Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Όμιλος φωτιά, τα σενάρια πολλά

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένουμε τα παιχνίδια του 2ου ομίλου. Τα σενάρια πρόκρισης είναι πολλά ενώ αξίζει να πούμε πως ακόμα και η Ολλανδία που δεν έχει βαθμό ως τώρα με συνδυασμό αποτελεσμάτων περνά ως δεύτερη. Βέβαια σε θέση ισχύος η Γερμανία που δύσκολα θα απουσιάσει από τα προημιτελικά.

Στο Δανία- Γερμανία ως σημείο και λόγω απόδοσης μου αρέσει η ισοπαλία. Πεισματάρηδες οι Δανοί, δεν παρατούν ποτέ την μάχη, άσχετα αν είναι δίκαια φαβορί η Γερμανία πιστεύω πως το Χ αξίζει και πληρώνει καλά.

Στο Πορτογαλία- Ολλανδία πέφτουν κορμιά. Με τους Οράνιε πάντως να μην πείθουν ως τώρα και τους Πορτογάλους να είναι δυνατά στο κόλπο της πρόκρισης μετά την επική νίκη επί της Δανίας. Με το μαχαίρι στο λαιμό θα προτιμούσα το διπλό των Ολλανδών. Αξίζει ως απόδοση και το ΗΜΙΧΡΟΝΟ 2 (Ολλανδία) στην αναμέτρηση,

Στο Μπάσκετ με μία πρώτη ματιά φαίνεται μεγάλο το +10,5 χάντικαπ της Μιλάνο. Η Σιένα πάντως έχει δείξει την ανωτερότητα της και προσωπικά θα απέχω. Προς διπλό με χάντικαπ θα ήμουν αν έπρεπε να διαλέξω κάτι πάντως.

Τέλος στο ΝΒΑ, δύσκολη είναι η σημερινή αναμέτρηση. Ορθά είναι φαβορί το Μαϊάμι άλλα δεν παίζω νίκη Μαϊάμι καθώς δεν με καλύπτει η απόδοση. Στα head to head πόντων του ΟΠΑΠ παρουσιάζει ενδιαφέρον η μονομαχία του "καυτού" Τζέϊμς με το πυροβόλο Ντουράντ. Προς Ντουράντ είμαι άλλα όχι και πάλι ζεστά.

Συνοψίζω και βάζω λίγα σε μονά αποδεκτά

ΔΑΝΙΑ- ΓΕΡΜΑΝΙΑ   Χ
ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ- ΟΛΛΑΝΔΙΑ    2   ΚΑΙ  ΗΜΙΧΡΟΝΟ  2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου