Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Τον τελειώνει στο ΣΕΦ; (Aναλύσεις- Προτάσεις Σαββατοκύριακο)





Όταν προηγείσαι με +14 στο ημίχρονο και καίγεσαι για την νίκη το να χάνεις και με 7π. στο τέλος σημαίνει πολλά. Σημαίνει πως ακόμα θέλεις πολλά «ψωμιά» για να γίνεις πρωτοκλασάτη ομάδα, σημαίνει πως θέλεις ακόμα πολλά ένσημα ως head coach για να υπολογίζεσαι στους ικανούς, σημαίνει πως η φανέλα τελικά πάντα θα είναι ένα ισοζύγιο που θα γέρνει. Χάθηκε η Μπάνβιτ χθες στο +5,5 ενώ έμοιαζε πως δεν χάνεται αυτό το σημείο. Αυτό είναι το στοίχημα όμως και αυτό σας λέω χρόνια τώρα για την Τουρκία. Μπέσα δεν υπάρχει…


Στα υπόλοιπα πέρασε η Χάποελ που δεν πίστευα πως θα «σκουπιστεί», σας ενημέρωσα άρτια για την πονηρή Άαλσταρ από το Βέλγιο (διπλό έβγαλε!) άλλα αστόχησα σε Ιντιάνα και Ούνιξ. Σας είπα μονό αποδεκτό την Ούνιξ και δεν την έβαλα σε πρόταση ακριβώς για αυτό τον λόγο. Η vtb παρουσιάζει ένα μομέντουμ εκτός σειράς που μπερδεύει τα πράγματα. Φυσικά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι πάντα υπάρχει άλλα πριν ξεκινήσει ένα παιχνίδι δεν γνωρίζουμε αν θα έχουμε  «γυναικείο» σκορ ή φεστιβάλ αστοχίας και αντιμπάσκετ.


Να μην τα πολυλογώ δεν ήταν καλή η μέρα χθες. Και μακρύς ο πρόλογος. Στα ταμεία δεν χρειάζεται να πεις πολλά. Μιλάει η τσέπη από μόνη της. 

 
Πάμε στα σημερινά.


Ξεκίνημα από την Ισπανία όπου έχουμε τα δεύτερα παιχνίδια. Δεν θέλω να ασχοληθώ και να πληρώσω για να μάθω αν η Σεβίλλη και η Λαμποράλ φανούν ανταγωνιστικές στις έδρες τους με Βαλένθια και Μπαρτσελόνα αντίστοιχα. Την δεδομένη χρονική στιγμή υπάρχει διαφορά ποιότητας άλλα τα χάντικαπ είναι χαμηλά σχετικά και ίσως ένα πάει προς άσσο και ένα προς διπλό εδώ. Άντε μια γνώμη θα διάλεγα Σεβίλλη με +7,5 από τα δύο.


Στην Ιταλία καλό ματς με την Ρόμα να είναι εκτός έδρας πολύ υπολογίσιμη με 2 στα 2 στο Καντού. Η Σιένα με την εμπειρία και την φανέλα απόκλεισε την Ρέτζιο με 3-2, έχει πάντα καλή έδρα άλλα η Ρόμα δείχνει σε καλή κατάσταση. Σε ένα best of 7 (2-2-1-1-1) εκτιμώ πως θα έχουμε πολλές εναλλαγές συναισθημάτων και δεδομένου της πιο ξεκούραστης Ρόμα (3-0 την Καντού) πάω με το διπλό και +4,5 σήμερα. Καλό σημείο.


Στην Γερμανία προς διπλό για Ολντενμπουργκ που είναι επικίνδυνη και εκτός έδρας (και ας έδειξε πρόσωπο ομάδας έδρας στα πλέι οφ) και το +12,5 που έχει είναι καλό χάντικαπ. Η Μπάγερν θα είναι στον τελικό. Είναι η πιο γεμάτη ομάδα φέτος και μεγάλο όνομα, άλλα το σημερινό χάντικαπ μου δείχνει διπλό. 2-0 υπέρ Μπάγερν η σειρά. Νίκη Μπάγερν έστω με 1π. την στέλνει τελικό. 


Στην Γαλλία πρεμιέρα τελικών για Στρασβούργο και Λιμόζ. Ωραία ματς ανάμεσα σε δύο καλά ονόματα (με την Λιμόζ να είναι μεγαλύτερο πάντα). Το Στρασβούργο με τον Κολέ (εθνική Γαλλίας) στον πάγκο θέλει το πρωτάθλημα που έχασε πέρσι από την Ναντέρ. Η Λιμόζ θέλει το πρωτάθλημα για να επιστρέψει στην κορυφή μετά από πολλά πολλά χρόνια. Καλές έδρες και οι δύο ομάδες άλλα στην Γαλλία και πόσο μάλλον σε τελικούς, οι έδρες δεν έχουν την βαρύτητα που είχαν στην κανονική περίοδο. Δεν παίζω κάτι. Θα περιμένω σήμερα να δω πως θα ξεκινήσει η σειρά. «Οπαδικά» είμαι με την Λιμόζ όμως!!


Στο ΝΒΑ το Μαϊάμι ήδη περιμένει στους τελικούς και ίσως πάει εκεί από σήμερα και το Σαν Αντόνιο. Θα πάρω Σαν Αντόνιο με +7,5 στο 1,50 άλλα για την δεύτερη πρόταση.


Από αύριο. 


Η Ελλάδα θα είχε ενδιαφέρον υπό άλλες προϋποθέσεις άλλα τώρα μετά και τα τελευταία καραγκιοζιλίκια του προέδρου του Παναθηναϊκού δεν ξέρω από πού να πιάσω το παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός εντός έδρας είναι δικαιότατα το φαβορί άλλα με κάτι χάντικαπ του +8,5 στο διπλό που κυκλοφορούν μπαίνω σε σκέψεις. Πάντως πιο κουρασμένος ο Παναθηναϊκός είναι εμφανές αυτό πιστεύω. Ο καλός Ολυμπιακός πάλι κερδίζει εύκολα όπως και στο δεύτερο παιχνίδι. Θα είναι όμως τόσο καλός; Ή θα έχουμε ανέλπιστο come back από το «τριφύλλι»; Γνώμη μου να περιμένετε το live. Όποιος δεν αντέχει και θέλει προκαθορισμένο, εγώ θα ξεκινούσα με διπλό στο +8,5 και βλέπουμε


Δεν μπλέκω με το ματς στην Πυλαία.


Προσοχή. Αν μας δώσουν πάλι ένα χάντικαπ +8,5 - +9,5 για Σάσσαρι πάμε με το διπλό. Προς το παρόν δεν έχουμε χάντικαπ.


Επίσης λογικά κερδίζει η Άλμπα. Χαμηλό το 1,25 άλλα περνά λογικά. Και με -7,5 ΟΠΑΠ.

Εκτός κουπονιού.


Σήμερα τελικός των τελικών σε Αυστρία άλλα με +6,5 για Γκούσινγκ δεν πολυαξίζει η αναμέτρηση.

Αφήνουμε ήσυχη την Βουλγαρία σήμερα, όπως και την Ρουμανία όπου έχουμε πρεμιέρα τελικών και εκεί. Προς διπλό με +6,5 για Ολίμπια στο τελευταίο ματς των τελικών στην Σλοβενία. Αφήνουμε και την Λιθουανία. Τέλος πάμε και με +6,5 για Ζιελόνα Γκόρα άλλα σε μονό αποδεκτό. Το σημείο φαίνεται καλό άλλα θέλει προσοχή η φετινή Τούροβ καθώς έχει εκρηκτικά ξεσπάσματα στα όποια καθαρίζει και τα ματς μέσα σε ένα πεντάλεπτο.


ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ



702. ΜΠΑΓΕΡΝ- ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ (+12,5)   2

704. ΣΙΕΝΑ- ΡΟΜΑ (+4,5)   2


***ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΤΡΙΑΔΑ ΔΙΑΛΕΓΕΤΕ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΣΑΣΣΑΡΙ- ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ- ΑΛΜΠΑ (-7,5). ΣΕ ΣΑΣΣΑΡΙ- ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΝΤΙΚΑΠ.



ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ


ΣΙΕΝΑ- ΡΟΜΑ   2  ΜΕ  4,5π. ΥΠΕΡ ΡΟΜΑ

ΑΛΜΠΑ- ΑΡΤΛΑΝΤ  1  ΝΙΚΗ ΑΛΜΠΑ  1,25 (ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ)



ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ   2


ΟΚΛΑΧΟΜΑ- ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ  2  ΜΕ 7,5π. ΥΠΕΡ ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ  1,50 (προσαρμοσμένο)

ΜΠΑΓΕΡΝ- ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ   2  ΜΕ  12,5π. ΥΠΕΡ ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ



****Ο ΟΠΑΠ από την Δευτέρα εγκαινιάζει ένα νέο live με 2 ματς ανά ώρα. Θα παίζονται μέσω ενός υπολογιστή που χειρίζεται ο πράκτορας (καταργούνται οι μηχανές για το Live) και στην ουσία θα γίνεται ένας μικρός χαμός σε πολύ εμπορικά παιχνίδια σε μεγάλα προποτζίδικα. Γιατί δεύτερος υπολογιστής δεν «παίζει» να δοθεί, όπως π.χ. δίνονται 2 και 3 μηχανές ανά πρακτορείο. Οι επιλογές του live θα είναι περισσότερες και θα φαίνονται στο site του οργανισμού. Παγώνει το παιχνίδι μέσω ίντερνετ καθώς υπάρχει διαφωνία στην προμήθεια των πρακτόρων. Είναι απειροελάχιστη σε σχέση με το σημερινό 8% για το Πάμε Στοίχημα. Συνεπώς για παιχνίδι με κάρτα και από το σπίτι ιντερνετικά όπως γίνεται με τις υπόλοιπες εταιρίες αναμένουμε ακόμα τις εξελίξεις. Στα 2 ματς ανά ώρα που εγκαινιάζονται από την Δευτέρα θα υπάρχουν όλα τα διαθέσιμα αθλήματα και όχι μόνο ποδόσφαιρο. Επομένως μπορεί να κάνουμε «σεφτέ» και με live μπάσκετ στον ΟΠΑΠ. Μακάρι…




Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου