Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Παιχνίδια δυνατά, μεγάλα ντέρμπι στην κόψη του ξυραφιού (Αναλύσεις- Προτάσεις Πέμπτης)




Δεν καταφέραμε να πληρωθούμε ούτε την Τρίτη. Στον ΟΠΑΠ πήραμε την Άλμπα άλλα η Μιλάνο κέρδισε στην παράταση οπότε με +0,5 για Σάσσαρι ήταν άσσος στο κουπόνι. Μία Μιλάνο που δέχτηκε ένα απίστευτο σερί στο τελευταίο δεκάλεπτο, παρ’ ολίγο να χάσει δικό της παιχνίδι και απόδειξε για πολλοστή φορά πως εκτός έδρας είναι ψυχοβγάλτης. Στο διαδίκτυο πήραμε την Ζιελόνα Γκόρα στην μία πρόταση άλλα χάσαμε την Ακαντέμικ. Μία Ακαντέμικ που έχασε το πρωτάθλημα μετά από 11 σερί χρονιές, σε ένα παιχνίδι που μόνιμα κυνηγούσε στο σκορ και ακόμα δεν πιστεύω πως έχασε καθαρά αγωνιστικά, παρόλο που όπως προείπα ήταν μόνιμα πίσω στο σκορ και με καλές διαφορές. Στην πρώτη πρόταση, πήραμε με κόπο το Μιλάνο στην νίκη του άλλα χθες η Ρόμα έχασε για τρίτη φορά από την Σιένα και πραγματικά κάτι τέτοια αποτελέσματα σε κάνουν να αναρωτιέσαι κατά πόσο αξίζει έστω και αγωνιστικά να προσεγγίζεις ένα ματς σε Ιταλία ή Γαλλία, από το να κρίνεις σε μεγάλο ποσοστό αν είναι public ή όχι τώρα στο τέλος. Τι θέλω να πω. Αναμενόμενη η προτίμηση της νίκης της Ρόμα μιας και έχανε ήδη με 2-0. Στα προημιτελικά βέβαια «σκούπισε» την Καντού με 3-0 (και με μειονέκτημα έδρας). Μία Καντού που φέτος ήταν καλύτερη της Σιένα έστω και λίγο ενώ την ίδια ώρα η Σιένα ίδρωνε με την Ρέτζιο Εμίλια όπου χρειάστηκε 5 παιχνίδια για να την αποκλείσει. Πραγματικά αν το σκεφτεί κάποιος λογικά, μπορεί να εξηγήσει μέχρι και το 2-0 της Σιένα λόγω έδρας ας πούμε που είναι πολύ δυνατή. Το χθεσινό διπλό είναι «κουφό»  κατά την ταπεινή μου άποψη.


Αρκετά όμως με την θεωρία. Πάμε στην πράξη και με τα σημερινά παιχνίδια όπου υπάρχει ενδιαφέρον και 9 «ολόκληρα» παιχνίδια στο πρόγραμμα!!!


Ξεκίνημα με την Γερμανία όπου η Άλμπα ήδη περιμένει στα τελικά και η Μπάγερν στην καλή της έδρα καλείται να δικαιώσει τις προσδοκίες όλων και να υπερκεράσει το εμπόδιο της Ολντενμπουργκ. Η σειρά κύλησε λίγο περίεργα με ένα αρχικό 2-0 για τους βαυαρούς και μετά ένα απρόσμενο 2-2 για τα παλικάρια του Μαχόφσκι. Σας έλεγα την Τρίτη πως το διπλό νίκης της Μπάγερν ήταν πολύ χαμηλό και δεν ανταποκρινόταν στην δυσκολία του αγώνα. Η Μπάγερν έχασε εύκολα. Σήμερα το -8,5 όμως που έχει να καλύψει είναι ένα υποφερτό χάντικαπ και αν βρει το καλό ρυθμό η ομάδα, δεδομένου πως εντός έδρας είναι κατά διαστήματα «σαρωτική» πιστεύω πως το καλύπτει. Πιστεύω πως για παραπάνω από έναν λόγους ένας τελικός Μπάγερν- Άλμπα είναι αυτός που θα ήθελε όλη η μπασκετική Γερμανία. Δηλαδή η παραδοσιακή δύναμη (Άλμπα) κόντρα στην ανερχόμενη (Μπάγερν). Επίσης η Μπάγερν φέτος έχει ως κύριο στόχο την κορυφή μιας και έχει επενδύσει με καλούς παίχτες άλλα προπάντων με έναν πολύ καλό προπονητή. Για όλα αυτά είμαι με τον άσσο σήμερα στο -8,5.


Στην Ιταλία πάλι στα ίσια σχεδόν δίνεται η αναμέτρηση (+1,5 Σάσσαρι). Δίκαιο, καθώς η Μιλάνο όπως έχουμε ξαναπεί έχει το καλύτερο ρόστερ της χώρας και αν πιάσει την απόδοση που μπορεί περνά πάλι με διπλό. Βέβαια όπως είδαμε και την Τρίτη, η ομάδα είναι απρόβλεπτη οπότε ίσως τελικά να μην αξίζει να πολυασχοληθούμε κιόλας. Για την ιστορία θα δοκίμαζα για την περιέργεια άσσο με +1,5 πάντως.


Στην Τουρκία, η Ουλκέρ έχει στρώσει για τα καλά και έκανε με περίπατο το 1-0 στην πρεμιέρα των τελικών. Πάω σήμερα με το διπλό στα χάντικαπ όμως καθώς δίνεται πονηρά (+7,5)  και γενικά οι τούρκοι (σε ένα best οf 7 φέτος) πιστεύω θα μας χαρίσουν λογικά στιγμές απείρους κάλους. Δεν θα με παραξένευε ένα ξερό διπλό της Γαλατά σήμερα παρόλο που η Ουλκέρ είναι «τρένο» στην κυριολεξία στα πλέι οφ και διαλύει κάθε αντίπαλο. Περιμένω μία πιο συγκεντρωμένη Γαλατά απόψε.


Στην Ισπανία πρεμιέρα ημιτελικών με το Βαλένθια- Μπαρτσελόνα να είναι πολύ ωραίο ματς για να το δεις άλλα πολύ ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα για να το στοιχηματίσεις. Η φετινή Βαλένθια έχει πανίσχυρη έδρα, είναι πολύ καλή ομάδα φέτος, δικαιότατα τερμάτισε δεύτερη στην κανονική περίοδο άλλα η Μπαρτσελόνα πάντα είναι ένα τεράστιο μέγεθος και δεν μπορείς ευχάριστα να την κοντράρεις έστω και στο μικρό -1,5 που έχει η Βαλένθια. Καλύτερο το live εδώ και τίποτε άλλο.


Στην Γαλλία, επίσης έχουμε πράματα και θάματα, εκεί όπου η Λιμόζ έβγαλε δύο κολλητά διπλά στην καλή έδρα του Στρασβούργου και έχει πλέον 3 match ball για το πρωτάθλημα. Ιστορικό come back για τον τεράστιο αυτό σύλλογο που παίζει σήμερα εντός και ακόμα και με ήττα έχει το επόμενο πάλι εντός όπου τότε μάλλον το «καθαρίζει». Από το Μπομπλάν δις δεν πέρασε ποτέ κανείς σε κολλητά ματς. Είμαι σήμερα με το χάντικαπ του Στρασβούργο. Στο +4,5 πλέον. Λογικό. +5,5 άνοιξε διαδικτυακά από προχθές. Τελευταίο χαρτί για ένα πρωτάθλημα που το θέλουν πολύ στο Στρασβούργο και δεύτερη συνεχόμενη χρονιά εκκινούν με πλεονέκτημα έδρας στους τελικούς άλλα και πάλι όπως όλα δείχνουν θα το χάσουν. Οφείλουν πάντως σήμερα να μην «σκουπιστούν». Διπλό με +4,5.


Στο ΝΒΑ πρεμιέρα τελικών. Μεγάλα ματς. Περιμένω την «εκδίκηση» του Σαν Αντόνιο και έχω κρατήσει σκορ σειράς 4-3 υπέρ Σαν Αντόνιο στο 4,75. Έχω παίξει κατάκτηση Σαν Αντόνιο στο 1,90. και σήμερα παίζω απλή νίκη Σαν Αντόνιο στο 1,55. Τίποτε άλλο. Έχει άπειρα ειδικά στοιχήματα που χάνεσαι μέσα εκεί. Θα προτιμήσω να απέχω.


Στα υπόλοιπα τρία παιχνίδια εκτός κουπονιού δεν αξίζει κάτι. Πολωνία, Βέλγιο και Λιθουανία δηλαδή. Προσοχή στην Πολωνία. Η Τούροβ μπορεί μέχρι και καθαρό διπλό.


ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ



728. ΜΠΑΓΕΡΝ- ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ (+8,5)   1

731. ΛΙΜΟΖ- ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ (+4,5)    2

*εδώ μπορεί να προστεθεί και η νίκη για Σαν Αντόνιο όποιος θέλει μεγαλύτερη απόδοση


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ


ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ- ΜΑΪΑΜΙ  1  ΝΙΚΗ ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ

ΛΙΜΟΖ- ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ  2   ΜΕ  4,5π. ΥΠΕΡ ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ

**Η νίκη της Μπάγερν είναι αστεία στο 1,15 άλλα όποιος έχει την δυνατότητα για ένα προσαρμοσμένο χάντικαπ -4,5 μπορεί να ανεβάσει λίγο την απόδοση του


Και έξτρα που προκύπτει από την ανάλυση όποιος θέλει βάζει όπως αυτός κρίνει ΓΑΛΑΤΑ (+7,5)- ΣΑΣΣΑΡΙ (+1,5)




Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου