Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Ολυμπιακοί Αγώνες: Απολογισμός!

Άλλη μία μεγάλη μπασκετική διοργάνωση έφτασε στο τέλος της. Μετά το Μουντομπάσκετ της Τουρκίας το 2010, το Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας το 2011 πλέον και οι Ολυμπιακοί αγώνες του Λονδίνου μπήκαν στην ιστορία. Από μεριάς μου θέλω να ξέρετε ότι έδωσα και πάλι την ψυχή μου για το καλύτερο δυνατό στοιχηματικό αποτέλεσμα και πιστεύω πως δικαιωθήκαμε για ακόμα μία φορά.
Έγραφα στο άρθρο για τα ειδικά στοιχήματα της Ολυμπιάδας πως κάθε φορά επιλέγω μία ομάδα έπειτα από πολύ σκέψη και διάβασμα. Το 2010 εμπιστεύθηκα τους διοργανωτές τούρκους οι οποίοι έφτασαν στον τελικό και μας πλήρωσαν μία σειρά από στοιχήματα. Πέρσι επέλεξα την αναγεννημένη Γαλλία η οποία και αυτή έφτασε στον τελικό και πάλι τα ειδικά μας πήγανε περίφημα. Φέτος επέλεξα να πορευτώ με την Ρωσία. Νομίζω καλά έκανα…
Κάνοντας λοιπόν έναν απολογισμό θυμίζω πως πληρωθήκαμε τα εξής στοιχήματα:

1.ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΤΑΛΛΙΟ: ΡΩΣΙΑ (3,50-4,00)       
       
2.ΝΙΚΗΤΗΣ Β’ ΓΚΡΟΥΠ: ΡΩΣΙΑ (4,00+)        
               
3.ΓΑΛΛΙΑ VS ΡΩΣΙΑ     ΡΩΣΙΑ     (2,00-2,20)       
 
4.ΠΟΝΤΟΙ     ΤΖΕΪΜΣ (ΗΠΑ)- ΝΤΟΥΡΑΝΤ (ΗΠΑ)     ΝΤΟΥΡΑΝΤ   (2,00)

5.ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΕΝΑΣ ΠΑΙΧΤΗΣ 6 Ή ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΟΨΙΜΑΤΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ (ΜΕΣΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ : NAI   (3,40)

6.ΕΙΔΙΚΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΡΩΣΙΑΣ (ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ 3 ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΙΣΟΠΟΣΑ ΑΥΣΤΗΡΩΣ 
ΦΙΝΑΛΙΣΤ   (11,00)
ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ (8,00)     <-------------
ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΕΣΗ (9,00)

7.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΡΙΜΠΑΟΥΝΤ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ : ΛΟΒ (ΗΠΑ)     (29,00)   (η βόμβα μου)

Με γεμάτες τις τσέπες επομένως ο γράφων για τις επόμενες μέρες θα χαλαρώσει και θα γεμίσει μπαταρίες ώστε να είναι πανέτοιμος για την νέα σεζόν που ξεκινά. Αν υπάρχει κάτι στο μεσοδιάστημα (γιατί είμαστε και αρρωστάκια!) θα δοθεί με έκτακτο άρθρο. Σας ευχαριστώ όλους για την εμπιστοσύνη που μου δείχνετε. Συνεχίζουμε στους ίδιους ρυθμούς και τα λέμε πολύ σύντομα πάλι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου