Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Κρίνονται πολλά σήμερα (4η αγωνιστική Ευρωμπάσκετ)



Δεν καταφέραμε ούτε χθες να πληρωθούμε ελέω Γερμανίας. Που ποτέ δεν κατάφερε να απειλήσει την Τουρκία σε ένα  ματς μισή πρόκριση. Πήραμε σχετικά εύκολα την Λετονία την Δευτέρα και την Ιταλία χθες. Οι ιταλοί έπαιξαν επιτέλους σύμφωνα με τις δυνατότητες τους. Τέτοια ματς περίμενα από αυτούς γι αυτό και εξεπλάγην κυρίως από την ήττα με την Τουρκία. Βέβαια η Τουρκία δείχνει απρόσμενα πολύ σοβαρή γεγονός που δεν την χαρακτηρίζει μπασκετικά. Η ουσία είναι πως η Ισπανία οριακά θα προκριθεί ή και όχι αν χάσει στον τελικό τελευταία αγωνιστική και από την Γερμανία. Τέλος εποχής για τους ίβηρες.


Σήμερα θα δούμε τι κρατάμε από την 4η αγωνιστική. Αργότερα θα υπάρξει και ηχητικό μέσω soundcloud για όλα τα παιχνίδια.


Πρώτη επιλογή το χάντικαπ του Ισραήλ. Που αυτοκτόνησε με την Βοσνία και έχει τελευταία αγωνιστική την Γαλλία. Στην ουσία καλείται να ρεφάρει την κακή ήττα  που έκανε με την Βοσνία. Σαν ομάδα έχει διακυμάνσεις άλλα παίρνει αυτό που θέλει. Στον αντίποδα η Πολωνία έχει επίσης 2 νίκες και η ήττα της είναι με την Γαλλία. Και τα τρία παιχνίδια η Πολωνία τα έκανε μεγάλα ντέρμπι. Με Βοσνία και Ρωσία κέρδισε με 4π. και 3π. αντίστοιχα. Με Γαλλία έχασε με 3π. Αρέσκεται στα θρίλερ. Με ένα χάντικαπ +4,5 για το Ισραήλ και δεδομένου το τι έχουμε τελευταία αγωνιστική άλλα και πως συμπεριφέρεται στα παιχνίδια της η Πολωνία κυρίως άλλα και το Ισραήλ, πιστεύω ότι το χάντικαπ του Ισραήλ είναι καλή επιλογή.


Δεύτερο σημείο η νίκη της Γεωργίας. Πρέπει κάποτε αυτό το «πράμα» που λέγεται εθνική Γεωργίας να αποδώσει βάσει του ρόστερ του. Με την Ελλάδα, αν δεν χαλάρωναν οι έλληνες οι διαφορά θα μπορούσε να είναι τεράστια. Ταλέντο υπάρχει. Άλλα μέχρι στιγμής ο Πατσούλια μας σπάει τα νεύρα, ο Σανικίτζε βλέπει το καλάθι κουμπότρυπα και ο Πούλεν σκέφτεται το Λας Βέγκας μάλλον και όχι το Ευρωμπάσκετ. Ας είναι καλά ο Σενγκέλια και λίγο ο Μαρκοϊσβίλι. Με τα Σκόπια πάντως υπάρχει ευκαιρία πρόκρισης. Μία και μοναδική. Με νίκη 4 πόντων και πάνω στην τριπλή ισοβαθμία Σκόπια- Γεωργία- Ολλανδία οι γεωργιανοί περνάνε πρώτοι και προκρίνονται. Βέβαια τα Σκόπια θα τα δώσουν όλα. Και χρίζουν προσοχής ειδικά με το τρίποντο. Που πιστεύω ο Κοκόσκοφ να το «κόψει» και να μην κοιμηθεί όπως έκανε με την Ολλανδία στην πρεμιέρα. Ή ταν ή κουβάς επομένως. Νίκη Γεωργία στο 1.75.


Αυτή είναι και η δυάδα μου


Από τα υπόλοιπα. Ίσως ξεσπάσει η Λιθουανία (-17,5), τελικοί τα Φινλανδία- Βοσνία και Βέλγιο- Τσεχία. Λίγο Τσεχία (+1,5) βλέπω πάντως. Λογικά ξεσπά και η Ισπανία άλλα θα ξεκουράσει σίγουρα Γκασόλ και ίσως κανέναν ακόμα για τον τελικό με την Γερμανία. Τέλος προς άσσο με +15,5  την Ολλανδία στο ματς με την Κροατία.


ΠΡΟΤΑΣΗ


2523. ΠΟΛΩΝΙΑ- ΙΣΡΑΗΛ (+4,5)      2   ΜΕ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ
2526. ΣΚΟΠΙΑ- ΓΕΩΡΓΙΑ   2   ΝΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ 1,75 ΠΕΡΙΠΟΥ


ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΕ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΑ


ΠΟΛΩΝΙΑ- ΙΣΡΑΗΛ  (+8,5)      2      1,45
ΒΕΛΓΙΟ- ΤΣΕΧΙΑ  (+6,5)    2    1,40
(+19,5) ΟΛΛΑΝΔΙΑ- ΚΡΟΑΤΙΑ      1     1,43
ΙΤΑΛΙΑ- ΓΕΡΜΑΝΙΑ (+7,5)    2   1,42
ΣΚΟΠΙΑ- ΓΕΩΡΓΙΑ (+3,5)     2   1,40



***ΜΗΝ ΑΝΟΙΓΕΣΤΕ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΝΤΑΔΑ. ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΛΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΑΠΟΔΟΣΗ ΠΕΝΤΑΔΑΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 5,50 ΜΟΝΑΔΕΣ


ΕΙΔΙΚΑ ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ

03.09


ΙΤΑΛΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ          12,00   SB


ΠΡΩΤΟΣ ΡΙΜΠΑΟΥΝΤΕΡ ΡΕΓΙΕΣ ΙΣΠΑΝΙΑ      12,00    STOIXIMAN


Και από 20.08 έχω προτείνει


ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 20.08.2015

ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΠΡΩΤΗ ΣΤΟΝ Γ ΟΜΙΛΟ:  ΕΛΛΑΔΑ    1,95 SB   1,80 STOIXIMAN


HEAD TO HEAD STOIXIMAN (ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ)


ΛΕΤΟΝΙΑ-ΠΟΛΩΝΙΑ  -----  ΛΕΤΟΝΙΑ  1,91


ΚΡΟΑΤΙΑ- ΙΤΑΛΙΑ  ------  ΙΤΑΛΙΑ    1,87


ΓΥΡΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ   SB  (ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ)

ΠΟΛΩΝΙΑ   ΦΑΣΗ 16     1,80


ΚΡΟΑΤΙΑ   ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ   1,80


ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ   2,15


ΠΓΔΜ  ΟΜΙΛΟΙ    1,95


ΣΛΟΒΕΝΙΑ  ΦΑΣΗ 16   2,90


ΡΩΣΙΑ  ΟΜΙΛΟΙ   2,60


ΛΕΤΟΝΙΑ  ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ   4,50


Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 

Όλα τα ηχητικά μου στο Soundcloud.com με αναζήτηση giopasx που είναι ο λογαριασμός μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου