Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

Τελικοί παντού. Ακόμα και στο Τένις! (Αναλύσεις - Προτάσεις Σαββατοκύριακο)





Πέρασε η Ρόμα χθες όπου επιτέλους μετά από 6 συνεχόμενες ήττες φέτος με την Σιένα (2 πρωτάθλημα- 1 κύπελλο-3 πλέι οφ) «έσπασε το ρόδι» και μας δικαίωσε. Συνεχίζει συνεπώς η δυάδα ΟΠΑΠ όπου περιμένουμε σήμερα την Βαλένθια. Στο διαδίκτυο είχαμε μαζί με την Ρόμα την Κάπο Ντ’ Ορλάντο. Όλα ωραία και καλά μέχρι το τέλος της τρίτης περιόδου. Με το ξεκίνημα της τέταρτης, οι γηπεδούχοι έμειναν στα αποδυτήρια και εμφανίστηκε στο γήπεδο μόνο η Τρέντο από την πολύπαθη Άκουιλα. Με ένα εκπληκτικό επιμέρους 8-25!!! Διέλυσε την Κάπο και δίκαια χάσαμε το σημείο. Στην πρώτη κατηγορία του χρόνου θα μας απασχολήσει η Τρέντο. Ήταν και ο λόγος που σας έγραφα στην πρόταση διαδικτύου πως όποιος φοβάται την Β΄Ιταλίας να βάλει και πάλι Βαλένθια. Δυστυχώς έχουμε τέτοια μεγάλα σερί στην συγκεκριμένη λίγκα (Gold) και μας έλαχε ένα κατά μας χθες.


Πάμε στα του σαββατοκύριακου. Λίγα πράγματα από δω και πέρα καθώς οδεύουμε προς το τέλος όλων των πρωταθλημάτων. Ξεχάστε τις τριάδες αν θέλετε μία συμβουλή. Οι επιλογές είναι ελάχιστες.


Στην Ιταλία σήμερα άγνωστο αν θα παρουσιαστεί μαχητική η Σάσσαρι που μάλλον βλέπει με 3-1 πίσω στο σκορ πως δεν θα είναι στους φετινούς τελικούς. Ένα διπλό στο Μιλάνο έβγαλε στην σειρά πάντως. Η καλή Μιλάνο έχει την ποιότητα να καθαρίσει εύκολα μέσα στο σπίτι της. Συνεπώς με -9,5 απέχουμε. Είναι το πιο συνετό.


Κρατάω νίκη για Μπάγερν στην πρεμιέρα των τελικών. Best of 5 (1-1-1-1-1) και οι βαυαροί θέλουν όσο τίποτα τον τίτλο. Δυνατή έδρα πάντα.  Μπορεί να έχουμε και θριλεράκι. Οπότε αφήνουμε το χάντικαπ και πάμε μόνο με άσσο απλή νίκη στο 1,40.


Κρατάω και νίκη Γαλατά στο 1,75. 2-0 υπέρ της Ουλκέρ και πλέον η σειρά μεταφέρεται στο κολαστήριο του Αμπντί Ιπεχτσί στο κλασικό ντέρμπι μίσους των δύο ομάδων. Στο δεύτερο παιχνίδι άγγιξε το διπλό η Γαλατά. Πιστεύω τώρα μειώνει σε 2-1.


Αφήνουμε την Ρεάλ. Χθες ίδρωσε και κέρδισε στην παράταση την Μάλαγα. Τώρα αν είναι πιο σοβαρή και με καλύτερη άμυνα μπορεί να κερδίσει πιο εύκολα. Μπορεί όμως και πάλι να έχουμε μεγάλο ντέρμπι.


Περιμένω την Βαλένθια στο +1,5. Την βάζετε πάλι αν δεν την περιμένετε κάπου. Εφ΄όσον έγινε το break από την Μπαρτσελόνα θεωρώ πολύ δύσκολο να χάσει εκ νέου η φετινή Βαλένθια εντός σε δεύτερο κολλητό παιχνίδι. Καλό σημείο.


Αφήνουμε το Σιένα- Ρόμα πλέον.


Και στο ΝΒΑ πάμε με προσαρμοσμένο +7,5 και 1,60 για Μαϊάμι. Πιστεύω θα έχουμε πιο ενδιαφέρον παιχνίδι από πλευράς σκορ σήμερα.


Εκτός κουπονιού.


Λίγο νίκη Οραντέα από Ρουμανία και Τσιμπόνα +1,5 από Κροατία. Και σε δυάδα αυτά τα δύο για όποιον θέλει. Πάντα λίγα χρήματα.


Αυτά από το Σαββατοκύριακο. Ήμουν σύντομος χωρίς μεγάλες αναλύσεις γιατί με πιέζει ο χρόνος. Προσπάθησα με πινελιές να σας δώσω μία εικόνα. Σίγουρα χωρούσε πολύ μεγάλη ανάλυση.

Από το Roland Garros τέλος πάμε με 3 σετ στο Σαράποβα- Χάλεπ στο 2,10 και ΟΠΑΠ Όβερ 22,5 games. Στον ανδρικό τελικό όλα είναι πιθανά. Επίσης πάμε με 5 σετ στην αναμέτρηση στο 3,30.


ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΟΠΑΠ: ΒΑΛΕΝΘΙΑ (+1,5)



ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ



744. (+1,5) ΒΑΛΕΝΘΙΑ- ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ     1

746. ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ- ΟΥΛΚΕΡ (+2,5)    1



ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ   1



ΜΠΑΓΕΡΝ- ΑΛΜΠΑ  1  ΝΙΚΗ ΜΠΑΓΕΡΝ    1,40

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ- ΟΥΛΚΕΡ  1  ΝΙΚΗ ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ   1,75



ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ   2



ΒΑΛΕΝΘΙΑ- ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ   1  ΜΕ 1,5π. ΥΠΕΡ ΒΑΛΕΝΘΙΑ

ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ- ΜΑΪΜΙ   2  ΜΕ 7,5π. ΥΠΕΡ ΜΑΪΑΜΙ (προσαρμοσμένο)   1,60



ROLAND GARROS


ΣΑΡΑΠΟΒΑ- ΧΑΛΕΠ    3   ΣΕΤ     2,10

ΣΑΡΑΠΟΒΑ – ΧΑΛΕΠ   ΟΒΕΡ  22,5  GAMES    ΟΠΑΠ



ΝΑΔΑΛ- ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ    5 ΣΕΤ   3,30

ΝΑΔΑΛ- ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ    ΟΒΕΡ   41,5  GAMES 



Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου