Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Η εκδίκηση των φαβορί!!! (Αναλύσεις- Προτάσεις Σαββατοκύριακο)





Η Ακτή δεν μας έκανε την χάρη να πάρει το Χ2 από την Κολομβία στο τελευταίο μας άρθρο και έτσι δεν ευτυχίσαμε. Πήραμε πολύ εύκολα το under στο Ιαπωνία- Ελλάδα και το διπλό με χάντικαπ της Μπαρτσελόνα. Χωρίς πολλά λόγια πάμε να δούμε σήμερα τι έχουμε.


Καταρχήν να πούμε πως στα χαρτιά πρωταθλήτρια Τουρκίας η Ουλκέρ. Ζήσαμε ακραίες καταστάσεις φέτος στους τελικούς της γείτονας χώρας και η αποχώρηση της Γαλατά από τον τελικό των τελικών σημαίνει και δείχνει πολλά. Το ότι έγινε πράξη κάτι που κανείς δεν πίστευε πως θα γίνει. Βέβαια εκ του ασφαλούς για να τα λέμε όλα. Χωρίς τιμωρία (βάσει κανονισμών). Δεν ξέρω αν υπήρχαν άλλοι κανόνες τι θα γινόταν. Άλλα με τα αν δεν γίνεται δουλειά. Εγώ επικροτώ την ενέργεια της Γαλατά που αδικήθηκε κατάφορα στην συνείδηση της άλλα δεν έμεινε στα λόγια. Στα λόγια τα οποία μένουν πολλοί «επαναστάτες- αδικημένοι» σε άλλες χώρες. Κοινώς «επαναστάτες της πλάκας» ή «επαναστάτες της φάπας» μιας και πέρα από έναν ανούσιο θόρυβο ηχορύπανσης με μπόλικο χαρτοπόλεμο προκλητικών δηλώσεων αυτό που μένει ως ουσία στο φινάλε είναι ένα εκκωφαντικό «κο,κο,κο».


Στην Ιταλία είδαμε πως με την έδρα η φετινή Σιένα διέσυρε την περσινή (μιας και η μισή Μιλάνο είναι η περσινή Σιένα!!!). Η σειρά είναι στο 2-1 υπέρ της Μιλάνο και έχουμε το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στην Τοσκάνη σήμερα. Ίδιο χάντικαπ με προχθές. 


Όπως σας είπα και προχθές δεν πιστεύω πως η Μιλάνο θα κάνει 2 κολλητές ήττες στην έδρα της Σιένα. Βέβαια σε ένα best of 7 υπάρχει περισσότερη χαλάρωση καθώς το λάθος διορθώνεται πιο εύκολα μιας και ακόμα έχουμε δρόμο.  Δύο τινά πάλι. Η καλή Μιλάνο κερδίζει και με -2,5. Και δεδομένου της ήττας της Πέμπτης εγώ πιστεύω πως κερδίζει. Βέβαια στην Πιστόϊα στα προημιτελικά έχασε 2 σερί εκτός. Είναι επιρρεπής επομένως. Απλά άλλο το κίνητρο όταν παίζεις με την νεοφώτιστη Πιστόϊα (είσαι πολύ χαλαρός) και άλλο όταν παίζεις με τον ισόβιο πρωταθλητή τα τελευταία χρόνια και θέλεις να γίνεις εσύ χαλίφης στην θέση του χαλίφη. Βέβαια υπάρχει και το ενδεχόμενο να χάσει εκ νέου η Μιλάνο μιας και η έδρα της Σιένα ακόμα παραμένει εξόχως πανίσχυρη. Είμαι με το διπλό. Μην σας κουράζω άλλο. Απλά συγκρατημένα.


Στην Ισπανία η Μπαρτσελόνα έκανε το break με το καλημέρα και συνεχίζει τις εξαιρετικές εμφανίσεις εκτός εδράς. Θυμίζω πως με τρία διπλά άλλα και δύο ήττες εντός απόκλεισε την Βαλένθια στα ημιτελικά. Τώρα πάμε με τον άσσο όμως μιας και η Ρεάλ δύσκολα θα χάσει εκ νέου. Επομένως απλή νίκη στο 1,30 διαδικτυακά και στον ΟΠΑΠ επίσης και με χάντικαπ -6,5 πάλι προς άσσο είμαι. Λίγα και στην παράταση πάντα.


Στην Σερβία τέλος επίσης μου φαίνεται δύσκολο να κάνει τρίτη σερί ήττα ο Αστέρας (δεύτερη σερί εντός) και να χάσει τόσο εύκολα ένα πρωτάθλημα.  Στην Σερβία σκέφτονται και τα εισιτήρια πολύ μιας και το γήπεδο σε τέτοια ματς γεμίζει ασφυκτικά και κακά τα ψέματα, αιμοδότης του σέρβικου μπάσκετ είναι ο απλός κόσμος καθώς το αγαπά πολύ.  Επομένως συνδυάζοντας τα δύο αυτά γεγονότα (3η σερί ήττα και εισιτήρια) πιστεύω πως όλα θα κριθούν στο πέμπτο και τελευταίο παιχνίδι. Προσοχή. Στο θέμα εισιτηρίων αναφέρομαι στην Παρτίζαν. Ο Αστέρας από εισιτήρια ότι πήρε, πήρε! Να σας πω και κάτι άλλο. Η ευρωλίγκα καθορίζεται από την Αδριατική Λίγκα και όχι από την λίγκα της Σερβίας. Ο πρωταθλητής Σερβίας πέραν του γοήτρου (που είναι μεγάλο δεν διαφωνώ) ρεαλιστικά δεν κερδίζει κάτι άλλο. Μόνο ότι πάρει από τα εισιτήρια…


Στο Μουντιάλ ρισκάρω με το under στο Αργεντινή- Ιράν στο 2,60++


Σκέφτομαι έντονα την νίκη της Βοσνίας στο 1,80 περίπου.
 
Μου αρέσει και το Χ2 Δ.Ε. της Ρωσίας.


ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ



710. (+2,5) ΣΙΕΝΑ- ΜΙΛΑΝΟ   2

054-311  ΡΕΑΛ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ    ΝΙΚΗ ΡΕΑΛ   1,30

329. ΒΕΛΓΙΟ- ΡΩΣΙΑ   Χ2   Δ.Ε.



ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΗ



ΣΙΕΝΑ- ΜΙΛΑΝΟ   2  ΝΙΚΗ Μ ΙΛΑΝΟ   1,60

ΕΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ- ΠΑΡΤΙΖΑΝ   1  ΝΙΚΗ ΕΡ, ΑΣΤΕΡΑΣ   1,55

ΡΕΑΛ- ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ   1   ΝΙΛΗ   ΡΕΑΛ   1,30



ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ 



ΒΕΛΓΙΟ- ΡΩΣΙΑ     Χ2   Δ.Ε.    1,80

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ- ΙΡΑΝ   UNDER   3,5     1,60




Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου