Δευτέρα, 2 Ιουνίου 2014

Παίζονται πολλά (Αναλύσεις- Προτάσεις)

Ξετινάξαμε τον αγαπητό μας «Μπουκ» για πολλοστή φορά. Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ήταν υπέροχο καθώς δεν χάθηκε σημείο και φυσικά είχαμε 2 ταμεία διαδικτύου, ένα ταμείο ΟΠΑΠ συν κάποια εξτραδάκια. Συγκεκριμένα πληρωθήκαμε στον ΟΠΑΠ με Ρόμα και Ολντεμπουργκ. Όποιος επέλεξε και τριάδα με Σάσσαρι ή Παναθηναϊκό επίσης πληρώθηκε. Πληρωθήκαμε και στο διαδίκτυο δις με Σαν Αντόνιο και Όλντεμπουργκ άλλα και με Ρόμα – Άλμπα. Καλοφάγωτα όλα. Πέρασε και η Σεβίλλη μία γνώμη από Ισπανία, πέρασε και η Ολίμπια στο χάντικαπ, πέρασε και η Ζιελόνα στο χάντικαπ και γενικά όποιος το διάβασε προσεκτικά πρέπει σήμερα να είναι υπέρ ευχαριστημένος.


Πάμε στα φρέσκα όμως καθώς πολύς χρόνος δεν υπάρχει. Σήμερα καθυστέρησα πολύ καθώς δυστυχώς κάνουμε και άλλα πράγματα κουραστικά και μίζερα πλην της στοιχηματικής δραστηριότητας.


Έχω κρατήσει.ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ  ΝΙΚΗ   1,50


ΛΙΕΤΟΥΒΟΣ  ΝΙΚΗ  1,45


ΧΑΠΟΕΛ ΙΕΡ. (+5,5)


ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΑΡΧΗ 2 ΣΗΜΕΙΑ


ΑΚΑΝΤΕΜΙΚ ΝΙΚΗ  1,50

ΖΙΕΛΟΝΑ ΓΚΟΡΑ  ΝΙΚΗ  1,55**ΕΠΙΣΗΣ ΔΥΟ ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑΣ  ΡΟΜΑ (+4,5) ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΟΥΝΙΞ (+7,5)Συνεπώς σαν πρόταση διπλασιασμού πάμε με ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ- ΛΙΕΤΟΥΒΟΣ και από εκεί και πέρα σας τα έχω γράψει με σειρά προτεραιότητας. Τα βάζετε όπως θέλετε. 
Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου