Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

Ολυμπιακοί Αγώνες: Finals



Φτάσαμε στο τέλος! Ακόμα μία μεγάλη διοργάνωση την κάναμε φύλλο και φτερό και επιτρέψτε μου να πω πως στοιχηματικά δεν βγήκαμε χαμένοι. Τουναντίον θα έλεγα και αρκετά κερδισμένοι. Αύριο έχουμε τον μικρό και μεγάλο τελικό. Το ενδιαφέρον σαφέστατα είναι μεγαλύτερο στον μικρό τελικό καθώς Αργεντινή και Ρωσία λογικά θα τα δώσουν όλα για το χάλκινο μετάλλιο. Στον μεγάλο τελικό απλά θα απολαύσουμε μπάσκετ μιας και λίγο-πολύ γνωρίζουμε την κατάληξη του αγώνα…

Προσωπικά περιμένω τα ειδικά μου στοιχήματα ( που δόθηκαν πριν ξεκινήσει το τουρνουά) να κλείσουν οπότε το να παίξω πχ νίκη Ρωσίας ενώ την περιμένω να πάρει ένα μετάλλιο είναι άσκοπο. Βέβαια ανάλυση των παιχνιδιών θα γίνει στις επόμενες γραμμές καθώς πολλοί δεν επιλέγουν ειδικά μακροχρόνια στοιχήματα και προτιμούν να παίζουν ανά μέρα.
Απολογισμός όλων των ειδικών στοιχημάτων θα γίνει την Δευτέρα σε ένα άρθρο όπου θα ρίξει την αυλαία των Ολυμπιακών αγώνων στο μπάσκετ! Όπως πάντως μπορείτε να διαπιστώσετε σε ένα ακόμα μεγάλο μπασκετικό ραντεβού στοχεύσαμε διάνα!

13:00       ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ- ΡΩΣΙΑ (+2,5 μ.ο.)

Πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες με τον νικητή να παίρνει το χάλκινο μετάλλιο και τον ηττημένο να παίρνει … την γλυκιά ανάμνηση των Ολυμπιακών αγώνων. Η Ρωσία δεν μου άρεσε χθες στο β’ ημίχρονο με την Ισπανία. Δεν έδειξε χαρακτήρα στα δύσκολα όταν η μπάλα ζύγιζε 2 τόνους (δημοσιογραφικό κλισέ). Η Αργεντινή αναμενόμενα έχασε από τις ΗΠΑ και μάλιστα έχω την αίσθηση ότι έγινε και η απαραίτητη οικονομία δυνάμεων. Αγωνιστικά το παιχνίδι πάει παντού καθώς το κίνητρο είναι το ίδιο και για τους δύο μονομάχους απλά ένα μικρό προβάδισμα έχει η Αργεντινή που με αυτό το παιχνίδι αποχαιρετά το εθνόσημο πιθανότατα ο Τζινόμπιλι με τον Πριτζιόνι . Ίσως αξίζει το λάϊβ περισσότερο εδώ όπου αν κάποια ομάδα κάνει ένα μικρό σερί εμείς θα μπορέσουμε να αγοράσουμε ένα υψηλό χάντικαπ του αντιπάλου. Οριακά βλέπω άλλωστε να βγάζει νικητή η αναμέτρηση. Παράταση ακόμα δεν είδαμε. Συνεπώς βάζω λίγα  στην παράταση και περιμένω το λάϊβ για να κινηθώ σε νίκη και παιχνίδι με χάντικαπ. Σε σύνολο πόντων θα προτιμούσα το over.

17:00  ΗΠΑ- ΙΣΠΑΝΙΑ (+19,5 μ.ο.)

Η ώρα του τελικού έφτασε και οι ΗΠΑ πλην απροόπτου θα πανηγυρίσουν ακόμα ένα χρυσό μετάλλιο. Παιχνίδι ωραίο να το παρακολουθήσεις παρά να το παίξεις για μένα. Δεν μπορώ να εκτιμήσω πόσο πολύ θα δυσκολέψει η Ισπανία την Dream Team και πόσο οι αμερικάνοι θα έχουν πατημένο το πόδι στο γκάζι. Μέχρι -18,5 που βρίσκω σε μία εταιρία τώρα οριακά παίζω ΗΠΑ. Από εκεί και πέρα σε αρχικό χάντικαπ μεγαλύτερο πάλι αξίζει το λάϊβ περισσότερο. Προσωπικά τα μάτια μου θα είναι στον Κέβιν Λοβ. 53 ριμπάουντ  ο Γκασόλ, 52 ο Κιριλένκο, 52 ο Λοβ… Αν βγει πρώτος ο πιτσιρικάς πληρωνόμαστε απόδοση 29!!!!!!!!  Και φεύγουμε Χαβάη!

Συνεπώς όσοι δείτε τα παιχνίδια ασχοληθείτε με το live που αξίζει περισσότερο. Εγώ δεν θα έμπλεκα με αρχικά σημεία. Αν υπάρχει κάτι καλό σε ειδικό στοίχημα παιχτών θα τα ξαναπούμε.

ΡΙΣΚΟ ΜΕ…

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ- ΡΩΣΙΑ    ΠΑΡΑΤΑΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου