Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Τελική ευθεία (Quarterfinals)



Δεν καταφέραμε να πληρωθούμε στο τελευταίο μας άρθρο για την φάση των 16. Η Τουρκία έχασε εύκολα και δίκαια και μας στέρησε την χαρά στην πρόταση με τα χάντικαπ. Είχαμε πάρει νωρίτερα Ελλάδα και Ισπανία. Στην δεύτερη πρόταση χάθηκε και το μικρό της Κροατίας. Μόνο η Ιταλία επιβίωσε.


Στα ειδικά στοιχήματα πάντως που δόθηκαν 15 μέρες πριν το τζάμπολ έχουμε στήσει ένα κανονικό πάρτι και γλεντάμε τον «μπουκ» ανελέητα. 7 στα 8 σημεία έχουν πληρώσει μέχρι στιγμής σε καλές αποδόσεις μάλιστα. Συγκεκριμένα Ελλάδα (1,95), Λετονία (1,91), Ιταλία (1,87), Πολωνία (1,80), Σκόπια (1,95), Σλοβενία (2,90), Ρωσία (2,60). Όλα τα ειδικά βρίσκονται αναλυτικά στο τέλος κάθε άρθρου μου.


Σήμερα θα δούμε τα προημιτελικά. Να πούμε εδώ πως μόνο ο 8ος δεν παίρνει τίποτα. Ακόμα και ο 7ος θα συμμετέχει σε προολυμπιακό τουρνουά, συνεπώς μία εκ των Λετονία ή Τσεχία να τελειώσει το τουρνουά με πολύ χαμόγελο για τα «κυβικά» της.


Ξεκίνημα από το καλύτερο ματς εκ των τεσσάρων. Ελλάδα- Ισπανία.


Το παιχνίδι άνοιξε στο 1,75 νίκη για την Ελλάδα. Κάποια στιγμή την Κυριακή πήρε στο 1,85 για την Ελλάδα και μόλις η τηλεόραση έδειξε τον Γκασόλ με δεμένο πόδι και τον Ρούντι να πιάνει την μέση του είχαμε επιδρομή στην απόδοση της Ελλάδας. Πλέον στο 1,70 πλην stoiximan που λόγω μηδενικής γκανιότας βγαίνει ελκυστικός πολύ.


Αγωνιστικά τώρα. Μεγάλο παιχνίδι που πάει παντού. Απλά η Ελλάδα είναι πιο «ομάδα» και επίσης υπερπλήρης όπως και η Ισπανία άλλωστε. Που παίζει όμως μονοδιάστατα και κάποτε αυτό θα το πληρώσει. Συνεπώς κρατάω νίκη για Ελλάδα. Τώρα αν θα είναι τραυματίας ο Ρούντι ή ο Γκασόλ αυτά δεν με απασχολούν. Καταρχήν αν ήταν κάτι σπουδαίο δεν θα το έδειχναν οι ισπανοί φόρα παρτίδα στην κάμερα. Πολύ πιθανό δηλαδή αύριο να μας πουν ότι ο Ρούντι παίζει κανονικά απλά έκανε ένεση… (όπως έχει συμβεί άπειρες φορές σε τέτοια «παιχνιδάκια» προπονητών) άλλα και ο Γκασόλ παίζει κανονικά γιατί είναι ο Γκασόλ… Επομένως προσωπικά πάω με νίκη Ελλάδας γιατί την πιστεύω αγωνιστικά και στα ίσια. Και όχι λόγω Γκασόλ- Ρούντι και τα παρελκόμενα… Έτσι κι αλλιώς είχα αποφασίσει να παίξω Ελλάδα από το Σάββατο. Μόλις τελείωσε το Ισπανία- Πολωνία.


Στο δεύτερο ματς. Γαλλία- Λετονία. Είδαμε πως οι γάλλοι δεν αστειεύονται και οτιδήποτε άλλο πλην τελικού θα σημαίνει αποτυχία. Η Λετονία έχει κάνει ήδη την υπέρβαση και θέλει να κλείσει ονειρικά το τουρνουά με την συμμετοχή στο προολυμπιακό.  Χωρίς άγχος εδώ. Μου αρέσει η Λετονία. Γι αυτό και στα μακροχρόνια την είχα να φτάσει ψηλά (όπως φαίνεται). Το +16,5 που έχει δεν είναι αμελητέο. Τουναντίον πιστεύω πως δεν θα καλυφθεί. Άλλα το παιχνίδι δεν είναι για σοβαρό ποντάρισμα. Άσχετα αν ο Μπατούμ έκανε τα «γλυκά μάτια» στην Λετονία όταν δήλωσε πως οι λετονοί τους δυσκολεύουν πάντα. Διπλό με +16,5 άλλα για την περιέργεια περισσότερο.


Αφήνουμε και το Σερβία- Τσεχία. Οι σέρβοι μόλις σοβαρεύτηκαν χθες με την Φινλανδία τότε έσβησε ο ουρανός για τους αφελείς σκανδιναβούς. Αν αποφασίσουν να είναι on court 40 λεπτά δεν τίθεται θέμα για το -11,5. Βέβαια σωστά οι εταιρίες βγαίνουν με τέτοιο χάντικαπ γιατί η Τσεχία με την Κροατία έκανε πράματα και θάματα. Άλλα της έμπαιναν και όλα τα σουτ. Πράγμα που ίσως να μην ισχύσει με την Σερβία. Γι αυτό και το +11,5 των τσέχων δεν με ελκύει. Απέχουμε γενικά.


Πάμε και στο Ιταλία- Λιθουανία. Μεγάλο ματς και φουλ επιθετικό μπάσκετ λογικά αφού ο Καζλάουσκας δεν έχει τα «φόντα» να περιορίσει τα πυροβόλα της Σκουάντρα Ατζούρα. Ο Ντάτομε εκτός μόνιμα και σας παραθέτω σήμερα Δευτέρα πρωϊ το χθεσινοβραδινό ρεπορτάζ του Ιταλού για τον Μπαρνιάνι. Οπότε κρίνετε και μόνοι σας.


«Coach Simone Pianigiani said that Gigi Datome is out at 100% in the quarterfinals.
The head coach of the Italian National Team added that Andrea Bargnani will be evaluated on Monday by the doctors after the calf injury he suffered in the first half of the game against Israel.

“It is a calf injury. On Monday he will undergo tests to evaluate the injury. We will know if he is available for the game on Wednesday. Andrea is a bit worried because he has an history of calf injuries” said Pianigiani.»

Συνεπώς. Με Μπαρνιάνι μέσα η Ιταλία κερδίζει εύκολα ή δύσκολα. Χωρίς Μπαρνιάνι θα έχουμε θέμα. 1,50-1,60 η νίκη των ιταλών τώρα. Αναλόγως των νέων για Μπαρνιάνι θα αλλάξει αυτό. Αν δείτε να ανεβαίνει η νίκη σημαίνει ίσως πως ο Αντρέας ακόμα και αν παίξει δεν θα είναι αυτός που πρέπει. Βάζω νίκη Ιταλίας στην δυάδα άλλα είπαμε τα γεγονότα. Πράξτε κατά το δοκούν.


ΠΡΟΤΑΣΗ


ΙΣΠΑΝΙΑ- ΕΛΛΑΔΑ   2  ΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ   1,70-1,82

ΙΤΑΛΙΑ- ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ   1  ΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑ   1,50-1,62




ΕΙΔΙΚΑ ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ

03.09


ΙΤΑΛΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ          12,00   SB


ΠΡΩΤΟΣ ΡΙΜΠΑΟΥΝΤΕΡ ΡΕΓΙΕΣ ΙΣΠΑΝΙΑ      12,00    STOIXIMAN


Και από 20.08 έχω προτείνει
ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 20.08.2015

ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΠΡΩΤΗ ΣΤΟΝ Γ ΟΜΙΛΟ:  ΕΛΛΑΔΑ    1,95 SB   1,80 STOIXIMAN


HEAD TO HEAD STOIXIMAN (ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ)


ΛΕΤΟΝΙΑ-ΠΟΛΩΝΙΑ  -----  ΛΕΤΟΝΙΑ  1,91


ΚΡΟΑΤΙΑ- ΙΤΑΛΙΑ  ------  ΙΤΑΛΙΑ    1,87


ΓΥΡΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ   SB  (ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ)

ΠΟΛΩΝΙΑ   ΦΑΣΗ 16     1,80


ΚΡΟΑΤΙΑ   ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ   1,80


ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ   2,15


ΠΓΔΜ  ΟΜΙΛΟΙ    1,95


ΣΛΟΒΕΝΙΑ  ΦΑΣΗ 16   2,90


ΡΩΣΙΑ  ΟΜΙΛΟΙ   2,60


ΛΕΤΟΝΙΑ  ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ   4,50


Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 

Όλα τα ηχητικά μου στο Soundcloud.com με αναζήτηση giopasx που είναι ο λογαριασμός μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου