Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Προκριματικά ευρωμπάσκετ 6η αγωνιστική



Επιστροφή στην βάση μετά από ολιγοήμερες διακοπές. Χρειάζεται να «αδειάζει» και το κεφάλι μια φορά τον χρόνο. Επιστροφή λοιπόν και στο αγαπημένο μας στοίχημα. Όπου στο τελευταίο άρθρο πληρωθήκαμε εύκολα το Ισραήλ απέναντι στην Σερβία στο μονό αποδεκτό που προτείναμε. Σήμερα έχουμε την έναρξη του β’ γύρου των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ. Είμαστε επομένως στα μισά του δρόμου και το ενδιαφέρον παραμένει αμείωτο.

Στον πρώτο όμιλο προσέχουμε το +8,5 της Σλοβακίας που ακόμα δεν έχει νίκη (η μοναδική ομάδα στον όμιλο) και ρεαλιστικά ή σήμερα ή στο επόμενο εκτός έδρας με την Ισλανδία ελπίζει να σπάσει το ρόδι. Με Ισραήλ, Σερβία και Μαυροβούνιο δεν έχει τύχη. Δεν είναι καλή ομάδα πάντως οι σλοβάκοι, όχι ότι και οι εσθονοί είναι κανένα φόβητρο επειδή έβγαλαν διπλό με το Ισραήλ! Υπάρχει διαφορά ποιότητας πάντως, Το χάντικαπ είναι πονηρό. Οπότε ή άσσος με χάντικαπ ή τίποτα. Με το -30,5 της Σερβίας δεν μπλέκουμε καθώς προέρχεται από ήττα στο Τελ Αβίβ και μπορεί να ξεσπάσει. Τέλος, στο καλύτερο παιχνίδι του ομίλου, εκ νέου στο Τελ Αβίβ τα παιδιά του Σιβέκ θέλουν ακόμα μία νίκη απέναντι σε έναν διεκδικητή της πρώτης θέσης. Μόνο που το Μαυροβούνιο είναι «σφιχτό» και σοβαρό και το +6,5 που έχει χρίζει προσοχής.

Στον δεύτερο όμιλο δεδομένου πως η Γερμανία δύσκολα θα χάσει την πρωτιά, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην κατάληψη της δεύτερης θέσης. Θεωρητικά η Σουηδία σήμερα απέναντι στην Βουλγαρία θέλει νίκη με 6π. έτσι ώστε να είναι από πάνω σε περίπτωση ισοβαθμίας. Αλλοπρόσαλλοι οι βούλγαροι πάντως. Λογικά δεν χάνει η Σουηδία άλλα το χάντικαπ είναι ερωτηματικό. Με το Αζερμπάϊτζαν και το Λουξεμβούργο δεν μπλέκουμε.

Στον τρίτο όμιλο λογικά οι κροάτες και οι ουκρανοί κάνουν το 1-2. Στην Ουγγαρία πάντως η παρέα των Μπερτ, Πουστοζβόνοφ και Πεκέροφ περιμένω να δυσκολευτεί απέναντι στους πεισματάρηδες εντός ούγγρους και η ελκυστική σε απόδοση νίκη των ουκρανών με φοβίζει. Θα πήγαινα κόντρα και με την Ουγγαρία. Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας η Κύπρος δυστυχώς είναι κακή ομάδα και οι αυστριακοί όντας σοβαροί μπορούν και το -10,5 άλλα δεν είναι για πολλά το παιχνίδι.

Στον τέταρτο όμιλο δεν παρασυρόμαστε από την μεγάλη νίκη της Ολλανδίας επί της Γεωργίας. Οι ρουμάνοι είχαν κερδίσει το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι άλλωστε συνεπώς προς χάντικαπ +10,5 εδώ ή νο μπετ. Γρίφος και η Βοσνία που αν έχει σε καλή μέρα τον Τελέτοβιτς περνά από την Λετονία. Αν δεν τραβήξει ο Μίρσα πάντως υπάρχει πρόβλημα!!!

Στον πέμπτο όμιλο αγνοούμε το Ελβετία- Αλβανία και στεκόμαστε μόνο στην αναμέτρηση του Βελγίου με την Πολωνία. Με τον Γκορτάτ να ηγείται των πολωνών περιμένω μέχρι και νίκη απέναντι στο Βέλγιο. Θυμίζω πως στην Πολωνία οι βέλγοι είχαν κερδίσει με +7. Πολύ καλό το +5,5 επομένως της Πολωνίας σήμερα για μένα. Καλοπληρωμένη και η νίκη της ομάδας του Πίπαν.

Τέλος στον έκτο όμιλο βλέπουμε μία Ιταλία να είναι σοβαρή σε όλα της τα παιχνίδια μέχρι τώρα άλλα δεν μπλέκουμε με το -15,5 απέναντι στην Πορτογαλία γιατί πολύ απλά είναι ιταλοί… Αφήνουμε στην ησυχία του και το Τσεχία- Λευκορωσία.

Συνοψίζω

Σλοβακία (+8,5) – Εσθονια   1   8/10
Ισραήλ- Μαυροβούνιο (+6,5)   2    7/10
Σουηδία- Βουλγαρία  1  νίκη  1,35   χωρίς βαθμολογία
Ουγγαρία (+1,5)- Ουκρανία  1   7/10
Αυστρία- Κύπρος (+10.5)   1   8/10
Βέλγιο- Πολωνία (+5,5)   2   9/10  και νίκη Πολωνίας 2,70


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

ΣΟΥΗΔΙΑ- ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ  1   ΝΙΚΗ
ΒΕΛΓΙΟ- ΠΟΛΩΝΙΑ  2  ΜΕ 5,5π. ΥΠΕΡ ΠΟΛΩΝΙΑΣ

ΒΕΤ- ΑΤ- ΗΟΜΕ (Bet-at-home 100 ευρώ bonus μέχρι 50%) ΚΛΙΚ ΕΔΩ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου