Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Πρεμιέρα Euro παράλληλα με Μπάσκετ

Τα πρωταθλήματα στο μπάσκετ φτάνουν στο τέλος τους. Ελάχιστα μας απομένουν στοιχηματικά. Στην ουσία από εδώ και πέρα προετοιμαζόμαστε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Βέβαια σήμερα έχουμε πρεμιέρα στο Euro. Αν και ποδόσφαιρο, επειδή πάντα οι εθνικές ομάδες σε τελική φάση με ελκύουν πολύ θα δίνω κάποια σημεία όποτε φυσικά πιστεύω πως είναι πιθανά. Σήμερα επομένως θα πάμε με μία πρόταση διαδικτύου στο Μπάσκετ και ολίγον από Euro…

Πρώτη επιλογή είναι η νίκη της Σαλόν Σαονέ. Οι γηπεδούχοι μαζί με την Γκραβελίν φέτος ήταν από τις καλύτερες ομάδες της λίγκας. Βέβαια η Γκραβελίν έπεσε θύμα της έμπειρης Σολέ. Η Σαλόν πάντως εκτιμώ πως εύκολα ή δύσκολα κερδίζει σήμερα και θα είναι η μία ομάδα του τελικού. Η νίκη της στο 1,35.

Δεύτερη επιλογή είναι το χάντικαπ της Μιλάνο από αύριο. Το έχουμε πει και σε παλαιότερα άρθρα. Σαφέστατα είναι φαβορί η Σιένα ( και λόγω έδρας ) άλλα η φετινή Μιλάνο ακόμα και στην κανονική περίοδο όποτε αντιμετώπισε την Σιένα έκανε πάντα καλά παιχνίδια. Πιστεύω πως το χάντικαπ δεν θα καλυφθεί. Δεν παίζω νίκη Σιένα και ας βγει. Το παιχνίδι είναι δύσκολο και το 1,25 δεν έχει καμία αξία.

** Από τα υπόλοιπα παιχνίδια στο μπάσκετ αξίζει προσοχής το +3,5 της Μπεσίκτας στον ΟΠΑΠ (μέχρι να το ρίξουν) καθώς όλοι οι άλλοι το δίνουν τώρα +1,5. Το παιχνίδι πάντως πάει παντού για μένα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για κάθε αποτέλεσμα. Δεν ακουμπάω το Μπαρτσελόνα- Ρεάλ. Ίσως δοθεί κάποιο ειδικό στοίχημα αργότερα. Στην Σερβία το +2,5 του Αστέρα είναι πονηρό. Η καλή Παρτίζαν το καλύπτει πάντως. Δεν θα μπλέξω όμως. Τέλος στο Βέλγιο ο νικητής ανάμεσα σε Οστάνδη και Σαρλερουά θα είναι και ο πρωταθλητής. Ελαφρύ φαβορί οι γηπεδούχοι. Λογικό. Νο μπετ για μας.

Στο Euro κρατάω από σήμερα την ισοπαλία στο Πολωνία- Ελλάδα!

ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

ΣΑΛΟΝ ΣΑΟΝΕ- ΟΡΛΕΑΝ 1 ΝΙΚΗ
ΣΙΕΝΑ- ΜΙΛΑΝΟ 2 ΜΕ 7,5π. ΥΠΕΡ ΜΙΛΑΝΟ

EURO
ΠΟΛΩΝΙΑ- ΕΛΛΑΔΑ Χ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου