Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Τρίτος όμιλος: Μια "αρκούδα" ικανή για πολλά







Η Ρωσία είναι μία ακόμα ευρωπαϊκή ομάδα που έχει χριστεί ως φαβορί για την κατάληψη μιας εκ των τριών θέσεων που οδηγούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο Μπλατ συνεχίζει στο τιμόνι της ομάδας με επιτυχία καθώς, στο τελευταίο και ποιοτικότερο ευρωμπάσκετ των τελευταίων 20 ετών, η Ρωσία κατάφερε να πάρει το χάλκινο μετάλλιο τερματίζοντας τρίτη πίσω από την υπερπλήρη Ισπανία άλλα και την εξ' ίσου ποιοτικη Γαλλία. Ο κορμός της εθνικής ομάδας είναι στην ουσία η ΤΣΣΚΑ Μόσχας που θαυμάζαμε όλη την χρονιά στην ευρωλίγκα άλλα και στην VTB λίγκα και PBL λίγκα (όσοι είχαν χρόνο και δυνατότητα). Φυσικά  τα φώτα και πάλι θα είναι στον Κιριλένκο άλλα και στον θηριώδη Μοζγκόφ.

Καλοδουλεμένη ομάδα με τον ίδιο κορμό εδώ και αρκετά χρόνια, η Ρωσία στην μέρα της μπορεί να κάνει πράματα και θάυματα...

Να πούμε ότι ο Μπίκοφ με τον Βορόντσεβιτς θα είναι δύο καλές απουσίες για το προολυμπιακό. Παρακάτω παραθέτω την δωδεκάδα που κατέβασε ο Μπλατ στο τελευταίο χθεσινό φιλικό με την Λιθουανία όπου και κέρδισε η Ρωσία με 77-68. Πάνω - κάτω αυτή θα είναι η ομάδα τις Ρωσίας για το τουρνουά αν δεν έχουμε κάποιο τραυματισμό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου