Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Ισπανία- Γαλλία

Ευκολάκι χθες το γκολ- γκολ. Δεν ακούμπησε η ισοπαλία, που ήταν σημείο έκπληξη πάντως, Σήμερα το παιχνίδι είναι πιο αμφίρροπο για μένα.

Η Ισπανία εκτιμώ πως δεν φτάνει τελικό. Και επειδή η Γαλλία είναι "ανώμαλη" ομάδα προσέχουμε. Μία Γαλλία που παίζει καλά στην άμυνα και αν εξαιρέσω το τελευταίο παιχνίδι με την Σουηδία γενικά αμυντικά τουλάχιστον πείθει.

Πήρε το μάτι μου φευγαλέα ένα δημοσίευμα. Ένταση λέει στα αποδυτήρια των τρικολόρ μετά το ματς με την Σουηδία. Κάποιος που παίζει φαβόρες, βλέπει το 1,70- 1,75 της Ισπανίας και αν είχε μία ελάχιστη αμφιβολία διαβάζοντας και αυτό το περιστατικό έχει ήδη από χθες φορτώσει τον άσσο της Ισπανίας. Εμένα δεν με αγγίζει αυτό το παρασκήνιο. Τουναντίον μάλιστα...  Εγώ πιστεύω πως οι Γάλλοι σήμερα θα είναι αυτοί που θα προκριθούν. Με το Χ2 Δ.Ε. νομίζω είμαστε μια χαρά και πληρώνει καλά. Διπλασιασμό!

Από εκεί και πέρα και η παράταση με τα πέναλτυ παίζουν για μένα με καλές πιθανότητες άλλα και το ξερό διπλό της Γαλλίας με το επαγγελματικό 0-1 ακριβές σκορ!

Συνοψίζω

ΙΣΠΑΝΙΑ- ΓΑΛΛΙΑ   Χ2  Δ.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου