Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Ολυμπιακοί Αγώνες: Τέταρτη αγωνιστική

Για να πληρωθείς, κάποιες φορές εκτός της σωστής εκτίμησης της κατάστασης πρέπει να έχεις και την τύχη μαζί σου. Χθες θα μπορούσε να στηθεί ακόμα ένα πάρτι ταμείων άλλα … ο Λίνας Κλέϊζα είχε άλλη άποψη. Με το σκορ στο 81-74 υπέρ της Γαλλίας και μένοντας 3 δευτερόλεπτα για να λήξει η αναμέτρηση, ο «φίλος» μας έκανε φάουλ στον Πάρκερ και κάπου εκεί τελείωσε η σεμνή τελετή. Ο Πάρκερ έβαλε την πρώτη βολή και αυτό ήταν αρκετό για μας… Δεν θα με πείραζε να έχανα το σημείο με 15π. γιατί όντως η Γαλλία ήταν ανώτερη. Άλλα όταν πάει έτσι η εξέλιξη στο τέλος δεν το δέχομαι! Κατά τ’ άλλα στα υπόλοιπα παιχνίδια «πέσαμε» μέσα και προφανώς όποιος ξύπνησε αργά και δεν πρόλαβε το πρώτο παιχνίδι της ημέρας είναι πληρωμένος. Πήραμε εύκολα την Αυστραλία στο χάντικαπ, πήραμε τον παλικαρίσιο άσσο με χάντικαπ της Βραζιλίας, πήραμε το διπλό με χάντικαπ της Μεγ. Βρετανίας, πήραμε το under στο Ισπανία- Μεγ. Βρετανία και χάσαμε μόνο το under στο Αργεντινή- Τυνησία. Συνολικός απολογισμός 4 στα 6!

Σήμερα η μέρα παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον με 2 παιχνίδια πραγματικά να κόβουν την ανάσα καθώς κρίνονται πολλά. Πάμε με τα ιντερνετικά χάντικαπ και όρια πάντως καθώς από τον ΟΠΑΠ δεν έχουμε ακόμα ενημέρωση.

11.00    (+23,5)  ΤΥΝΗΣΙΑ- ΓΑΛΛΙΑ    1     7/10

Η Γαλλία με εξαιρετική εμφάνιση έκαμψε και το εμπόδιο της Λιθουανίας και μόνο αν αυτοκτονήσει πλέον θα χάσει την δεύτερη θέση στον όμιλο. Γενικά οι γάλλοι πάντως όποτε νοιώθουν πως ο στόχος έχει επιτευχθεί και χαλαρώνουν μας προσφέρουν παράλληλα και καλές στοιχηματικές ευκαιρίες στην κόντρα. Η τίμια Τυνησία τόσο μπορεί, τόσο παίζει. Αν υποθέσουμε πως ο στόχος είναι να αποφύγει την τελευταία θέση της κατάταξης λογικά θα πρέπει να πάψει να διασύρετε καθώς η Κίνα ήδη έχει δεχθεί 19π. λιγότερους! Βέβαια ελάχιστη σημασία έχουν όλα αυτά απλά καλό είναι να τα ξέρουμε ως πληροφορία. Στα αγωνιστικά λογικά ο Κολέ μετά από 2 πολύ δυνατά παιχνίδια αναμένεται να ξεκουράσει κόσμο ενώ η Τυνησία συνεπής στο παιχνίδι της θα προσπαθήσει σε ακόμα ένα  για το καλύτερο αποτέλεσμα. Δεν είναι για πολλά η αναμέτρηση, απλά επειδή περιμένω να χαλαρώσουν οι γάλλοι μετά από τα δύσκολα παιχνίδια, προτιμώ το χάντικαπ της Τυνησίας. Σε σύνολο πόντων είμαι προς το under 149,5 άλλα θα το έπαιζα μόνο του και πάλι πολύ λίγα.

13.15   (+6,5) ΡΩΣΙΑ- ΙΣΠΑΝΙΑ      1      9/10

Σπουδαίο παιχνίδι. Αμφότερες οι ομάδες χθες κέρδισαν με 1π. τους αντιπάλους τους και συνεχίζουν αήττητες. Λογικά η νικητής αύριο «καπαρώνει» και την πρώτη θέση του ομίλου που σημαίνει αυτόματα πως τις ΗΠΑ τις συναντά μόνο στον τελικό! Η Ρωσία πήγε να χάσει δικό της παιχνίδι με την Βραζιλία άλλα σώθηκε με απίστευτο τρίποντο του Φριντζόν στο τέλος. Η Ισπανία υποτίμησε την Μ. Βρετανία και ενώ έπρεπε να τιμωρηθεί, την γλύτωσε! Αγωνιστικά τα πράγματα είναι γνωστά λίγο πολύ με τον Ναβάρο να μην παίζει ούτε χθες. Μιλάμε πάντως για δύο ομάδες με πλούσια ρόστερ οπότε εγώ δεν δέχομαι τον φαβοριτισμό της Ισπανίας και ας έχει στα χαρτιά καλύτερα ονόματα. Γι’ αυτό άλλωστε έχω ως μακροχρόνιο στοίχημα την κατάκτηση της πρωτιάς του ομίλου από την Ρωσία και αύριο είναι η μέρα που κληρώνει! Περιμένω ένα δυνατό παιχνίδι. Επιλογή μου είναι το χάντικαπ των ρώσων ενώ αξίζει βάσει απόδοσης και η παράταση. Σε σύνολο πόντων καλύτερο το λάϊβ καθώς θέλω να δω πως θα στήσει την ομάδα ο Μπλατ.

16.30   (+33,5)  ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ- ΗΠΑ    ΝΟ ΒΕΤ

Τα λόγια περιττεύουν εδώ καθώς οι ΗΠΑ κάνουν ότι θέλουν με το χάντικαπ. Η Λιθουανία θα παίξει ελεύθερο μπάσκετ και αν έχουμε διαγωνισμό τριπόντων ίσως αξίζει το over 180 πόντων. Δεν θα μπλέξω πάντως.

18.45  (+15,5)  ΚΙΝΑ- ΒΡΑΖΙΛΙΑ   ΝΟ ΒΕΤ

Η Κίνα ηττήθηκε εύκολα χθες και από την Αυστραλία και μας δικαίωσε στην άποψη μας πως όντως είναι η χειρότερη ομάδα του ομίλου με διαφορά. Μάλιστα είδε τον σταρ της Γι να τραυματίζεται προς το τέλος και ερωτηματικό είναι η ετοιμότητα του για σήμερα. Θα παίξει πολύ; Θα παίξει λίγο; Θα ξεκινήσει για πολύ και θα γίνει αλλαγή λόγω πόνου; ; Άγνωστο. Αν ήταν άλλος κινέζος παίχτης δεν θα επηρέαζε και πολλά άλλα ο συγκεκριμένος είναι ο φυσικός ηγέτης της ομάδας και εφ’ όσον δεν έχω αξιόπιστη ενημέρωση για τον τραυματισμό του δεν θα ήθελα να μπλέξω με την αναμέτρηση. Λογικά πάντως με μία πρώτη ματιά η Βραζιλία καλύπτει το χάντικαπ άλλα όπως έγραφα και χθες την Βραζιλία την προτιμώ κυρίως ως αουτσάϊντερ. Όταν είναι ξεκάθαρο φαβορί, τα χάντικαπ είναι ένα θέμα… Σε σύνολο πόντων απέχουμε…

22.00 (+4,5)   ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ- ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ     1     9/10,     UNDER    149,5π.   7/10

Το άλλο σπουδαίο παιχνίδι της ημέρας. Οι διοργανωτές θέλουν διακαώς να περάσουν στα προημιτελικά του τουρνουά. Αυτός ήταν και ο στόχος τους εξ’ αρχής. Έπαιξαν πολύ καλά απέναντι στην Βραζιλία, στην κυριολεξία άγγιξαν την νίκη με την Ισπανία άλλα συνεχίζουν να μετρούν μόνο ήττες. Με νίκη επί των Αυστραλών κατά πάσα πιθανότητα προκρίνονται κιόλας καθώς τελευταία αγωνιστική η Αυστραλία παίζει με την Ρωσία και η Μεγ. Βρετανία με την Κίνα. Τα «καγκουρό» επικράτησαν εύκολα επί της Κίνας και δίκαια δίνονται φαβορί με την Μεγ. Βρετανία καθώς σαν ρόστερ στα χαρτιά είναι ποιοτικότεροι. Απλά σε ένα τέτοιο παιχνίδι εγώ περιμένω να μετρήσει και η έδρα (όπως μετρά σε κάθε μεγάλο μπασκετικό ραντεβού όπου χρειάστηκε) οπότε με το χάντικαπ των βρετανών είμαστε μια χαρά πιστεύω. Νευρικό και αγχωτικό παιχνίδι περιμένω, είναι τελικός κατά μία έννοια οπότε δίνω περισσότερη τύχη στο under  149,5.

00.15   (+18,5)   ΝΙΓΗΡΙΑ- ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ     NO BET

H Αργεντινή έτσι όπως κυλάνε τα πράγματα πάει ολοταχώς για την 3η  θέση στον όμιλο. Με την Τυνησία έπαιξε όσο χρειαζόταν για να κάνει μία εύκολη νίκη. Προσοχή όμως. Το χάντικαπ δεν το κάλυψε! Γρίφος το χάντικαπ και στο παιχνίδι με την Νιγηρία. Αγωνιστικά ο Πριτζιόνι λογικά απουσιάζει λόγω …νεφρού! Τζινόμπιλι- Σκόλα- Ντελφίνο- Νοτσιόνι πάντως δείχνουν ακούραστοι. Ειλικρινά δεν μπορώ να εκτιμήσω την κατάσταση. Προς άσσο με χάντικαπ θα πήγαινα με το μαχαίρι στο λαιμό.



UPDATE 16:45  03/08  ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ ΜΕ ΧΑΝΤΙΚΑΠ ΟΠΑΠ
721. (+7,5)  ΡΩΣΙΑ- ΙΣΠΑΝΙΑ    1
724. (+4,5)  ΜΕΓ. ΒΡΕΤΑΝΙΑ- ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ   1
**Όποιος θέλει να κάνει τριάδα βάζει το under στο 725. ΝΙΓΗΡΙΑ- ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ με ορίο 158,5 που άνοιξε πολύ ψηλά σε σχέση με τις άλλες εταιρίες και ενδέχεται να αλλάξει προς τα κάτω. Εγώ θα προτιμούσα την σκέτη δυάδα πάντως. Όχι την τριάδα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ ΚΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΟΙΝΗ   9/10

ΡΩΣΙΑ- ΙΣΠΑΝΙΑ    1   ΜΕ   6,5π. ΥΠΕΡ ΡΩΣΙΑ  
ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ- ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ  1   ΜΕ 4,5π. ΥΠΕΡ ΜΕΓΑΛΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ

*** Τα χάντικαπ δεν έχουν «κάτσει» ακόμα γι’ αυτό διευκρινίζω για να μην έχουμε παρεξηγήσεις. Μέχρι +4,5 για Ρωσία παίζω ΡΩΣΙΑ. Μέχρι +3,5 για Μεγ. Βρετανία παίζω ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ. Δεν ακουμπάω καθαρές νίκες για Ισπανία και Αυστραλία. Δεν με καλύπτουν άσχετα αν βγουν ή όχι. 

 ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

ΡΩΣΙΑ- ΙΣΠΑΝΙΑ   ΠΑΡΑΤΑΣΗ
ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ- ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ  ΠΑΡΑΤΑΣΗ

UPDATE 14:50 03/08
ΞΕΡΕΣ ΝΙΚΕΣ

ΡΩΣΙΑ- ΙΣΠΑΝΙΑ   1   ΝΙΚΗ  2,90+

ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ- ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ   1   ΝΙΚΗ   2,50+

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου