Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Προολυμπιακό τουρνουά: 2η αγωνιστική






Μια χαρά τα πήγαμε στην πρεμιέρα. Η Ρωσία έκανε το καθήκον της ενώ και η Νιγηρία στάθηκε στο ύψος της. Η Ιορδανία δεν ακούμπησε ενώ καλώς δεν μπλέξαμε με το πονηρό Σκόπια- Ανγκόλα. Σήμερα η μέρα είναι πολύ δύσκολη στοιχηματικά. Σωστός γρίφος. Οι εταιρίες δίνουν χάντικαπ που μπερδεύουν καθώς πρέπει να μαντέψουμε αν εκ νέου θα διασυρθούν Ιορδανία και Κορέα ή οι αμερικάνοι θα πάνε σε συντήρηση εν' όψει των αυριανών "τελικών" πρωτιάς με Ρωσία και Ελλάδα.

18.30  (+21,5) ΚΟΡΕΑ- ΔΟΜΙΚΙΚΑΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ   2    8/10

Για τον Άγιο Δομίνικο τα έχουμε πει. Σαν όνομα δεν γεμίζει το μάτι άλλα σαν ρόστερ όποια ομάδα "πρώτης γραμμής" τον υποτιμήσει θα το πληρώσει ακριβά. Την Κορέα την "καμαρώσαμε" χθες. Πρόσφερε στην Ρωσία μία πολύ καλή προπόνηση. Αν ο Μοζγκόφ με τον Κιριλένκο κάνανε πάρτυ, ο βασικότατος σέντερ των Ατλάντα Χοκς Χόρφορντ τι πρέπει να κάνει; Λογικά πάντως ο Καλιπάρι από ένα σημείο και μετά θα ξεκουράσει τα αστέρια του καθώς αύριο με την Ρωσία είναι το σπουδαίο ματς του ομίλου. Με αυτό το σκεπτικό έχουμε και αυτό το χάντικαπ. Εκτιμώ πως αν ο Δομίνικος είχε ρεπό θα είχαμε αρκετά υψηλότερο χάντικαπ. Ακόμα και έτσι πάντως πάμε με το "θηρίο".

21.00   ΠΓΔΜ- ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ (+11,5)      UNDER  149,5   8/10

Μετά το χθεσινό κάζο με την Ανγκόλα οι σκοπιανοί μάλλον δεν ξαναχάνουν. Άλλα το χάντικαπ είναι σπαζοκεφαλιά. Η Νέα Ζηλανδία δεν θα έχει τον Πένι και γενικά δεν είναι και στα καλύτερα της από θέμα έμψυχου δυναμικού. Λογικά αν δεν μπαίνει και το τρίποντο της πάμε προς τον άσσο με το χάντικαπ. Περιμένω πάντως καλή άμυνα από τους "γείτονες" σήμερα οπότε καλύτερη επιλογή όλων το under 149,5 πόντους.

00.30    (+24,5) ΙΟΡΔΑΝΙΑ- ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ     Ν/Β

Την Ιορδανία την είδατε όλοι χθες. Ήταν στο κρατικό κανάλι. Τα λόγια τα δικά μου περιττεύουν. Το Πουέρτο Ρίκο είναι ομάδα ρυθμού καθώς Μπαρέα και Αρόγιο ως πρώτα βιολιά αν έχουν καλή μέρα σε σκοτώνουν, αν έχουν κακή όλο το Πουέρτο Ρίκο πάει για "φούντο"! Και εδώ παίζει το σενάριο να ξεκουραστούν οι σταρ για τον "τελικό" με την Ελλάδα, οπότε δεν μπλέκουμε και εμείς και είμαστε ήσυχοι.

03.00    (+8,5) ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ- ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ   2    ΝΙΚΗ  9/10

Πρεμιέρα και για την Λιθουανία σήμερα. Όπου σε σχέση με το περσινό ευρωμπάσκετ έχει τον ηγέτη της Κλέϊζα άλλα δυστυχώς ακόμα τον "λίγο" στον πάγκο Κεζμούρα. Το χάντικαπ είναι πονηρό. Οι μπουκ το δίνουν δελεαστικά κάτω από 10π. για να πάμε με την Λιθουανία στο -8,5. Πιθανό. Άλλα κάτι με σταματά και δεν θα μπλέξω εν τέλει. Η Βενεζουέλα με την έδρα και τον ενθουσιασμό μπορεί να μην διασυρθεί εκτός αν αρχίσουν το κοντσέρτο τριπόντων οι λιθουανοί όπου εκεί πάμε πολλά με λίγα. Η νίκη της Λιθουανίας πληρώνει 1,20 περίπου, είναι χαμηλή άλλα δύσκολα θα χαλάσει καθώς άλλο ειδικό βάρος κουβαλά η ΠΓΔΜ (που έσπασε χθες) στο μπασκετικό γίγνεσθαι και άλλο η Λιθουανία. Το άντερ/ όβερ εδώ είναι θέμα ρυθμού που θα δώσει στο παιχνίδι η Λιθουανία. Δεν μπλέκω!

*** Σύνοψη με νίκη Λιθουανίας, Under ΠΓΔΜ και διπλό με -21,5 Άγιος Δομίνικος.

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΚΟΡΕΑ- ΔΟΜΙΝΙΚΑΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ   2   ΜΕ 21,5π. ΥΠΕΡ ΚΟΡΕΑΣ
ΠΓΔΜ- ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ  UNDER  149,5π. ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ

εναλλακτικά για χαμηλότερη απόδοση άλλα μεγαλύτερη ασφάλεια αντί για το διπλό της Δομινικανικής Δημοκρατίας βάζουμε την ΝΙΚΗ της ΛΙΘΟΥΑΝΙΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου