Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Κομβική αγωνιστική (Ευρωμπάσκετ)


Δίκαιος κουβάς χθες κυρίως με Φινλανδία όπου και χάλασε την καλή πρόταση διαδικτύου με τα προσαρμοσμένα. Ακολούθησε και η Γεωργία άλλα και η Ουκρανία. Στα υπόλοιπα, πέρασε η Γερμανία, η Ρωσία στο προσαρμοσμένο της και το over του Λοτζέσκι. 0 στα 2 και στα σύνολα πόντων σε μία μέρα κάκιστη στοιχηματικά.


Μπροστά μας η 3η αγωνιστική πλέον. Όπου ξεκαθαρίζει και το τοπίο από δω και πέρα. Έχω απορρίψει κάποια σημεία στα οποία παίζουν ομάδες που δεν πείθουν άλλα αναγκαστικά κράτησα και ένα σημείο με ομάδα που δεν πείθει άλλα έχει πονηρό χάντικαπ. Όλη η ανάλυση της αγωνιστικής μέσω soundcloud είναι διαθέσιμη όπως γνωρίζετε.


Πάμε συγκρατημένα σε μία δύσκολη αγωνιστική.


Πρώτη επιλογή η νίκη της Λετονίας. Μπορεί να διασύρθηκαν χθες τα παλικάρια του Μπακάτσκις από την Λιθουανία άλλα σήμερα είναι ένα νέο παιχνίδι με έναν διαφορετικό αντίπαλο. Θερμή έδρα πάντα και ο νικητής είναι μια ανάσα από την δεύτερη θέση. Αν είναι η Τσεχία έχει βάσιμες ελπίδες και για πρωτιά. Οι τσέχοι εντυπωσιάζουν ως τώρα άλλα με ποιους έπαιξαν; Με Εσθονία όπου είναι η ασθενέστερη όλων και την επίσης αδύναμη Ουκρανία που με ξεγέλασε στην πρεμιέρα με την Λιθουανία και κακώς την πίστεψα χθες. Για την Λετονία καλυτερεύει το πρόγραμμα  οπότε ματς κλειδί το σημερινό. Βοηθάει ο χθεσινός διασυρμός των Λετονών πιστεύω στο να είναι συγκεντρωμένοι σήμερα στον στόχο. Κρατάω την απλή τους νίκη σε ένα μεγάλο ντέρμπι στο 1,60 ΟΠΑΠ μέχρι 1,80 διαδικτυακά.


Δεύτερη επιλογή είναι η νίκη της Γερμανίας επί της Τουρκίας. Τελικός πρόκρισης. Αν κερδίσει η Τουρκία έχει προκριθεί σίγουρα. Με νίκη της Γερμανίας ενδέχεται να καταλήξουμε σε τριπλή ισοβαθμία στο τέλος. Πολλοί τούρκοι έτσι κι αλλιώς στο γήπεδο. Χθες η Γερμανία το πάλεψε ως το τέλος άλλα ηττήθηκε δίκαια από την ανώτερη Σερβία. Η Τουρκία το παράτησε εντελώς με την Ισπανία και καλά έκανε. Δεν σπατάλησε δυνάμεις που θα της χρειαστούν σήμερα. Το παιχνίδι πάει παντού άλλα εφ όσον η Τουρκία κέρδισε την Ιταλία αυτή που καίγεται περισσότερο είναι η Γερμανία. Θριλεράκι θα έχουμε μάλλον και την νίκη της Γερμανίας την κρατάω καθώς δεν έχω και άλλες επιλογές καλύτερες. Στο 1,50 ΟΠΑΠ, 1,62 διαδικτυακά.


Τρίτη και τελευταία επιλογή η Ιταλία. Ξέρω ότι δεν πείθει. Ούτε χθες έπεισε αν και χθες με την Ισλανδία έπαιξε άμυνα ενώ ξεκουράστηκαν και οι πρωτοκλασάτοι. Αντίθετα η Ισπανία διέλυσε την Τουρκία και δείχνει να ανεβαίνει. Και τότε γιατί το χάντικαπ μόνο στους 8,5-9,5 πόντους; Ποια η λογική του; Για να παίξουμε όλοι Ισπανία ίσως που ξεσκίζει ενώ η Ιταλία δεν βλέπεται; Δεν χωρά πολύ ανάλυση. Τέτοια ματς τα παίζω ανάποδα. 8 στις 10 δικαιώνομαι από το 2010 και έπειτα που με ξέρετε. Πάω με το χάντικαπ της Ιταλίας.


Όποιος φοβάται Ιταλία ας απέχει. Στην τελική μπορεί όντως χωρίς πονηριά να κάνει περίπατο η Ισπανία…


ΠΡΟΤΑΣΗ


2541. ΤΣΕΧΙΑ- ΛΕΤΟΝΙΑ   2   ΝΙΚΗ ΛΕΤΟΝΙΑ  1,60
2504. ΓΕΡΜΑΝΙΑ- ΤΟΥΡΚΙΑ   1  ΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ   1,50
2506. ΙΣΠΑΝΙΑ- ΙΤΑΛΙΑ (+9,5)     2



**Αίμα και άμμος το ντέρμπι μίσους ανάμεσα σε Ρωσία και Φινλανδία. Μεγάλο ντέρμπι όπου ο ηττημένος μάλλον αποχαιρετά την πρόκριση…

ΕΙΔΙΚΑ ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ

03.09


ΙΤΑΛΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ          12,00   SB


ΠΡΩΤΟΣ ΡΙΜΠΑΟΥΝΤΕΡ ΡΕΓΙΕΣ ΙΣΠΑΝΙΑ      12,00    STOIXIMAN


Και από 20.08 έχω προτείνει


ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 20.08.2015

ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΠΡΩΤΗ ΣΤΟΝ Γ ΟΜΙΛΟ:  ΕΛΛΑΔΑ    1,95 SB   1,80 STOIXIMAN


HEAD TO HEAD STOIXIMAN (ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ)


ΛΕΤΟΝΙΑ-ΠΟΛΩΝΙΑ  -----  ΛΕΤΟΝΙΑ  1,91


ΚΡΟΑΤΙΑ- ΙΤΑΛΙΑ  ------  ΙΤΑΛΙΑ    1,87


ΓΥΡΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ   SB  (ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ)

ΠΟΛΩΝΙΑ   ΦΑΣΗ 16     1,80


ΚΡΟΑΤΙΑ   ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ   1,80


ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ   2,15


ΠΓΔΜ  ΟΜΙΛΟΙ    1,95


ΣΛΟΒΕΝΙΑ  ΦΑΣΗ 16   2,90


ΡΩΣΙΑ  ΟΜΙΛΟΙ   2,60


ΛΕΤΟΝΙΑ  ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ   4,50


Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 

Όλα τα ηχητικά μου στο Soundcloud.com με αναζήτηση giopasx που είναι ο λογαριασμός μου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου