Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Απόβαση στο Νησί! (Αναλύσεις -Προτάσεις Τρίτης)




Μετά το απόλυτο πάρτι ήρθε ο απόλυτος «κουβάς» χθες σε μία Δευτέρα πικρή σαν άγουρο ροδάκινο. Δεν πέρασε τίποτα. Τα λόγια περιττεύουν. Ήμασταν σε «άλλο γήπεδο».

Πάμε να δούμε σήμερα τι έχουμε. 


Ξεκίνημα με την Γερμανία. Δύσκολα παιχνίδια και φαβορί τα διπλά για Άλμπα και Μπάγερν. Θα περάσουν και τα δύο; H Μπάγερν πάντως προέρχεται από ήττα εντός στην παράταση με την Όλντενμπουργκ όμως συνεχίζει να προηγείται με 2-1 στην σειρά. Η Άλμπα έκανε δύσκολη νίκη με την Άρτλαντ εντός και επίσης προηγείται με 2-1 στο δικό της ζευγάρι. Συνεπώς με νίκες αμφότερες πηγαίνουν τελικό. Παίζουν σε δύσκολες έδρες πάντως. Τόσο η Άρτλαντ όσο και η Ολντενμπουργκ θα τα δώσουν όλα μπροστά στον κόσμο τους για το πολυπόθητο 2-2. Σωστά τα χάντικαπ και η λογική λέει ότι πιο πιθανό είναι να νικήσει η Μπάγερν (που έρχεται από ήττα) παρά η Άλμπα. Δεν ξέρω. Ειλικρινά είναι ανοιχτά παιχνίδια σε κάθε αποτέλεσμα. Σίγουρα δεν παίζω νίκη Μπάγερν στο 1,50. Δεν ανταποκρίνεται στην δυσκολία της αναμέτρησης αυτή η απόδοση. Ίσως δοκίμαζα μόνο νίκη Άλμπα στο 1,65 σε μία δευτερεύουσα δυάδα. Τίποτε άλλο.


Πρεμιέρα στους τελικούς της Τουρκίας σε ένα χορταστικό best of 7 (2-2-1-1-1). Απέχουμε φυσικά στην αρχή άλλα προσέχουμε πως ο Ζοτς στα πλέι οφ έστρωσε την Ουλκέρ που πάει τρένο. Πολύ υπολογίσιμη και η Γαλατά με τον καλό Αταμάν στον πάγκο και τον Αρόγιο να κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις. Δεν ξεχνάμε πάντα πως μιλάμε για ένα ντέρμπι μίσους ανάμεσα σε Γαλατά και Φενέρ.

Στην Ισπανία ορθό φαβορί η Μάλαγα άλλα με -6,5 δεν με συγκινεί. Ο νικητής σήμερα αντιμετωπίζει την Ρεάλ στα ημιτελικά.


Στην Ιταλία τέλος κρατάω την νίκη της Μιλάνο στο 1,70 περίπου. Μετά το διπλό της Σάσσαρι στο Μιλάνο με εξαιρετικό β΄ ημίχρονο νομίζω πως παραπάει να κάνει 2 κολλητές ήττες η Μιλάνο. Και ας έχει η Σάσσαρι πολύ καλή έδρα. Στην Ιταλία υπάρχει διαφορά ποιότητας μεταξύ της Μιλάνο και των υπολοίπων οπότε εδώ έχουμε καλή απόδοση και δεν είναι τυράκι αν συνυπολογίσουμε την πανίσχυρη έδρα της Σάσσαρι και του διπλού που έβγαλε μέσα στο Μιλάνο.


Εκτός κουπονιού.


Σας έγραψα και χθες της απλές νίκες για Ακαντέμικ και Ζιελόνα Γκόρα. Στην Βουλγαρία είναι το τελευταίο παιχνίδι και λογικά εύκολα ή δύσκολα θα το πάρει ο «δυνάστης» της χώρας. Εκτός αν παιχτεί «βρωμιά» που το έχω ξαναγράψει και θα το λέω πάντα όταν μιλάμε για βαλκανικές χώρες στο μπάσκετ, πόσο δε για Βουλγαρία. Άλλα το βάζουμε έδώ 1,52 αγωνιστικά καθαρά η Ακαντέμικ κερδίζει.


Στην Πολωνία, η Ζιελόνα που είναι ανερχόμενη δύναμη (και συμμετείχε Ευρωλίγκα) είναι ήδη με 2-0 πίσω καθώς έχασε και τα δύο ματς στην έδρα της Τούροβ. Μία Τούροβ που φέτος είναι στρωμένη και καλή ομάδα. Δύσκολα θα χάσει το πρωτάθλημα άλλα είναι too much να γίνει το 3-0 με το καλημέρα. Δεν υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά δυναμικότητας και δυναμικής. Η νίκη της Ζιελόνα στο 1,50.

Αφήνουμε Βέλγιο και Κροατία.


Στην Λιθουανία η Νεπτούνας με +5,5 είναι πονηρό. Δεν παίζω νίκη Ζαλγκίρις. Για άσσο με +5,5 είμαι περίεργος και σε ένα μονό αποδεκτό θα έβαζα λίγα.


Τέλος στην Β Ιταλίας (lega gold) o νικητής του Τρέντο- Κάπο Ντ’ Ορλάντο ανεβαίνει στην μεγάλη κατηγορία. Best of 5  (2-2-1) και ήδη 1-0 για την Τρέντο στο πρώτο ματς. Ομάδες έδρας αμφότερες απλά και εδώ πολύ πονηρό το +4,5 του διπλού και έχω επίσης περιέργεια για ένα μονό αποδεκτό στο διπλό.


ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ


723. (+0,5) ΣΑΣΣΑΡΙ- ΜΙΛΑΝΟ    2


(Μόνο αυτό ξεχωρίζω από σήμερα άλλα όποιος θέλει δυάδα σώνει και ντε)


720. (+1,5)ΑΡΤΛΑΝΤ- ΑΛΜΠΑ    2



 ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ


ΣΑΣΣΑΡΙ- ΜΙΛΑΝΟ  2   ΝΙΚΗ ΜΙΛΑΝΟ   1,70

ΡΟΜΑ – ΣΙΕΝΑ   1  ΝΙΚΗ ΡΟΜΑ   1,55



ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ   2


ΑΚΑΝΤΕΜΙΚ- ΛΕΦΣΚΙ  1   ΝΙΚΗ     ΑΚΑΝΤΕΜΙΚ  1,52

ΖΙΕΛΟΝΑ ΓΚΟΡΑ- ΤΟΥΡΟΒ   1  ΝΙΚΗ ΖΙΕΛΟΝΑ  1 ,50



Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου