Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Ολυμπιακοί αγώνες: Ημιτελικά!


Το στοίχημα θέλει και τύχη και εμείς τύχη δεν είχαμε χθες. Και τα δύο παιχνίδια κρίθηκαν στοιχηματικά στους 1-2 πόντους άλλα ο τρόπος που χάθηκαν τα σημεία ήταν «αστείος», εκνευριστικός θα έλεγα. Κατά τ’ άλλα είναι γεγονός πως κάθε αγωνιστική ημέρα που περνά περισσότερα χρήματα προστίθενται στον λογαριασμό μας καθώς τα ειδικά στοιχήματα πάνε περίφημα και πληρώνουν σε μεγάλες αποδόσεις. Έτσι μετά τα χθεσινά πλήρωσε επιπλέον το head to head Γαλλίας- Ρωσίας ενώ πλήρωσε αδρά (εκτός αν πάρει η Ρωσία το χρυσό! Έλεος!) και το πολύ καλό μπετ που αφορούσε την τελική κατάταξη των Ρώσων. Δεν τελειώσαμε όμως με τα ειδικά. Εκτιμώ πως τα καλύτερα έρχονται και είμαι πεπεισμένος πως την Κυριακή το βράδυ θα τους έχουμε «ξετινάξει»!

Στα καθημερινά, σήμερα θα ασχοληθούμε με τα ημιτελικά. Σημαντικά παιχνίδια αν και στο ένα ξέρουμε τον τελικό νικητή. Στο άλλο όμως όχι!

704.  19.00   ΙΣΠΑΝΙΑ- ΡΩΣΙΑ (+5,5)   2    8/10

Οι ισπανοί  σε μία ακόμα μεγάλη διοργάνωση  σοβαρεύτηκαν τελικά στα νοκ άουτ. Απόκλεισαν χθες την Γαλλία με σούπερ άμυνα στο τέλος όπου εκνεύρισε και βραχυκύκλωσε τους τρικολόρ. Απόδειξη τα απανωτά αντιαθλητικά φάουλ στο τέλος. Η Ρωσία συνεχίζει να μας δικαιώνει και να μας πληρώνει στα ειδικά στοιχήματα. Κατάπιε και την Λιθουανία. Το αυριανό παιχνίδι εκτός από την θέση στον τελικό που κρίνει, προσφέρει και την δυνατότητα στην Ισπανία εκδίκησης για την ήττα στον όμιλο από την Ρωσία. Μία ήττα που την ανάγκασε να «κάτσει» να χάσει με την Βραζιλία ώστε να αποφύγει πάλι τις ΗΠΑ (όπως θα την απόφευγε και αν τερμάτιζε πρώτη στον όμιλο). Υπάρχουν δύο σκέψεις για το παιχνίδι. Ή μία που λέει πως η Ισπανία κερδίζει και την Ρωσία (και επειδή σοβάρεψε άλλα και για να πάρει την εκδίκηση της) και η άλλη που λέει πως η Ρωσία (που φέτος είναι πιο δεμένη και υγιής από ποτέ) μπορεί να ξανακερδίσει την Ισπανία και να είναι αυτή στον μεγάλο τελικό. Προσωπικά περιμένω ένα συναρπαστικό παιχνίδι, να κρίνεται στις λεπτομέρειες όπως και το πρώτο οπότε το +5,5 της Ρωσίας μου κάνει. Αξίζει το ρίσκο και η παράταση άλλα και η ξερή νίκη της Ρωσίας. Σε σύνολο πόντων θα πήγαινα οριακά προς το under.

705.  23.00       (+24,5) ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ- ΗΠΑ    ΝΟ ΒΕΤ

Οι ΗΠΑ, αναμενόμενα, με κατοστάρες κερδίζουν όποιον βρεθεί στο διάβα τους στο δρόμο προς το χρυσό που δίκαια τους ανήκει με την ομάδα που κατέβασαν. Η Αργεντινή στην τελευταία μεγάλη παράσταση των γερόλυκων σταρ κατάφερε την είσοδο στην τετράδα. Μεγάλη επιτυχία. Προ ημερών για τους ομίλους σε ένα θεαματικό παιχνίδι οι ΗΠΑ κέρδισαν τους «γκαούτσος» με 29π. διαφορά 126-97. Το ερώτημα που τίθεται για αύριο είναι το εξής πάντως. Αξίζει η Αργεντινή που δεν μπορεί να κάνει ροτέϊσιον και έβγαλε όλο το τουρνουά με 6 παίχτες να φορτσάρει  σε ένα παιχνίδι που δεν θα κερδίσει ποτέ; Παίχτες τεράστιας αξίας (άλλα όχι στην πρώτην νιότη τους) όπως ο Τζινόμπιλι και ο Σκόλα  δεν πρέπει να πάρουν και μία ανάσα παραπάνω κάποια στιγμή; Ρεαλιστικά να το δούμε, η Αργεντινή το χάλκινο μετάλλιο «ζαχαρώνει» και στον αγώνα της Κυριακής θέλει να είναι πανέτοιμη, στον μικρό τελικό. Από την άλλη οι ΝΒΑερς κάνουν, όπως και στο πρώτο παιχνίδι, ότι θέλουν με την διαφορά. Με το μαχαίρι στο λαιμό θα έπαιζα διπλό, να καλυφθεί δηλαδή και το χάντικαπ. Σε σύνολο πόντων έχουμε δει πως στα παιχνίδια των ΗΠΑ έχει πάντα τον πρώτο λόγο το όβερ. Δεν θα μπλέξω πάντως.

Δεν μου πάει το χέρι να κάνω δυάδα με τις ΗΠΑ μέσα στο παιχνίδι. Συνεπώς πάμε με το μονό αποδεκτό παιχνίδι της Ισπανιας με την Ρωσία και με update θα δοθούν ειδικά στοιχήματα αν αξίζει κάτι.

704. ΙΣΠΑΝΙΑ- ΡΩΣΙΑ (+5,5)   2     8/10


Θα βάλω λιγότερα στην νίκη της Ρωσίας

ΙΣΠΑΝΙΑ- ΡΩΣΙΑ  2  ΝΙΚΗ


Ενώ θα κυνηγήσω και δύο ειδικά στοιχήματα

053-131     ΙΣΠΑΝΙΑ- ΡΩΣΙΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ
053-413     ΙΣΠΑΝΙΑ- ΡΩΣΙΑ    1 ΗΜΙΧΡΟΝΟ/ 2 ΤΕΛΙΚΟ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου