Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Ημιτελικός σαν τελικός... (Ευρωμπάσκετ)



Έχασε η Ελλάδα την Τετάρτη, έχασε και η Ιταλία χθες. Δίκαια χάσαμε στην πρόταση μας. Σχεδόν έκλεισαν και τα ειδικά- μακροχρόνια στοιχήματα μας όπου και τα πήγαμε περίφημα. Με ένα 8 στα 11, περίπου δηλαδή ένα 73% επιτυχίας με αποδόσεις που έφτασαν μέχρι και το 4,50!! Ποσοστό ασύλληπτο για μακροχρόνια στοιχήματα τόσων επιλογών. Με νίκη της Ιταλίας χθες το ποσοστό θα πήγαινέ στον «Θεό» γιατί θα πλήρωνε ακόμα ένα ειδικό «Αποκλεισμός Λιθουανίας στα προημιτελικά» και θα είχαμε σοβαρές πιθανότητες να πληρώσει και το δωδεκάρι του αποκλεισμού της Ιταλίας στα ημιτελικά καθώς θα έπαιζε με την Σερβία. Θα μιλούσαμε κυριολεκτικά για πάρτι. Άλλα και έτσι είμαστε μια χαρά πιστεύω. Κέρδος έχει βγει.


Σήμερα θα δούμε τα παιχνίδια κατάταξης άλλα και τα ημιτελικά. Πλέον δίνουμε πολύ περισσότερη βαρύτητα στο live καθώς οι επιλογές είναι ελάχιστες και τα παιχνίδια (ειδικά τα ημιτελικά) πολύ δύσκολα για σοβαρό παιχνίδι.


Ξεκίνημα από το Ελλάδα- Λετονία. Η εθνική δίκαια αποκλείστηκε από την Ισπανία. Εδώ θέλει νίκη για να τελειώνει μια ώρα νωρίτερα με το θέμα πρόκρισης στο προολυμπιακό. Το χάντικαπ της Λετονίας όμως φτάνει το +12,5 και δεν είναι καθόλου αμελητέο. Οι Λετονοί όπως είδαμε είναι μία στρωμένη ομάδα με καλό προπονητή. Και με την Γαλλία δεν ξεφτιλίστηκαν. Το θέμα είναι σε τι κατάσταση θα είναι η Ελλάδα. Απογοήτευση υπάρχει. Οπότε τα ερωτήματα είναι πολλά. Θα «ξεσπάσει» η ομάδα; Μπορεί να «ξεσπάσει». Ή θα κάνει μία νίκη ίσα ίσα για να πάρει την πρόκριση και τέλος. Και ακόμα ακόμα, είναι τόσο εύκολο να πάρει την πρόκριση με περίπατο απέναντι σε μία μαχητική ομάδα διψασμένη που ζει μοναδικές στιγμές στην σύγχρονη μπασκετική της ιστορία; Σοβαρά στοιχηματικά δεν μπορώ να προσεγγίσω την αναμέτρηση. Απλά θα έβαζα λίγα στο +12,5 της Λετονίας για την περιέργεια και λίγα στο under καθώς περιμένω η Ελλάδα να περιορίσει το μακρινό σουτ των Λετονών (αν θέλει να ξεμπερδεύει χωρίς άγχος ως το τέλος με το θέμα της πρόκρισης).


Το Τσεχία- Ιταλία είναι περίεργο ματς. Καταρχήν οι Τσέχοι είναι πολύ υπολογίσιμοι. Και οι Ιταλοί αφού δεν πάνε για μετάλλιο ίσως πάρουν την πρόκριση και ως …έβδομοι. Το κακό με τους Ιταλούς είναι πως όταν απογοητεύονται αυτό τους βγαίνει πολύ έντονα. Και όπως προείπα η Τσεχία δεν θα συγχωρήσει. Συνεπώς ολόσωστο το +4,5 της Τσεχίας και φυσικά δεν παίζουμε νίκη Ιταλίας στο 1,42-1,50.


Στο Ισπανία- Γαλλία θα πέσουν κορμιά. Και αν τερμάτιζε πρώτη η Ισπανία στον όμιλο της θα ήταν (Σερβίας επιτρέποντος)  το παιχνίδι του τελικού. Παρόλο που δεν μιλάμε για συλλόγους άλλα για εθνικές ομάδες έχουμε να κάνουμε κατά μία έννοια με γειτονικό ντέρμπι τεράστιας αντιπαλότητας! Επίσης ολόσωστο το χάντικαπ και επίσης δεν παίζουμε νίκη Γαλλίας  στο 1,42-1,55. Προτιμότερο είναι το προσαρμοσμένο +10,5 της Ισπανίας στο 1,40 που πολύ δύσκολα να χαλάσει. Λόγω του «ξύλου» που πέφτει παραδοσιακά πάμε προς under 145,5 και φυσικά περιμένουμε το live όπου και θα έχει ευκαιρίες.


Τέλος στο Σερβία- Λιθουανία τίθεται εξ’ αρχής το ερώτημα. Αυτή η Λιθουανία πόσα παιχνίδια μπορεί να τα φτάσει στο παραένα και να τα πάρει; Μέχρι στιγμής έχει 5 νίκες σε 6 ματς θρίλερ. Εντυπωσιακό αναμφίβολα. Θρίλερ με την Εσθονία. Θρίλερ και με την Ιταλία. Δεν παίζει ρόλο ο αντίπαλος. Το θρίλερ θα το δούμε. Ψυχοβγάλτης για τους φίλους της ομάδας. Με +7,5 δεν μπλέκω. Δεν μπαίνω στην διαδικασία να σκεφτώ αν θα έχουμε ακόμα ένα θρίλερ ή αν η Σερβία ως πιο γεμάτη ομάδα θα καθαρίσει εύκολα ή δύσκολα με ένα +8 τουλάχιστον. Θα περιμένω και εδώ το Live.


Συνεπώς μία δυάδα μόνο για χαλαρό ποντάρισμα.


ΕΛΛΑΔΑ- ΛΕΤΟΝΙΑ    2  ΜΕ  12,5π. ΥΠΕΡ ΛΕΤΟΝΙΑΣ
ΙΣΠΑΝΙΑ- ΓΑΛΛΙΑ   UNDER 145,5π.

**Και είπαμε Ισπανία (+10,5) προσαρμοσμένο είναι καλή επιλογή στο 1,40.

ΕΙΔΙΚΑ ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ

03.09


ΙΤΑΛΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ          12,00   SB


ΠΡΩΤΟΣ ΡΙΜΠΑΟΥΝΤΕΡ ΡΕΓΙΕΣ ΙΣΠΑΝΙΑ      12,00    STOIXIMAN


Και από 20.08 έχω προτείνει
ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 20.08.2015

ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΠΡΩΤΗ ΣΤΟΝ Γ ΟΜΙΛΟ:  ΕΛΛΑΔΑ    1,95 SB   1,80 STOIXIMAN


HEAD TO HEAD STOIXIMAN (ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ)


ΛΕΤΟΝΙΑ-ΠΟΛΩΝΙΑ  -----  ΛΕΤΟΝΙΑ  1,91


ΚΡΟΑΤΙΑ- ΙΤΑΛΙΑ  ------  ΙΤΑΛΙΑ    1,87


ΓΥΡΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ   SB  (ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ)

ΠΟΛΩΝΙΑ   ΦΑΣΗ 16     1,80


ΚΡΟΑΤΙΑ   ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ   1,80


ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ   2,15


ΠΓΔΜ  ΟΜΙΛΟΙ    1,95


ΣΛΟΒΕΝΙΑ  ΦΑΣΗ 16   2,90


ΡΩΣΙΑ  ΟΜΙΛΟΙ   2,60


ΛΕΤΟΝΙΑ  ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ   4,50


Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 

Όλα τα ηχητικά μου στο Soundcloud.com με αναζήτηση giopasx που είναι ο λογαριασμός μου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου