Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Φινάλε ομίλων (Ευρωμπάσκετ)



Ωραία μέρα η χθεσινή όπου δεν χάθηκε σημείο και φυσικά είχαμε και τα ανάλογα ταμεία. Πλήρωσε η δυάδα μας με Ισραήλ και Γεωργία. Πλήρωσε και η πεντάδα με τα προσαρμοσμένα μας με Γερμανία- Ισραήλ- Τσεχία- Ολλανδία- Γεωργία. Πλήρωσαν και τα πρώτα ειδικά μας στοιχήματα. Ελλάδα πρώτη στον όμιλο και Ρωσία να αποκλειστεί στους ομίλους. Καλοφάγωτα όλα και συνεχίζουμε.


Σήμερα έχουμε φινάλε στην φάση των ομίλων και από το Σάββατο ξεκινούν τα νοκ άουτ. Το πραγματικό Ευρωμπάσκετ με παιχνίδια όπου την αδιαφορία και την ασοβαρότητα την πληρώνεις πανάκριβα με έναν περιποιημένο αποκλεισμό. Πράγμα που σημαίνει πως οι χαλαρότητες της Γαλλίας θα σταματήσουν, η Λιθουανία θα δούμε αν όντως δεν μπορεί ή το έκανες επίτηδες κτλ κτλ κτλ.


Στοιχηματικά θα πάμε με δύο δυάδες. Όποιος θέλει το κάτι παραπάνω ας τις κάνει ένα σύστημα 3,4. Συγκρατημένο ποντάρισμα.


Πρώτη επιλογή είναι το χάντικαπ της Ιταλίας, (+7,5) αυτή την στιγμή. Αν εξαιρέσω την πρεμιέρα με την Τουρκία, η Ιταλία παίζει το δικό της στυλ μπάσκετ άλλα έχει τόσο μεγάλες προσωπικότητες που δεν μπορείς να πεις τυχερά τα τρίποντα του Μπελινέλι. Γι αυτό τον πληρώνουν στο ΝΒΑ. Ούτε τις ατομικές προσπάθειες του Γκαλινάρι μπορείς να τις πεις παρατραβηγμένες. Είναι απολαυστικός και ουσιώδης. Ο Τζεντίλε μόνο το παρατραβάει άλλα με μέτρο και αυτός σε σχέση με το τι έκανε στην Μιλάνο. Χωρίς Ντάτομε η ομάδα συσπειρώθηκε και σήμερα παίζει για την πρωτιά με την Σερβία. Που είναι αήττητη, διέσυρε και την Τουρκία και δείχνει ανίκητη πραγματικά. Και μέσα σε όλα αυτά ένα χάντικαπ +7,5… Τι μου θυμίζει… Το +10,5 της Ιταλίας με την Ισπανία;;; Έχει ανέβει η Ιταλία άλλα για την Σερβία που είναι τρένο δεν δικαιολογείται να είναι τόσο χαμηλό. Βάσει αποτελεσμάτων πάντα. Συνεπώς διπλό με χάντικαπ άλλα όχι τόσο ζεστά όσο ήταν εκείνο το διπλό με την Ισπανία.


Δεύτερη επιλογή η Πολωνία στην νίκη της. Μέχρι 2,00 φτάνει. Παιχνίδι για την 3η θέση χωρίς πολύ ουσία πάντως καθώς  θα μάθουν στο τελευταίο δεκάλεπτο τι έγινε στο Σερβία- Ιταλία για να ξέρουν αν αξίζει να είσαι 3ος ή 4ος. Αν και μεταξύ μας δεν έχουν τύχη οι ομάδες του Α ομίλου πλην Γαλλίας. Εκτός αν αυτοκτονήσει καμιά Ιταλία… Αν και δεν το πιστεύω πια. Η Φινλανδία έρχεται από 2 στα 2. Η Πολωνία από 0 στα 2 και πόνεσε πολύ η ήττα από του Ισράηλ. Μομέντουμ για Πολωνία σε ένα ψιλοαδιάφορο παιχνίδι ξαναλέω.


Τρίτη επιλογή η Γερμανία στο +9,5. Που αναγκαστικά θα παλέψει. Με νίκη προκρίνεται και πετά έξω την Ισπανία αν όλα κυλάνε φυσιολογικά. Δηλαδή αν κερδίσει και η Τουρκία την Ισλανδία και δεν έχουν τριπλή ισοβαθμία. Αν και πάλι εκεί η Τουρκία θα ζορίζεται περισσότερο που διασύρθηκε από την Ισπανία. Τόσο με Σερβία, όσο και με Ιταλία οι γερμανοί έχασαν στις λεπτομέρειες. Στα αρνητικά η κούραση από την χθεσινή υπερπροσπάθεια την ίδια ώρα που η Ισπανία προπονούνταν με την Ισλανδία. Γι αυτό και δεν είμαι πολύ ζεστός για αυτό το χάντικαπ. Άλλα σε πρόταση με μέτριο ποντάρισμα ή ένα συστηματάκι μπαίνει άνετα και λόγω κινήτρου.


Τελευταία επιλογή η Ολλανδία στο +11,5. Οι «οράνιε» είναι μαχητικοί και πληρώνουν στο χάντικαπ τους. Όπως και χθες με την Κροατία, όπως και με την Σλοβενία. Με λίγα λόγια αν δεν είχαν χάσει από τα Σκόπια θα είχαν προκριθεί και δίκαια. Άλλα με τα αν δεν γράφεται ιστορία. Η Ελλάδα χαλαρώνει. Και ετοιμάζεται για τα νοκ άουτ. Ποιος ο λόγος να ξεφτυλίσει την Ολλανδία; Ποιος ο λόγος να μην πάρουν χρόνο συμμετοχής οι παγκίτες; Ακόμα και με ήττα πρώτη τερματίζει. Θα κάνει ένα δωράκι στους ολλανδούς μήπως; Ένα δώρο πρόκριση; Τελευταίο ματς θα είναι. Θα ξέρουν τι έχει γίνει στα άλλα παιχνίδια του ομίλου. Ή είναι μεγάλο και βαρύ το όνομα και θα παίξει για την φανέλα η Ελλάδα; Που πρέπει να είναι δίκαιη και να κερδίσει και την Ολλανδία. Τέλοσπάντων. Χωρίς σενάρια. Λογικά θα παίξουν ρεζέρβες οπότε το χάντικαπ +11,5 είναι καλό για μια Ολλανδία μαχητική.


Πιθανές μικρές νίκες για Ρωσία 1,30- Βέλγιο-1,33-Λιθουανία 1,45.


 Οι αποδόσεις μου είναι πολλές φορές ο μέσος όρος ή οι καλύτερες τιμές που βρίσκω. Το διευκρινίζω για να μην νομίζετε ότι πάω πάντα με βάση τον ΟΠΑΠ.


ΠΡΟΤΑΣΗ   1


2542. ΕΛΛΑΔΑ- ΟΛΛΑΝΔΙΑ (+11,5)     2 ΜΕ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ
2537. (+9,5) ΓΕΡΜΑΝΙΑ- ΙΣΠΑΝΙΑ   1   ΜΕ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ


ΠΡΟΤΑΣΗ  2


2532. ΣΕΡΒΙΑ- ΙΤΑΛΙΑ (+7,5)   2  ΜΕ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ

2534. ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ- ΠΟΛΩΝΙΑ    2  ΝΙΚΗ ΠΟΛΩΝΙΑΣ   1,70-2,00

ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΕ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΑ

ΣΕΡΒΙΑ- ΙΤΑΛΙΑ (+11,5)  2     1,45
ΕΛΛΑΔΑ- ΟΛΛΑΝΔΙΑ(+17,5)   2      1,40
(+13,5)  ΓΕΡΜΑΝΙΑ- ΙΣΠΑΝΙΑ      1      1,45
ΤΣΕΧΙΑ- ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ      2    ΝΙΚΗ ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ   1,45


ΕΙΔΙΚΑ ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ

03.09


ΙΤΑΛΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ          12,00   SB


ΠΡΩΤΟΣ ΡΙΜΠΑΟΥΝΤΕΡ ΡΕΓΙΕΣ ΙΣΠΑΝΙΑ      12,00    STOIXIMAN


Και από 20.08 έχω προτείνει

ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 20.08.2015

ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΠΡΩΤΗ ΣΤΟΝ Γ ΟΜΙΛΟ:  ΕΛΛΑΔΑ    1,95 SB   1,80 STOIXIMAN


HEAD TO HEAD STOIXIMAN (ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ)


ΛΕΤΟΝΙΑ-ΠΟΛΩΝΙΑ  -----  ΛΕΤΟΝΙΑ  1,91


ΚΡΟΑΤΙΑ- ΙΤΑΛΙΑ  ------  ΙΤΑΛΙΑ    1,87


ΓΥΡΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ   SB  (ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ)

ΠΟΛΩΝΙΑ   ΦΑΣΗ 16     1,80


ΚΡΟΑΤΙΑ   ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ   1,80


ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ   2,15


ΠΓΔΜ  ΟΜΙΛΟΙ    1,95


ΣΛΟΒΕΝΙΑ  ΦΑΣΗ 16   2,90


ΡΩΣΙΑ  ΟΜΙΛΟΙ   2,60


ΛΕΤΟΝΙΑ  ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ   4,50


Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 

Όλα τα ηχητικά μου στο Soundcloud.com με αναζήτηση giopasx που είναι ο λογαριασμός μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου