Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Καυτοί ημιτελικοί! (Αναλύσεις- Προτάσεις Σαββατοκύριακο)



Όπως σας έγραφα και από το ξεκίνημα της εβδομάδας, η συγκεκριμένη χαρακτηρίζεται από μένα ως η ξεκούραση του πολεμιστή. Τα κύπελλα είναι πάντα μία διοργάνωση γεμάτη από εκπλήξεις που δεν ξέρεις τι θα σπάσει και πότε γι’ αυτό και σας είπα ότι πάμε συγκρατημένα ανεξαρτήτου αποτελέσματος. Οι εκπλήξεις βέβαια δεν έλειψαν και ήταν αρκετά ηχηρές με αποκορύφωμα τις ήττες για Μιλάνο (διοργανωτής), τον αποκλεισμό της Ουλκέρ από την Καρσίγιακα άλλα και την ήττα της Μάλαγα από την Σαραγόσα. Μία Μάλαγα που όπως και το Μιλάνο έπαιζαν εντός έδρας!! Και η Καντού αποκλείστηκε και γενικά λογική δεν υπήρχε σε πολλά πράγματα εκτός αν παίζαμε συνέχεια κόντρα οπότε στην σούμα μάλλον θα βγαίναμε κερδισμένοι σε μονά αποδεκτά άλλα αυτός δεν είναι τρόπος στοιχηματισμού άλλα λοταρία.

Συνεχίζουμε συντηρητικά και προσεκτικά. Ούτε τα ημιτελικά σήμερα προσφέρουν καλές επιλογές άλλα και τα δύο πρωταθλήματα που έχουμε (Γαλλία- Γερμανία) είναι στο πρόγραμμα τους δύσκολα και θέλει προσοχή. Δυστυχώς με τόσες περιορισμένες επιλογές δεν μπορώ να προτείνω αυτό το Σαββατοκύριακο πεντάδα ΟΠΑΠ και εξάδα ίντερνετ. Τα έχω βάλει κάτω και προτίμησα πως από το να δώσω πεντάδα και εξάδα που δεν την πολυπιστεύω καλύτερα να μην δώσω καθόλου. Και έτσι είναι το σωστό πιστεύω. Συνεπώς θα πάμε με μία πρόταση ίντερνετ και μία ΟΠΑΠ προσεκτικά πάντα.

Στην Ελλάδα έχουμε τον τελικό την Κυριακή στην Κρήτη. Τα γνωστά χωρίς φιλάθλους ομάδων άλλα με φιλάθλους γενικά κρητικούς με +15,5 πάω λίγο με το διπλό καθώς είναι πάντα ένας τελικός άσχετα της διαφοράς δυναμικότητας και τελευταία ο Παναθηναϊκός δεν ανοίγει διαφορές. Ίσως θέλει να αποφύγει και τυχόν τραυματισμούς εν όψει ευρωλίγκα και δεν πιέζει καταστάσεις. Αμφίβολος ο Γκιστ.

Στην Ιταλία είπαμε για τις εκπλήξεις και σήμερα έχει δύσκολα ματς. Η Σιένα με την εμπειρία και την φανέλα θέλει τελικό άλλα η Μπρίντιζι φέτος είναι πολύ αξιόμαχη και στρωμένη ομάδα οπότε απέχουμε. Η Σάσσαρι έκανε το μπαμ χθες και είναι φαβορί με την Ρέτζιο που επίσης έκανε το μπαμ (μικρότερο μπαμ πάντως) με την Καντού. Αγωνιστικά μιλάμε για ομάδες έδρας οπότε εδώ ανοιχτό παιχνίδι με τις δύο ομάδες να θέλουν τον τίτλο. Πράγμα εφικτό πλέον καθώς λείπει το Μιλάνο και η Σιένα δεν είναι άτρωτη. Προς διπλό Ρέτζιο είμαι με +4,5 αν πρέπει να διαλέξω.

Στην Ισπανία η Ρεάλ κάνει ότι θέλει με το -15,5. Ίσως συντήρηση εν όψει τελικού ίσως και όχι πάντως, Θεώρω δύσκολο να αποκλειστεί από την Σαραγόσα. Μία Σαραγόσα που είναι ανεβασμένη άλλα η Ρεάλ είναι άλλο επίπεδο γενικά. Μεγάλο ματς το βραδινό. Η Βαλένθια προ ημερών στην έδρα της γύρισε το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα και την κέρδισε δίκαια. Θεωρώ πως δεν ξανά χάνει η Μπαρτσελόνα αν και η Βαλένθια είναι πολύ καλή ομάδα φέτος. Γι αυτό και αφήνω ήσυχο το +4,5 που έχει η Βαλένθια και κρατάω μόνο το 1,45 νίκης Μπαρτσελόνα. Είναι χαμηλό πάντως.

Στην Τουρκία η Εφές με φουλ άμυνα στρώνει άλλα γενικά εδώ δύσκολο παιχνίδι με την Καρσίγιακα και είναι προς αποφυγή. Η Εφές πάντως σε μία μέτρια χρονιά της γενικά θέλει τον τίτλο άλλα και η Καρσίγιακα βλέπει εδώ χρυσή ευκαιρία για μία κούπα. Θολό ματς και νο μπετ.

Στην Γαλλία χαμός με κάποιες ομάδες που έπαιζαν και κύπελλο μεσοβδόμαδα και γενικά αλλοπρόσαλλο πρωτάθλημα ως συνήθως. Αυτή την αγωνιστική πολλά φαβορί στην έδρα τους. Σίγουρα θα έχουμε σπασίματα άλλα που (?) είναι δύσκολο να πούμε. Από σήμερα Σάββατο κράτησα μόνο Χάβρη με +11,5. Την Τετάρτη για το κύπελλο είχαμε Χάβρη- Νανσί 74-88 και σίγουρα η Νανσί πάλι εντός είναι δίκαια μεγάλο φαβορί άλλα εκτιμώ (βάσει μομέντουμ Γαλλίας πάντα) πως η Χάβρη θα είναι πιο μαχητική σήμερα. Μία Χάβρη που πάλεψε στο Μπομπλάν με την  Λιμόζ και έχασε στο τέλος. Το σημείο βγαίνει περισσότερο βάσει στατιστικών και νοοτροπίας γαλλικού πρωταθλήματος. Αγωνιστικά η σοβαρή Νανσί μπορεί να καλύψει το χάντικαπ. Συνεπώς όσοι βλέπετε μόνο αγωνιστικά τα παιχνίδια μπορείτε να πράξετε αναλόγως την σκέψη σας. 

Κρατάω και την Ροάν. Που φέτος δεν θυμίζει καθόλου την κλασική Ροάν που έχουμε μάθει. Είναι πάντως αποκλειστικά ομάδα έδρας και εκτιμώ πως έστω και δύσκολα θα κερδίσει την Λιμόζ. Ανοιχτό παιχνίδι πάντως απλά το σημείο είναι καλύτερο από τα υπόλοιπα του σημερινού προγράμματος για Γαλλία.

Στην Γερμανία τέλος επίσης μία μέτρια αγωνιστική μέρα. Κρατάω μόνο νίκη της Βόννης στο 1,50 με την Λούντβι. Δεύτερο κολλητό εντός λίγο δύσκολο να χάσει η Βόννη ειδικά όταν η Λούντβι έρχεται σε δεύτερο κολλητό εκτός με μεγάλο διπλό +35 πόντους στο Τούμπιγκεν. Από τα υπόλοιπα μόνο Μπέϊρουθ στο βαυαρικό ματς με την Μπάγερν. Μία Μπάγερν που είχε και κύπελλο μεσοβδόμαδα και έχει στρώσει πάλι και κερδίζει άνετα απλά ξεκινά πάλι η ευρωλίγκα και λογικά το μυαλό είναι και εκεί. Ακόμα έχουμε μία Μπέιρουθ που με την αλλαγή προπονητή παλεύει όλα τα παιχνίδια (Η Μπάμπεργκ ίδρωσε για να κερδίσει +1 στην ίδια έδρα) και μάλλον παλεύει και εδώ. Σωστό το χάντικαπ αν και με μία πρώτη  ματιά δελεάζει στο διπλό. Δεν είναι έτσι όμως. Άσσος για μένα με +13,5

ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ


758. (+13,5) ΜΠΕΪΡΟΥΘ- ΜΠΑΓΕΡΝ   1

759. ΝΑΝΣΙ- ΧΑΒΡΗ (+11,5)    2

763. (+0,5)  ΡΟΑΝ- ΛΙΜΟΖ    1



ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ


ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ- ΒΑΛΕΝΘΙΑ  1  ΝΙΚΗ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ   1,45

ΒΟΝΝΗ- ΛΟΥΝΤΒΙΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ   1  ΝΙΚΗ ΒΟΝΝΗ   1,50  



Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου