Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Αλλαγές χάντικαπ 2ης μέρας


Παρατηρούμε πως διαδικτυακά η Κορέα πήγε στο +23,5. Ο ΟΠΑΠ κρατάει χαρακτήρα με το 21,5 ακόμα και αν είναι να ασχοληθεί κάποιος με την αναμέτρηση εξυπηρετεί καλύτερα ο ΟΠΑΠ μιας και όπως γράψαμε το πρωι στο κύριο μας άρθρο παίζει το ενδεχόμενο ο Καλιπάρι να ξεκουράσει τους σταρ στο τέλος για το αυριανό παιχνίδι με την Ρωσία.

Το χάντικαπ της Νέας Ζηλανδίας άνοιξε χαμηλά στο 10,5. Οι περισσότεροι πλέον έχουν εναρμονιστεί με τον Έλληνα μπουκ που βγήκε εξ' αρχής με 13,5. Εμείς συνεχίζουμε να εμπιστευόμαστε το under.

Mε την Ιορδανία δεν κάνουμε παιχνίδι έτσι κι αλλιώς.

Η νίκη της Λιθουανίας άνοιξε με 1,20 και +8,5 για Βενεζουέλα. Αρκετοί που ξενύχτησαν χθες και είδαν την Βενεζουέλα να μάχεται θεωρούν πως αμυντικά η ομάδα είναι σκληροτράχηλη και έτσι κινήθηκαν στο +8,5 που αν πάει το παιχνίδι στο ξυλίκι και στην δύναμη είναι οριακό. Πλέον με -6 για την Λιθουανία τα πράγματα αλλάζουν καθώς η πλάστιγγα γέρνει σαφέστατα προς το διπλό ενώ για τους λάτρεις των μικρών αποδόσεων το 1,25-1,30 είναι σαφώς πολύ καλύτερο από πριν. Έχουμε ήδη επιλέξει νίκη Λιθουανίας. Με -6 πλέον για Λιθουανία είμαι 8/10 καθώς αν δεν σπάσει το σημείο τελείως σε ήττα Λιθουανίας κατά πάσα πιθανότητα μπορεί να κερδίσει με 7π. η ομάδα του Κεζμούρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου