Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Η καταστροφή της Σμύρνης;; (Αναλύσεις- Πρόταση Ευρωλίγκα)



Δεν μας έκανε το χατίρι η Μπεσίκτας να χάσει μέχρι 6π. Έχασε με 10. Από τα υπόλοιπα σημεία που κάναμε αναφορά στο χθεσινό άρθρο, πέρασε η Μπουντούσνοστ εύκολα όπως ανέφερα ενώ στα «περίεργα» της Νίζνι και της Λε Μαν είχαμε άσσο με χάντικαπ για την Λε Μαν άλλα η Νίζνι δεν έκανε περίπατο όπως θα περίμεναν πολλοί κερδίζοντας μόλις με 8π. Γι αυτό και απόρριψα την δυάδα Λε Μαν – Νίζνι όπως σας έγραψα. Εν τέλει το +22,5 της Βολγκογκραντ αποδείχθηκε καλή επιλογή ενώ η Μπάνβιτ στο πονηρό +6,5 δεν επιβεβαίωσε την αίσθηση μου.


Σήμερα εν τάχει θα πούμε λίγα πράγματα για την Ευρωλίγκα. Που φέτος είναι μέχρι στιγμής πολύ δύσκολη στοιχηματικά διοργάνωση. Και τα προηγούμενα χρόνια ήταν. Απλά κάποια στιγμή έβγαινε μία σειρά. Φέτος δεν μπορείς να την πιάσεις από πουθενά ως τώρα, ούτε σε χάντικαπ, ούτε σε νίκες για να βγει μια σοβαρή τριάδα. Βγαίνουν μεμονωμένα σημεία άλλα όχι στο βαθμό που θα επιθυμούσα. Οπότε συνεχίζουμε να πηγαίνουμε συγκρατημένα μέχρι νεωτέρας.


Αφήνουμε ήσυχη την Κίμκι που εντός έδρας είναι δύναμη και η Μπάγερν δεν πείθει. Και με την Μπρεμερχάβεν εκτός έδρας «ίδρωσε». Βέβαια ο Κουρτινάϊτις θέλει πιο ομαδικό τον Σβεντ και είναι μία πρώτη «μπηχτή» αυτή για τον ρώσο σταρ.


Προς διπλό +15,5 για Στρασβούργο που ίσως έχει και το Χάουαρντ πλεον άλλα το ματς δεν είναι για πολλά. Η Φενέρ έχει υπεροπλία και ας είναι εκτός Χίκμαν- Ερσέκ και αμφίβολος ο Σλούκας.


Προς άσσο με +9,5 και για την μαχητική Ζιελόνα άλλα πάλι και εδώ μόνο σε μπετ περιέργειας θα μπορούσαμε να αναφερθούμε. Ξεκουράζεται ο Ναβάρο άλλα και έτσι η διαφορά ποιότητας είναι μεγάλη. Συν ότι η Μπάρτσα έρχεται από ήττα στην Βιτόρια με την Λαμποράλ. Θα ξεσπάσει ή πάμε στην απαραίτητη συντήρηση; Μαχητική η Ζιελόνα εντός πάντως.


Ματσάρα στο Μπομπλάν με την Λιμόζ να θέλει και +5 αν γίνεται. Μέσα και ο Ζόριτς για την Τσεντεβίτα. Στοιχηματικά το ματς πάει παντού άλλα επειδή δεν περιμένω η Λιμόζ να κάνει περίπατο θα κρατήσω το καλό +8,5 της Τσεντεβίτα σε προσαρμοσμένο. Πιστεύω είμαστε καλά.


Στο Μιλάνο ο Τζεντίλε δηλώνεται τραυματίας  άλλα ίσως από πίσω να έχουμε κάτι πιο «πικάντικο». Δηλαδή φαγωμάρα του πάντα ιδιόρρυθμου Ρέπεσα με τον μεγάλο σταρ της ομάδας που πέρσι με συνοπτικές διαδικασίες εκτόπισε Χάκετ και Κλέιζα. Βασικά πιστεύω πως το Μιλάνο θα κάνει ομάδα όταν γίνει και ομάδα. Δηλαδή όταν φύγει ο Τζεντίλε ή όταν κάποιος προπονητής τον «στρώσει». Μέχρι τότε θα είναι μόνο μία ομάδα της αναλαμπής στην Ευρωλίγκα οπότε άγνωστο αν θα κερδίσει σήμερα ή θα χάσει εκ νέου.


Στην Ανδαλουσία η Μάλαγα με την έδρα σωστά είναι το φαβορί και έχει μομέντουμ μετά από 3 σερί ήττες στο πρόγραμμα της. Απλά και η Μακάμπι λογικά θα ανεβάζει στροφές και παράλληλα γίνεται το ξεσκαρτάρισμα. Ο Φαβεράνι χαιρετάει και επίσημα σύντομα και λογικά η ομάδα θα ενισχυθεί. Κρατάω το +10,5 προσαρμοσμένο της Μακάμπι. Πιστεύω πως δεν θα διασυρθεί στην παρούσα φάση που βρίσκεται.


Στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός μας παρουσιάζεται «τίγκα» στα προβλήματα. Άλλα είναι γκραν φαβορί επειδή παίζει στο ΣΕΦ και επειδή σχεδόν με τα ίδια προβλήματα πέρασε αέρας από την Τσεντεβίτα. Άλλα η Λαμποράλ δεν είναι Τσεντεβίτα. Γι αυτό και ελαφρώς έπεσε λίγο το χάντικαπ της. Απέχουμε φυσικά. Κανένα στοιχηματικό ενδιαφέρον.


Την Παρασκευή. Σωστό φαβορί η Κούμπαν που το λέω από την αρχή. Είναι μια πολύ καλή ομάδα. Ο Μπαρτζώκας κάνει δουλειά και στην Κούμπαν μετά την εξαιρετική δουλειά που είχε κάνει και στον Ολυμπιακό. Δεν μπλέκουμε όμως με -9,5.


Ούτε με την ΤΣΣΚΑ μπλέκουμε. Η Σάσαρι με νέο κόουτς άλλα πλέον αγγαρεία δουλειά εδώ και το ενδιαφέρον στην Ιταλία μέχρι να ξεκινήσει το last32 του Eurocup.


H Ρεάλ όπως έχουμε πει και παλαιότερα, πληρώνει το χρυσό στο Ευρωμπάσκετ. Χωρίς σοβαρή προετοιμάσια με παίχτες «σκασμένους» παίζει μονοδιάστατα χωρίς φρεσκάδα και φυσικά, ειδικά εκτός έδρας, ζορίζεται ή χάνει. Συνεπώς παίζουμε άσσο Αστέρα με +8,5; Όχι φυσικά γιατί η ποιότητα στην Ρεάλ υπάρχει και αν της βγαίνει το παιχνίδι άνετα θα έχουμε διαφορές 10+.


Κρατάω την νίκη της Νταρουσσάφακα που έχει καλή έδρα, στο ματς με την Γαλατά έδειξε πως το μυαλό είναι εδώ και γενικά είναι φανερό πως η ομάδα έχει πρώτη προτεραιότητα την Ευρωλίγκα ως τώρα. Η Μπάμπεργκ έχει βρει ρυθμό και είναι πολύ φορμαρισμένη άλλα εκτιμώ πως έστω και δύσκολα η Νταρούς κερδίζει. Ανεβαίνει η απόδοση της στο 1,55 από 1,45 που ήταν λόγω του Τζαμόν Γκόρντον. Αν και όλα είναι ρευστά ακόμα με αυτόν.


Τέλος στην Σμύρνη ο ξεκούραστος Παναθηναϊκός παίζει μικρό τελικό με την Καρσίγιακα. Δυνατή έδρα οι τούρκοι άλλα την εμπειρία η αθηναϊκή ομάδα που πάντως ως τώρα εκτός έδρας δεν πείθει ούτε με αίτηση. Κομπλέ η Καρσίγιακα και το ματς στα ίσια με το χάντικαπ +1,5  να αλλάζει μεριές αναλόγως τα πονταρίσματα και τις εταιρίες. Πολύ ανοιχτό ματς. Μόνο live εδώ. Σε χάντικαπ +6,5 εκατέρωθεν αγοράζουμε.


ΠΡΟΤΑΣΗ

ΝΤΑΡΟΥΣΣΑΦΑΚΑ- ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ   1  ΝΙΚΗ   ΝΤΑΡΟΥΣΣΑΦΑΚΑ
ΛΙΜΟΖ- ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ   2  ΜΕ 8,5π. ΥΠΕΡ ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ
ΜΑΛΑΓΑ- ΜΑΚΑΜΠΙ   2  ΜΕ  10,5π. ΥΠΕΡ ΜΑΚΑΜΠΙ  


Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 

Όλα τα ηχητικά μου στο Soundcloud.com με αναζήτηση giopasx που είναι ο λογαριασμός μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου