Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Γυναικείο Μπάσκετ: Προ-ημιτελικά by Ευτέρπη!



Δεν μας έκανε την χάρη η Τουρκία να πάμε ταμείο αφού αν και κέρδιζε με 16 πόντους στο 30' του αγώνα κατέβασε ταχύτητα και κέρδισε με 5.
Πέρασε όμως στα προ-ημιτελικά και πάμε να δούμε τι γίνεται στα 4 ζευγάρια.

1) Γαλλία - Τσεχία: Η πρώτη του ομίλου και αήττητη μέχρι στιγμής Γαλλία βρίσκει στο δρόμο της για τους ημιτελικούς την Τσεχία. Θεωρώ ανώτερη τη Γαλλική ομάδα και ότι θα περάσει στα ημιτελικά. Πρώτη επιλογή το 2 με +10 πόντους, γνωρίζονται καλά οι ευρωπαϊκές ομάδες θεωρώ. Επόμενο σημείο το over 128.5 πόντοι, αφού και οι δύο ομάδες βάζουν κατά μέσο όρο 60-65 πόντους.

2) Τουρκία - Ρωσία: Μπορεί να μας πλήγωσε η Τουρκία στο προηγούμενο παιχνίδι, αλλά έχει καλή ομάδα και πιστεύω ότι περνάει στα ημιτελικά απέναντι στο φαβορί Ρωσία. Η παράδοση βέβαια στα μεταξύ τους παιχνίδια είναι με τη Ρωσία (η οποία θεωρείται και πιο έμπειρη), αλλά θα την κοντράρω! Πρώτη επιλογή (πάω με την προϊστορία) το over 127.5 (σε 4 μεταξύ τους παιχνίδια έχουν 3 over 135 πόντους και 1 τελείωσε στους 111 πόντους σύνολο). Στο ρίσκο ο 1 με +3 πόντους.

3) Αυστραλία - Κίνα: Προσωπικά η Αυστραλία με εμπνέει περισσότερο σαν ομάδα (πότε έμαθαν στην Κίνα μπάσκετ???) και θεωρώ ότι θα κερδίσει. Υψηλό (???) το handicap των 15.5 πόντων, θα το προτιμήσω στο ρίσκο και το σύνολο πόντων επίσης με μπερδεύει.

4) ΗΠΑ - Καναδάς: Πάτησαν γκάζι οι Αμερικανίδες στο προηγούμενο παιχνίδι και έσπασαν το φράγμα των 100 πόντων. Σε αυτό το παιχνίδι πιστεύω θα κάνουν συντήρηση δυνάμεων εκτός και αν ο Καναδάς ακολουθήσει γρήγορο ρυθμό (που δεν τις συμφέρει). Έχει τύχη το 2 με +34 πόντους, αλλά δεν θα το προτιμήσω, γιατί δεν εμπιστεύομαι τις Αμερικανίδες.

Πρόταση:

Γαλλία - Τσεχία 2 +10.0
Τουρκία - Ρωσία over 127.5


Ρίσκο:

Γαλλία - Τσεχία over 128.5
Τουρκία - Ρωσία 1 +3.0
Αυστραλία - Κίνα 2 +15.5


Funbet: Τουρκία να κερδίσει μετάλλιο @7.0, από τις αποδόσεις που δίνονται καταλαβαίνετε ότι πάμε με το outsider αλλά γιατί όχι??? (αν περάσει στα ημιτελικά αύριο η Τουρκία, διασταυρώνεται με το νικητή του ζευγαριού Γαλλία-Τσεχία, την Τσεχία την κέρδισε σχετικά εύκολα στο παιχνίδι του ομίλου άσχετα με το τελικό σκορ που έληξε στους 4 πόντους και με τη Γαλλία θα το κοντράρει το παιχνίδι αφού θεωρώ ότι είναι στα μέτρα της. Ακόμα και αν χάσει θα έχει άλλη μία ευκαιρία στο μικρό τελικό λογικά απέναντι στην Αυστραλία.)

Καλή επιτυχία!!! 

Υ.Γ. Ελπίζω να μην με βρίζετε όσοι ακολουθείτε, απλά παραθέτω το σκεπτικό μου και αυτά που ποντάρω!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου