Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Ματς χωρίς αύριο... (Αναλύσεις- Προτάσεις Τρίτης)





Τι και αν οι επιλογές μας έχουν περιοριστεί αρκετά. Τι και αν είμαστε μια ανάσα πριν το τέλος της μπασκετικής στοιχηματικής σεζόν. Τα πάρτι συνεχίζονται και φυσικά πάντα εις βάρους του μπουκ που μάλλον μετρά ευλαβικά της μέρες μέχρι να τελειώσει το μπάσκετ για να πάρει μια ανάσα και αυτός. Δεν είναι υπερβολή όλα αυτά. Αρκεί κάποιος να δει το ιστορικό μας τον τελευταίο μήνα. 



Στο τελευταίο μας άρθρο πάλι είχαμε το απόλυτο. Δύο ταμεία ΟΠΑΠ. Ένα με Ρόμα και Βαλένθια και ένα με Γαλατά και Βαλένθια. Δύο ταμεία διαδικτύου. Ένα με Γαλατά και Μπάγερν και ένα με Βαλένθια και Μαϊάμι. Σας έδωσα και τένις. 2 στα 2 στις γυναίκες άλλα 0 στα 2 στους άνδρες οπότε εκεί ίσα βάρκα ίσα νερά ήμασταν. Καλοφάγωτα όλα.


Σήμερα θα πάμε προσεκτικά με τα παιχνίδια μας.


Στην Τουρκία δεν παίζω πλέον νίκη Γαλατασαράϊ άλλα δυσκολεύομαι και με +3,5 για Ουλκέρ να ανοιχτώ. Πάντως προτιμώ το διπλό με χάντικαπ από τον άσσο απλή νίκη. Θα το βάλω λίγα. Όσοι έχετε δυνατότητα προσαρμοσμένου, στο +7,5 για 1,55 περίπου είναι καλή επιλογή πιστεύω.


Στην Ισπανία πάμε απλά με τα χάντικαπ για Βαλένθια και Μάλαγα. Όχι φανατικά άλλα επειδή παίζουν με την πλάτη στον τοίχο νομίζω είναι η καλύτερη επιλογή. Η Βαλένθια δεν μπορεί ξαφνικά να ξέχασε το μπάσκετ που έπαιζε και στο δεύτερο ματς πραγματικά στο τέλος ηττήθηκε. Το +8,5 πιστεύω πως δεν θα καλυφθεί άλλα δεν παίρνω και όρκο. Όμοιο παιχνίδι και αυτό της Μάλαγα. Που έχασε δις στην Μαδρίτη την μία στην παράταση και την άλλη στο καλάθι! Οριακές καταστάσεις. Τώρα με +5,5 στην καλή της έδρα με τον άσσο είμαι άλλα και πάλι όχι για δυνατό ποντάρισμα. Γενικά το μομέντουμ δείχνει τα χάντικαπ στην Ισπανία άλλα Ρεάλ και Μπαρτσελόνα (ειδικά η Μπαρτσελόνα) μοιάζουν πολύ συγκεντρωμένες τώρα στο φινάλε και δεν μπορώ να κοντράρω σήμερα με καλό ποσό. Φοβάμαι.


Το ΝΒΑ το αφήνουμε ήσυχο.


Κρατάω νίκη Άλμπα από την Πέμπτη στο 1,55.


Εκτός κουπονιού σήμερα ίσως λίγο Τσιμπόνα +6,5 στο διπλό και Νίζνι +7,5 στον άσσο μπας και δεν ξαναχάσει εύκολα από την ΤΣΣΚΑ. Σημεία που παίζονται μονά αποδεκτά και είναι μπετ περιέργειας περισσότερο. 


Αφήνουμε την Σερβία.


Αφήνουμε και την Λιθουανία αύριο καθώς η Λιέτουβος θα νικήσει, θα τερματίσει 3η στο πρωτάθλημα και τέλος και εκεί.


Με +12,5 για Μακάμπι Χάϊφα βλέπω λίγο προς διπλό.


Τέλος στην Πολωνία, η Ζιελόνα έκανε το break και ελπίζει ακόμα άλλα όπως σας έλεγα και πριν μια βδομάδα αν θυμάμαι καλά, η Τούροβ μπορεί το διπλό πάλι. Γενικά στην Πολωνία έχει χαθεί η σταθερότητα της έδρας στους τελικούς και προσωπικά δεν θα ακουμπήσω μέχρι το τέλος.


Συνεπως



ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ (για λίγα)



701. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ- ΒΑΛΕΝΘΙΑ (+7,5)   2

702. (+5,5) ΜΑΛΑΓΑ- ΡΕΑΛ    1
 

ΕΔΩ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΒΑΖΕΙ ΑΛΜΠΑ (-3,5)



ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ (για λίγα)



ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ- ΒΑΛΕΝΘΙΑ   2  ΜΕ  8.5π. ΥΠΕΡ ΒΑΛΕΝΘΙΑ

ΑΛΜΠΑ- ΜΠΑΓΕΡΝ   1  ΝΙΚΗ ΑΛΜΠΑ   1,55


**ΕΔΩ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΒΑΖΕΙ ΜΑΛΑΓΑ (+6,5)





Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου