Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Η ξεκούραση του πολεμιστή!




Κάπου εδώ ακόμα μία μπασκετική στοιχηματική χρονιά έφτασε στο τέλος της. Μία χρονιά που ξεκίνησε ιδανικά με το Ευρωμπάσκετ στην Σλοβενία και τελειώνει σήμερα με το φινάλε της Ιταλικής λίγκα. Σε όλο αυτό το διάστημα είχαμε τα κάτω μας άλλα και πάνω μας όπως κάθε φυσιολογικός άνθρωπος που ασχολείται με το στοίχημα. Βέβαια εμείς ευτυχίσαμε για ακόμα μία χρονιά τα πάνω μας να είναι πολύ περισσότερα από τα κάτω μας όποτε και το πρόσημο στην σημερινή σούμα να είναι θετικό. Τουλάχιστον από τα στοιχεία που κρατάω εγώ και που αφορούν αυτά που προτείνω κάθε φόρα.


Είχαμε πολλές φορές την ανδρεναλίνη μας στα κόκκινα. Ακόμα θυμάμαι μία εξάδα μας που έκλεινε Δευτεριάτικα με τον άσσο της Σάσσαρι επί της Σιένα (όπου και βγήκε περπατώντας) άλλα και 1-2 πεντάδες μία ακόμα εξάδα και πολλά πολλά άλλα. Κάθε μέρα ήταν και μία ξεχωριστή μάχη για το «μεροκάματο», μία καινούργια εμπειρία συναισθημάτων, ένα ακόμα βράδυ κολλημένος πάνω στο livescore να λέω «λήξ’ το, με έσκασες!!!»


Περάσαμε ωραία και με πρωταθλήματα που κανείς άλλος πανελλαδικά δεν ασχολείται (και δεν είναι υπερβολή αυτό άλλα μία πραγματικότητα). Αυστρία, Ολλανδία, Βέλγιο, Εσθονία, Σλοβενία, Κροατία, Φινλανδία, Σουηδία και πολλά άλλα ήταν στο πρόγραμμα και πολλά εξ αυτών πλήρωσαν κιόλας.

Τώρα πλέον έχουμε μπροστά μας το Μουντομπάσκετ της Ισπανίας που αργεί βέβαια. Είναι μία καλή ευκαιρία να πάρω και μερικές- πολλές ανάσες γιατί είναι απαραίτητες. Καθαρίζει το μυαλό, κάνει restart για να είναι έτοιμο με σωστή κρίση όταν έρθει η ώρα που πρέπει. Τα καλά αποτελέσματα δεν προκύπτουν με διάβασμα στο «πόδι» και « ότι προλάβουμε». Για να βγει καλό «μεροκάματο» σε οποιαδήποτε δουλειά και αν κάνει κάποιος πρέπει να μοχθήσει (εξαιρούνται τα λαμόγια και οι απατεώνες). Έτσι και εγώ αφιερώνω  πολλές ώρες καθημερινά σε αυτό που αγαπάω να κάνω. Από το πρωϊ που θα ξυπνήσω μέχρι την έναρξη των αγώνων το μυαλό μου δουλεύει γύρω από αυτά και ο υπολογιστής μου έχει μόνιμα ανοιχτές σελίδες μήπως και τυχόν προκύψουν νέα δεδομένα.


Αρκετά όμως με όλα αυτά. Νομίζω «ευλόγησα τα γένια μου» λίγο παραπάνω από όσο έπρεπε. Άλλα μερικές φορές πρέπει κιόλας γιατί αν κάτι δεν το «διαλαλήσεις» δεν θα μαθευτεί κιόλας. Και εμείς θέλουμε να μαθευτεί κάτι από το οποίο ο κόσμος έχει αποδεδειγμένα έστω και μικρό όφελος.

Αυτή η περίοδος πέραν της ξεκούρασης, είναι η χειρότερη μου. Η απραξία μου στοιχίζει περισσότερο από όσο φαίνεται ή φαντάζεται κάποιος. Είναι τρόπος ζωής που για δύο μήνες αλλάζει. Μπαίνει στο ψυγείο. Ποτέ δεν θα έμπαινα στην διαδικασία πάντως να δίνω καθημερινά «αρλούμπες» απλά για να δίνω. Προτιμώ την αποχή. Πάνω από όλα είναι το ταμείο και όχι το κλικ που πολλοί έχουν αναγάγει σε υπέρτατο σκοπό.


Θα τα ξαναπούμε μέχρι το Μουντομπάσκετ με λίγα άρθρα εκτός στοιχήματος (ευελπιστώ). Θα ήθελα να σας αναλύσω την διαφορετικότητα του τρόπου σκέψης των μπασκετικών τίπστερ, την απατεωνιά που υπάρχει στον αχανή και άναρχο αυτό χώρο, το πώς να παίζουμε σωστά στοίχημα μπάσκετ (αν τα καταφέρω να το αποτυπώσω με επιτυχία στον γραπτό λόγο) και άλλα πολλά.


Τέλος θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που μου δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια. Κάποιοι μάλιστα με ακολουθείτε και «τυφλά» και αυτό μεγαλώνει την ευθύνη που νοιώθω απέναντι σας σε κάθε άρθρο και προσπαθώ στις αναλύσεις μου να είμαι όσο το δυνατόν περισσότερο ξεκάθαρος στην απάντηση της ερώτησης «Γιατί παίζουμε το συγκεκριμένο σημείο»; Τα μηνύματα σας είναι πολλά. Με τιμά πολύ αυτό και μακάρι να είχα απεριόριστο χρόνο να κάνω περισσότερες συζητήσεις μαζί σας στα social media περί στοιχήματος.


Ίσως σας κούρασα λίγο σε αυτό το άρθρο- απολογισμός της χρονιάς. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας με το ΣΟΒΑΡΟ στοίχημα στο μπάσκετ με την έναρξη του Μουντομπάσκετ. Να είστε όλοι καλά!


** Το ιστορικό όλων των στοιχημάτων για πάσα επιβεβαίωση των λεγομένων άνωθεν βρίσκεται στο www.bet-fm.gr και http://orangeballbet.blogspot.gr



Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου