Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Ελλάς- Ρωσία ... ισοπαλία







Σημαντικό παιχνίδι δίνει η εθνική μας σήμερα και με νίκη περνά στην επόμενη φάση του Euro. Λογικό φαβορί οι Ρώσοι άλλα οι αποδόσεις με σπρώχνουν στην ισοπαλία που ρεαλιστικά το φαβορί (την Ρωσία) δεν την "χαλάει" κιόλας!

Στα μπασκετικά σήμερα κρίνεται ο τίτλος σε Ισπανία και Γαλλία. Η σειρά στην Ισπανία είναι στο 2-2 και ο νικητής απόψε στην Βαρκελώνη θα είναι και ο πρωταθλητής. Στην Γαλλία ο τελικός διεξάγεται στο ουδέτερο Μπερσί του Παρισιού και δίκαια η Σαλόν δίνεται ελαφρύ φαβορί.

Δεν ξέρω πραγματικά αν αξίζει να μπλέξουμε σοβαρά με Γαλλία. Ίσως μόνο στο λάιβ αν χάνει η Σαλόν να παίξουμε πάνω της σε καλό χάντικαπ υπέρ της. Μιλάμε για μία ομάδα με σούπερ τελευταίο δεκάλεπτο σχεδόν πάντα γεγονός που έχουμε εκμεταλλευτεί σε παλαιότερα λάϊβ.

Στην Ισπανία το χάντικαπ της Ρεάλ παρουσιάζει περισσότερο ενδιαφέρον από την χαμηλή απόδοση της νίκης της Μπαρτσελόνα. Δεν είναι πάντως για φόρτωμα το σημείο. Γύρω στην 1 θα έχουμε και όρια για κάποια ειδικά στοιχήματα. Αν αξίζει κάτι θα υπάρξει νέο άρθρο.

ΕΛΛΑΔΑ- ΡΩΣΙΑ   Χ
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ- ΡΕΑΛ  2  ΜΕ 5,5π.  ΥΠΕΡ ΡΕΑΛ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου