Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Ολυμπιακοί Αγώνες: Δεύτερη αγωνιστική ημέρα



Θετική η πρεμιέρα μας στους Ολυμπιακούς αγώνες. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι. Πληρώθηκαν λοιπόν χθες όσοι εμπιστεύθηκαν την πρόταση διαδικτύου μας. Συγκεκριμένα η Τυνησία μας δικαίωσε πανηγυρικά στο χάντικαπ της ενώ τα ξημερώματα και το όβερ της Αργεντινής με την Λιθουανία ήρθε πολύ εύκολα όπως περιμέναμε άλλωστε. Στον ΟΠΑΠ αγγίξαμε το ταμείο άλλα το χάσαμε για ένα καλάθι… Δυστυχώς οι γάλλοι παραχαλάρωσαν στο τέλος και οι επιθέσεις τους ήταν ομάδας παιδικής χαράς. Σε υπόλοιπες επιλογές, πήραμε τον άσσο με χάντικαπ της Ρωσίας εύκολα ενώ  πέρασε εύκολα και το άντερ στο Νιγηρία- Τυνησία. Αύριο το πρόγραμμα χαρακτηρίζεται από τα μεγάλα χάντικαπ και τον ξεκάθαρο φαβοριτισμό ενώ ξεχωρίζει σαν αναμέτρηση το Γαλλία- Αργεντινή.

Ο ΟΠΑΠ αδιαφορώντας  πως αύριο έχουμε τζάμπολ στις 11 το πρωϊ πιθανότατα να μας δώσει τα χάντικαπ του πολύ αργά. Ήδη τον περιμέναμε αρκετά. Θα πορευτούμε με τα διαδικτυακά και θα υπάρξει σχετικό update με πρόταση ΟΠΑΠ.

11.00   (+16,5) ΚΙΝΑ-  ΡΩΣΙΑ     1      8/10  

Η Κίνα παρουσιάστηκε απέναντι στην Ισπανία χθες όπως αναμενόταν. Προβλέψιμο παιχνίδι και η μπάλα στον Γι όταν όλα δείχνουν μπλοκαρισμένα. Όσες φορές βρέθηκε κοντά στο σκορ ήταν επειδή χαλάρωνε η Ισπανία αρκετά εξώφθαλμα. Η Ρωσία έκανε επίδειξη δύναμης με την διοργανώτρια Μ. Βρετανία και το δίδυμο Σβεντ- Κιριλένκο μας χάρισε όμορφες μπασκετικές στιγμές. Το ζητούμενο εδώ είναι αν θα κατεβάσει ταχύτητα η Ρωσία εν’ όψει του κομβικού παιχνιδιού με την Βραζιλία ή θα συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο. Για την Κίνα δεν τίθεται θέμα. Θα παίξει όσο καλύτερα μπορεί. Εκτιμώ πως λόγω προγράμματος οι ρώσοι θα κάνουν την απαραίτητη συντήρηση καθώς έπονται τα καθοριστικά παιχνίδια με Βραζιλία και Ισπανία όπου εν πολλοίς θα κρίνουν και την τελική κατάταξη στον όμιλο. Μία νίκη κοντά στους 10-12π. είναι υπέρ αρκετή οπότε ο άσσος με χάντικαπ εδώ μοιάζει η καλύτερη επιλογή. Σε σύνολο πόντων θα πάω προς το άντερ 154,5 (όχι όμως ζεστά) καθώς έχω την αίσθηση πως ο Μπλατ θα θελήσει να δοκιμάσει (ειδικά στην φροντ λάϊν όπου εξυπηρετεί η Κίνα με τα ψηλά κορμιά) δυνατές άμυνες ώστε να τις εφαρμόσει στο επόμενο παιχνίδι στην δυνατή τριπλέτα της Βραζιλίας Σπλίτερ- Βαρεχάο- Χιλάριο.

13.15    (+13,5)   ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ- ΙΣΠΑΝΙΑ   1     7/10

Η Αυστραλία άγγιξε την νίκη με την Βραζιλία άλλα δεν τα κατάφερε. Αντικειμενικά δεν την άξιζε πάντως. Εκτός ρυθμού οι Μάριτς- Νίλσεν ευελπιστούμε στο παιχνίδι με την Ισπανία να είναι καλύτεροι. Η Ισπανία έπαιξε όσο έπρεπε και έκανε μία άνετη και ξεκούραστη νίκη. Λογικό φαβορί οι ίβηρες οι οποίοι πάντως όπως είδαμε και με την Κίνα χαλαρώνουν επικίνδυνα χωρίς λόγο. Το χάντικαπ είναι πονηρό και με μία πρόχειρη ματιά σε οδηγεί στο διπλό καθώς είναι μικρό για την πανίσχυρη Ισπανία αν πει να παίξει το μπάσκετ που μπορεί. Η ιστορία έχει δείξει πάντως πως οι «φούριας ρόχας» αν δεν έρθουν τα νοκ άουτ δεν σοβαρεύονται. Δεν μου πάει το χέρι στο διπλό παρά το χαμηλό όριο. Προτιμώ τον άσσο με χάντικαπ ο οποίος είναι για λίγα πάντως. Αδιάφορο το σύνολο πόντων που ίσως μας απασχολήσει μόνο στο λάϊβ.

16.30    ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ- ΝΙΓΗΡΙΑ (+8,5)     1    8/10,   UNDER   162,5    7/10

Η Λιθουανία συνετρίβη από την Αργεντινή τα ξημερώματα. Λίγος ο Κεζμούρα, το φωνάζουμε από πέρσι ακόμα,  γι’ αυτό άλλωστε και δεν παίξαμε το χάντικαπ της που έμοιαζε δελεαστικό κόντρα στην Αργεντινή. Η Νιγηρία μας δικαίωσε στην πεποίθηση μας πως απέναντι σε παλιούς γνώριμους κομπλάρει καθώς αποδίδει καλύτερα ως αουτσάϊντερ και με ομάδες που την υποτιμούν. Η Λιθουανία χρειάζεται την νίκη και σίγουρα δεν θα υποτιμήσει την Νιγηρία καθώς οι δύο ομάδες βρέθηκαν προ ημερών και στο προολυμπιακό τουρνουά ως αντίπαλοι. Εκεί βέβαια κέρδισε η Νιγηρία άλλα περισσότερο το «έδωσε» η Λιθουανία το ματς για …άλλους λόγους. Εντελώς διαφορετικό το παιχνίδι σήμερα και μάλιστα η Νιγηρία γνωρίζει πως η παρουσία της εδώ οφείλεται κατά πολλοίς στην Λιθουανία. Δεν ξέρω κατά πόσο έχει αξία να σας προτείνω το 1,20 της νίκης των λιθουανών. Νομίζω ήδη όλοι όσοι ασχολείστε θα το έχετε κολλήσει στα δελτία σας για να ανεβάσετε λίγο απόδοση. Εγώ στην πρόταση διαδικτύου μου δεν θα το βάλω πάντως για να περιμένω ένα παιχνίδι για πω ταμείο! Έχω την αίσθηση πως η Λιθουανία κάνει καλή εμφάνιση με την Νιγηρία και καλύπτεται το χάντικαπ των 8,5π. Σε σύνολο πόντων 162,5 είμαι με το under.

 18.45  (+11,5) ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ- ΒΡΑΖΙΛΙΑ      1      8/10

Για τους βρετανούς τα σοβαρά παιχνίδια είναι τις δύο τελευταίες αγωνιστικές. Με Κίνα και Αυστραλία. Το χθεσινό, το αυριανό και το επόμενο με την Ισπανία είναι απλά για να τσεκάρει την ετοιμότητα των παικτών του ο Φιντς παραπάνω παρά έχει βλέψεις νίκης. Από Ρωσία, Ισπανία και Βραζιλία πάντως οι λατινοαμερικάνοι είναι οι πιο επίφοβοι στην γκέλα. Και πάλι Μενσά, Ντενγκ και Φρίλαντ θα τραβήξουν το κουπί για τους βρετανούς, που παίζουν και λόγω έδρας με πάθος και δεν τα παρατάνε. Η Βραζιλία πήγε να αυτοκτονήσει με την Αυστραλία άλλα το έσωσε στο τέλος. Λογικά πάντως αν ανεβάσει στροφές ο Σπλίτερ δεν θα έχει πρόβλημα απέναντι στους οικοδεσπότες. Βέβαια είναι και το θέμα της οικονομίας δυνάμεων καθώς έρχεται το παιχνίδι με την Ρωσία… Για όλα αυτά πάμε με τον χάντικαπ των βρετανών και περιμένουμε. Γρίφος το όριο στο άντερ/ όβερ το αφήνω στην ησυχία του.

22.00   (+5,5)  ΓΑΛΛΙΑ- ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ     1    9/10,    UNDER   154,5   8/10

Το καλύτερο παιχνίδι της ημέρας. Το χάντικαπ της Γαλλίας το βρίσκουμε σε κάποιες εταιρίες και +4,5. Το ίδιο είναι για μένα απλά είμαι υποχρεωμένος να γράφω την καλύτερη τιμή αν υπάρχει (εφ’ όσον δεν έχουμε χάντικαπ ΟΠΑΠ). Οι Γάλλοι στάθηκαν καλά απέναντι στις ΗΠΑ και μόνο προς το τέλος τα παράτησαν όταν δεν είχε και νόημα να κουράζονται τα βασικά εργαλεία. Πολύ καλό υλικό και πάντα χρίζει σεβασμού από μέρους μου. Η Αργεντινή έκανε εκπληκτική εμφάνιση με την Λιθουανία άλλα δύσκολα θα κάνει περίπατο και με την Γαλλία. Παίζει δυνατά και η παράταση εδώ (σε αποδόσεις 15,00-17,00). Περιμένω ένα σφιχτό και δυνατό σε μονομαχίες παιχνίδι. Το +5,5 μου κάνει. Σε σύνολο πόντων 154,5 είμαι με το under.

00.15  (+55,5)  ΤΥΝΗΣΙΑ- ΗΠΑ    NO BET

Είναι πάγια φιλοσοφία μου τόσο μεγάλα χάντικαπ να τα αποφεύγω. Δεν μπαίνω καν στην διαδικασία. Το θεωρώ καθαρά θέμα τύχης. Με λίγα λόγια λοταρία και όχι σοβαρό μπασκετικό στοίχημα.

*ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ UPDATE ΜΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ


UPDATE ΜΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ   8/10

702. ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ- ΝΙΓΗΡΙΑ (+8,5) UNDER  162,5π. ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ

703. (+12,5) ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ- ΒΡΑΖΙΛΙΑ     1
704. (+4,5) ΓΑΛΛΙΑ- ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ     1

ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ   1    8,5/10

ΚΙΝΑ- ΡΩΣΙΑ   1   ΜΕ  16,5π. ΥΠΕΡ ΚΙΝΑΣ
ΓΑΛΛΙΑ- ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ   1   ΜΕ 5,5π. ΥΠΕΡ ΓΑΛΛΙΑ

ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ   2    8/10

ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ- ΝΙΓΗΡΙΑ   1    ΜΕ 8,5π. ΥΠΕΡ ΝΙΓΗΡΙΑΣ
ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ- ΒΡΑΖΙΛΙΑ  1  ΜΕ 11,5π. ΥΠΕΡ ΜΕΓΑΛΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ

ΕΙΔΙΚΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
ΓΑΛΛΙΑ- ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ    ΠΑΡΑΤΑΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου