Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Χωρίς αύριο σε Ελλάδα και Σερβία



Είναι άδικο από τα 4 σημεία που «βλέπεις» να βάζεις στην δυάδα σου αυτό που έσπασε. Δίκαια έχασε η Εφές χθες. Πέρασαν η Οκλαχόμα εύκολα, η Πρόκομ και η Σκαφάτι. Πάμε στα φρέσκα. Πάντα δυάδες.

Πρώτη επιλογή είναι το χάντικαπ της Βαλένθια. Η Μπαρτσελόνα όπως είδαμε και στο τελευταίο της παιχνίδι, όποτε πει να παίξει μπάσκετ συγκεντρωμένα για 40’ δεν έχει αντίπαλο. Το θέμα είναι πως δεν το κάνει πάντα αυτό. Και όταν κάνει εύκολες νίκες συνήθως μετά χαλαρώνει επικίνδυνα. Μπορεί να κερδίσει εκ νέου την Βαλένθια και να βρίσκεται από σήμερα στους τελικούς άλλα ειλικρινά δεν παίζω νίκη Μπαρτσελόνα σήμερα. Μου αρέσει περισσότερο το +7,5 της Βαλένθια. Φυσικά έχει και πολύ καλύτερη απόδοση  από την νίκη της Μπαρτσελόνα.

Δεύτερη επιλογή είναι το under στο Ολυμπιακός- Παναθηναϊκός. Τα δεδομένα είναι γνωστά σε όλους. Με βάση το line είχαμε 4 στα 4 over μέχρι τώρα. Δεν μπορώ να ποντάρω στο 5 στα 5 over. Δεν μου πάει το χέρι. Καθαρά αγωνιστικά περιμένω το πιο νευρικό και αγχωτικό παιχνίδι σήμερα. Είναι και λογικό. Ένα ματς ένα πρωτάθλημα είναι. Ευνοεί αυτό το under. Σε χάντικαπ είναι πολύ καλό το +5,5 του Παναθηναϊκού. Μια ψιλή και στην ισοπαλία με 18 απόδοση στον ΟΠΑΠ αξίζει.

Επίσης καλό σημείο για μένα είναι το χάντικαπ +4,5 του Ερυθρού Αστέρα από την Σερβία. Παίζει εκτός έδρας με την Ραντνίσκι, δίνεται αουτσάϊντερ και πληρώνει καλά και η ξερή του νίκη (2,50 περίπου). Περιμένει ήδη η Παρτίζαν στον τελικό. Έχω την αίσθηση πως ο Αστέρας θέλει περισσότερο την νίκη σήμερα. Για παραπάνω από ένα λόγους.

** Όσοι βρίσκουν +6,5 για Βαλένθια και +4,5 για Παναθηναϊκό στις εταιρίες τους πάλι τα βάζουν κανονικά.

ΠΡΟΤΑΣΗ 1

ΒΑΛΕΝΘΙΑ- ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ   1  ΜΕ 7,5π. ΥΠΕΡ ΒΑΛΕΝΘΙΑ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ  UNDER 154,5 ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ

ΠΡΟΤΑΣΗ 2

ΡΑΝΤΝΙΣΚΙ- ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ   ΜΕ 4,5π. ΥΠΕΡ ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ  ΜΕ 5,5π. ΥΠΕΡ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

ΕΙΔΙΚΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΠΑΠ

053- 432  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ  ΙΣΟΠΑΛΙΑ  (18 απόδοση)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου