σας αρέσει κάτι το κολλάτε.Εξάδα με ΡΕΘΥΜΝΟ ΝΙΚΗ- ΝΑΝΣΙ ΝΙΚΗ- ΒΟΝΝΗ ΝΙΚΗ- ΧΑΒΡΗ (+6,5)- ΕΣΤΟΥΝΤΙΑΝΤΕΣ (+6,5)- ΡΕΤΖΙΑΝΑ  ΝΙΚΗ. Απόδοση εξάδας περίπου 18 μονάδες.


Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 

Όλα τα ηχητικά μου στο Soundcloud.com με αναζήτηση giopasx που είναι ο λογαριασμός μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου