Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Με την πλάτη στον τοίχο οι πρωταθλητές!!! (Αναλύσεις- Προτάσεις Τετάρτης)




Στο τελευταίο άρθρο αγγίξαμε ακόμα ένα ταμείο στην κοινή πρόταση ΟΠΑΠ/ Διαδικτύου άλλα το Μαϊάμι έχασε με «κάτω τα χέρια» το παιχνίδι με το Σαν Αντόνιο και τον τίτλο φυσικά. Στις 5 Ιουνίου σας είχα γράψει πως έχω επιλέξει για πρωταθλητή το Σαν Αντόνιο. Τότε έδινε 1,90. Όσοι ακολουθήσατε πήραμε ένα καλό ποσό (τουλάχιστον εγώ έβαλα αρκετά καθώς όπως έγραφα περίμενα μία «εκδίκηση» για τους Σπερς).


Στην τελευταία πρόταση λοιπόν πήραμε το Χ2 της Ιταλίας με την Αγγλία. Πήραμε το γκολ- γκολ της Αργεντινής με την Βοσνία άλλα όχι και το Μαϊάμι. Στα υπόλοιπα του άρθρου είχε περάσει και το άσσο ημίχρονο της Ουρουγουάης.


Η στήλη είναι πλέον μια ανάσα από τις αναγκαίες διακοπές. Να «ξελαμπικάρει» το μυαλό ώστε να συνεχίζουμε την νέα στοιχηματική χρονιά εξίσου δυνατά όπως συνέβη και σε αυτή που κλείνει σε λίγο. Οι επιλογές μας είναι ελάχιστες μπασκετικά. Αναγκαστικά γίνεται μίξη με Μουντιάλ άλλα κακά τα ψέματα τα καθαρά μπασκετικά παρολί είναι αναντικατάστατα. Πάμε να δούμε τι έχουμε λοιπόν.


Στην Γερμανία έχουμε το τέταρτο παιχνίδι και η σειρά είναι 2-1 υπέρ της Μπάγερν. Με νίκη η Μπάγερν είναι πρωταθλήτρια. Με ήττα πάμε στον τελικό των τελικών στο Μόναχο για ένα ματς χωρίς αύριο. Νίκη Άλμπα δεν παίζω και ας μίλησαν οι έδρες ως τώρα. Γενικά το παιχνίδι είναι για live μόνο καθώς το αρχικό +4,5 των βαυαρών δεν με εμπνέει. Η καλή Άλμπα το καλύπτει. Η καλή Μπάγερν το υπερασπίζεται και πάει μέχρι καθαρό διπλό. Συνεπώς live μόνο εδώ και επιλέγουμε value αποδόσεις, δηλαδή νίκη Άλμπα αν βρούμε πάνω από 2 απόδοση ή χάντικαπ Μπάγερν πάνω από 10π. όπου και θα τιμηθεί.


Στην Τουρκία χαμός. Θα έχετε διαβάσει φαντάζομαι από τα διάφορα site την παράνοια που δημιουργήθηκε. Καταρχήν η σειρά είναι 3-3 και μένει ένα παιχνίδι τελευταίο. Είχαμε αρχικά τιμωρία Ομπράντοβιτς και ποινή μιας αγωνιστικής στην Γαλατά κεκλεισμένων. Που έγινε τελικά παρουσία μην οργανομένων (κοινώς γυναικόπαιδα) και που την εξέτισε η Γαλατά στο έκτο ματς όπου και το κέρδισε. Είχε προηγηθεί μία ζούγκλα στο πέμπτο ματς με τον Αταμάν της Γαλατά να προπυλακίζεται και φτάσαμε από χθες ο πρόεδρος και όλο το επιτελείο της Γαλατά να δηλώνουν πως δεν θα κατέβουν να παίξουν το τελευταίο παιχνίδι. Πολλές δηλώσεις «μπαρούτι» εκατέρωθεν και η Ουλκέρ απειλεί πως αν δεν κατέβει η Γαλατά δεν θα στείλει παίχτες στην εθνική ομάδα. Γενικά χαμός και πολλές λεπτομέρειες υπάρχουν σχεδόν σε όλα τα μπασκετικά forum ή site που ασχολούνται με το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Επομένως δεν ξέρουμε καν αν θα γίνει το ματς. Ο ΟΠΑΠ δεν δίνει χάντικαπ. Διαδικτυακά έχουμε +6,5 για Γαλατά άλλα νομίζω έτσι όπως πήγε το «πράγμα» καλό είναι να απέχουμε αν τυχόν και γίνει το παιχνίδι. Εν τέλει οι δύο ομάδες δικαιολόγησαν στο έπακρο το άσβεστο μίσος που της χωρίζει και δίκαια τα ντέρμπι τους είναι τα μεγαλύτερα και φανατικότερα στην γείτονα χώρα.


Στην Ιταλία ήδη η Μιλάνο έκανε το 2-0 σε ένα best of 7 στους τελικούς. Μεταφερόμαστε στην Τοσκάνη όπου η Σιένα έχει δύο συνεχόμενα εντός. Δεν ακουμπάμε όμως καθώς υπάρχει διαφορά ποιότητας και μόνο η έδρα σώζει την Σιένα στο να μείνει ανταγωνιστική ως το τέλος. Τίποτε άλλο. Η Μιλάνο έδειξε κάποιες αδυναμίες μακριά από το σπίτι άλλα αν είναι σοβαρή δύσκολα θα χάσει δύο συνεχόμενα τώρα μέσα στην Σιένα.


Πρεμιέρα τελικών και στην Ισπανία. Τα πιο εμπορικά ματς που μας έμειναν πριν το φινάλε. Ρεάλ και Μπαρτσελόνα υπόσχονται θέαμα και ουσία άλλα για αρχή δεν θα ήθελα να κρατήσω κάτι ζεστά. Θα πάω με το διπλό στο +7,5 άλλα σε ένα μέτριο ποντάρισμα. Φυσικά και εδώ το live έχει αξία.

Στο Μουντιάλ 


Ρισκάρω με το Χ ημίχρονο της Αυστραλίας στο 3,00 περίπου.


Πολύ public ακόμα και το άσσο ημίχρονο της Ισπανίας. Απέχω από τόσο δημοφιλή μπετ σχεδόν πάντα. Αν και λογικά όλοι περιμένουμε μία βελτιωμένη Ισπανία τώρα. Βέβαια η Χιλή είναι «ζόρικη» ομάδα και καλή.


Κρατάω το Χ2 της Ακτής στο 1,62-1,70.


Και το under της Ελλάδας στο 1,70 περίπου.


Στο μπαράζ της Β’ Ιταλίας πάω με το Χ στο ΛΑΤΙΝΑ- ΤΣΕΖΕΝΑ


Στο μπαράζ της Β’ Ισπανία πάω με τον ΑΣΣΟ της ΚΟΡΔΟΒΑ


Συνεπώς


ΠΡΟΤΑΣΗ  (για λίγα)  ΚΟΙΝΗ



704. ΡΕΑΛ- ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (+7,5)    2

320. ΚΟΛΟΜΒΙΑ- ΑΚΤΗ   Χ2   Δ.Ε.

322. ΙΑΠΩΝΙΑ- ΕΛΛΑΔΑ   UNDER (-2,5)


***Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ. ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ.



Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου