Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Ολυμπιακοί Αγώνες: Τρίτη αγωνιστική



Μια χαρά τα πήγαμε χθες στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής του Ολυμπιακού τουρνουά. Χωρίς υπερβολή αγγίξαμε το απόλυτο στις προβλέψεις ενώ λίγο έλειψε να «κατεβάσουμε» μονόστυλο όλη την αγωνιστική. Συγκεκριμένα, διαβάζοντας το χθεσινό άρθρο χάσαμε οριακά το χάντικαπ της Κίνας άλλα από εκεί και πέρα κρατηθείτε! Πήραμε το άντερ στο Κίνα- Ρωσία, τον άσσο της Αυστραλίας με χάντικαπ, τον άσσο της Λιθουανίας με χάντικαπ, το under στο Λιθουανία- Νιγηρία, τον άσσο με χάντικαπ της Μεγάλης Βρετανίας, την νίκη της Γαλλία, το χάντικαπ της Γαλλίας και το under στο Γαλλία- Αργεντινή. Συνολικός απολογισμός όλων των σημείων 8 στα 9!!! Εννοείται ότι είχαμε τα σχετικά ταμεία.

Αύριο η αγωνιστική είναι περίεργη και θα εξηγήσω παρακάτω τι εννοώ. Γενικά όποτε έχει αξιόλογα παιχνίδια (όπως χθες) θα ποντάρουμε ζεστά. Όποτε η μέρα είναι για λίγα (όπως αύριο) θα πηγαίνουμε συντηρητικά γιατί έτσι είναι το σωστό παιχνίδι.

706. 11.00   ΓΑΛΛΙΑ – ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ (+7,5)      2      8/10

Η Γαλλία μας δικαίωσε χθες με την Αργεντινή πως είναι μία εξαιρετική ομάδα. Με τον Κολέ στον πάγκο παίζει άμυνα πλέον σε σχέση με παλαιότερα χρόνια ενώ για την πληρότητα του ρόστερ της δεν τίθεται θέμα. Το διαπιστώσαμε και χθες. Η Λιθουανία μετά τον διασυρμό από την Αργεντινή παρουσιάστηκε σοβαρή με την Νιγηρία και επικράτησε εύκολα. Πλήρης και η «Λιέτουβα» αν και ένα θεματάκι στην θέση σέντερ υπάρχει. Εξαιρώ τις ΗΠΑ που θα τερματίσουν στην πρώτη θέση. Αργεντινή, Γαλλία, Λιθουανία κατά πάσα πιθανότητα θα μοιραστούν τα άλλα εισιτήρια των προημιτελικών. Η κατάταξη παίζει ρόλο καθώς ο τρίτος πέφτει πάνω στον δεύτερο του άλλου ομίλου και ο τέταρτος πάνω στον πρώτο! Μέχρι στιγμής υπολείπεται η Λιθουανία, που αν επικρατήσει  αύριο της Γαλλίας υπάρχει σοβαρό σενάριο τριπλής ισοβαθμίας με ότι αυτό συνεπάγεται. Αν χάσει η Λιθουανία μάλλον «καπαρώνει» την τέταρτη θέση του ομίλου όπερ και δύσκολο αγώνα  στα νοκ άουτ. Αίσθηση μου είναι πως η Λιθουανία θα παλέψει το ματς μέχρι τέλους. Και κακά τα ψέμματα μπορεί να μην έχει Τζινόμπιλι και Σκόλα άλλα έχει ένα καλό ρόστερ και όχι 5 παίχτες όπως οι «γκαούτσος». Καλό το χάντικαπ. Δεν έχει αξία το 1,30 νίκης της Γαλλίας. Το σύνολο πόντων είναι απρόβλεπτο καθώς από την μία οι γάλλοι θα πάνε σε χαμηλό τέμπο και αμυντικά, από την άλλη οι λιθουανοί θα προσπαθήσουν να τρέξουν ενώ παίζουν και με το τρίποντο πολύ, οπότε no bet για μας.

707.  13.15     ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ- ΚΙΝΑ  (+7,5)      1      7/10

Λογικά εδώ η Αυστραλία θέλει την νίκη για να τα παίξει όλα για όλα (στο θέμα πρόκρισης) με την Μεγ. Βρετανία την επόμενη αγωνιστική. Βέβαια ακριβώς το ίδιο θέλει και η Κίνα καθώς τελευταία αγωνιστική έχει την Μεγ. Βρετανία. Από πλευράς κινήτρου το παιχνίδι είναι πάρα πολύ σημαντικό. Αγωνιστικά οι κινέζοι προσπάθησαν με Ρωσία και Ισπανία άλλα προσωπικά δεν μου πολυάρεσαν. Αντίθετα οι αυστραλοί πείθουν περισσότερο και σίγουρα έχουν τον πρώτο λόγο για την νίκη. Έχουν και περισσότερες λύσεις επιθετικά και καλύτερο ρόστερ αναμφίβολα από την Κίνα. Για όλα αυτά πάω με τον άσσο στον ΟΠΑΠ ( το σημείο είναι για λίγα πάντως) ενώ το τοκογλυφικό 1,25 της νίκης της Αυστραλίας μοιάζει καλύτερο από αυτό της Γαλλίας για όποιον ζητά μία γνώμη. Σε σύνολο πόντων νομίζω καλύτερα να κινηθούμε λάϊβ.

708. 16.30    ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ- ΤΥΝΗΣΙΑ  (+23,5)       UNDER    153,5     7/10
Η Αργεντινή θα κερδίσει άλλα το θέμα είναι πόση ώρα θα ξεκουράσει ο Λάμας την «Αγία Πέντάδα». Η Τυνησία δεν είναι κάτι ιδιαίτερο άλλα παίζει με πάθος και αυτό όταν έχουμε αντίπαλο που ψάχνει «ανάσες» δεν είναι καλό. Δεν θα μπλέξω με σημείο. Σε σύνολο πόντων μοιάζει καλύτερο το under 153,5 που βρίσκω στο διαδίκτυο τώρα

709.  18.45    (+6,5)  ΒΡΑΖΙΛΙΑ- ΡΩΣΙΑ    1     7/10

Το παιχνίδι είναι θεωρητικά μάχη για ένα καλύτερο πλασάρισμα στην πρώτη τριάδα, με την Βραζιλία πάντως να μην πείθει ούτε με Αυστραλία, ούτε με Μεγ. Βρετανία και ας κέρδισε. Η Ρωσία είναι πιο δεμένη ομάδα, «ξεπέταξε» εύκολα τους ασθενέστερους βρετανούς και κινέζους και τώρα πάει για δύο δυνατά παιχνίδι με μοναδικό στόχο το 2 στα 2 και την πρωτιά στον όμιλο. Η λογική λέει πως η Ρωσία κερδίζει. Δεν με καλύπτει πάντως το 1,30 καθώς η Βραζιλία στο παγκόσμιο μπάσκετ έχει το δικό της ειδικό βάρος και την σέβομαι. Γενικά την Βραζιλία την φοβάμαι περισσότερο ως «καυτό» φαβορί. Σε χάντικαπ οριακά τείνω προς τον άσσο. Σε σύνολο πόντων δεν βγάζω άκρη.

710. 22.00   ΙΣΠΑΝΙΑ- ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ  (+16,5)    UNDER    157,5     7/10                (διαδικτυακά +18,5         2     7/10)

Η Μεγ. Βρετανία μας δικαίωσε με την μέχρι τώρα πορεία της. Έχασε εύκολα από την ανώτερη Ρωσία ενώ «χτύπησε» το παιχνίδι με την επιρρεπή ως φαβορί στην γκέλα Βραζιλία. Με την Ισπανία δεν περιμένει νίκη άλλα και το χάντικαπ, ειδικά +18,5 που υπάρχει διαδικτυακά είναι ελαφρώς προκλητικό. Θεωρητικά οι βρετανοί ζουν και αναπνέουν για τα δύο τελευταία παιχνίδια με Αυστραλία και Κίνα άλλα πώς να παίξεις άσσο εδώ με χάντικαπ όταν οι ισπανοί δεν έχουν διάθεση για μεγάλες διαφορές; Ίσως το χαμηλότερο χάντικαπ της αγοράς να έχει ο ΟΠΑΠ και μπράβο του που είναι «σφιχτός». Κρατάμε το διαδικτυακό +18,5 με το μαχαίρι στο λαιμό. Σε σύνολο πόντων προτιμώ το under 157,5 του διαδικτύου πάλι.

711.  00.15    ΗΠΑ- ΝΙΓΗΡΙΑ (+41,5)         ΝΟ ΒΕΤ

Αυτό που είπα χθες για το ΗΠΑ- Τυνησία ισχύει και για το ΗΠΑ- Νιγηρία. Τόσο μεγάλα χάντικαπ δεν με αφορούν. Απλά το όριο πόντων των ΗΠΑ είναι 103-104 πόντοι και όποιος βλέπει πάλι εμφάνιση αντίστοιχης της χθεσινής το βάζει. Εγώ δεν θα μπλέξω. Σαν σημείωση κρατάμε μόνο πως η Νιγηρία   χωρίς καθόλου άγχος και με τα κορμιά που διαθέτει μπορεί να σταθεί σαφώς καλύτερα από την Τυνησία στο παρκέ.

Εν ολίγοις αν θα έπρεπε να διαλέξω το καλύτερο σημείο της ημέρας, αυτό θα ήταν η Λιθουανία (+7,5).

 ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ   (για λίγα)

706. ΓΑΛΛΙΑ- ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ (+7,5)   2
707. ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ- ΚΙΝΑ (+7,5)   1
709. (+6,5) ΒΡΑΖΙΛΙΑ- ΡΩΣΙΑ    1

ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ   8/10

ΓΑΛΛΙΑ- ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ  2   ΜΕ 7,5π. ΥΠΕΡ ΛΙΘΟΥΑΝΙΑΣ
ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ- ΚΙΝΑ   1  ΝΙΚΗ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ

FUN BET

ΙΣΠΑΝΙΑ- ΜΕΓ. ΒΡΕΤΑΝΙΑ  2   ΜΕ 18,5π. ΥΠΕΡ ΜΕΓ. ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ
ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ- ΤΥΝΗΣΙΑ   UNDER  153,5π. ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου