Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Αρχίσανε τα must win... (Αναλύσεις - Προτάσεις Σαββατοκύριακο)




Ταμείο έγινε και στην Ευρωλίγκα. Πληρώθηκαν χθες όσοι ακολούθησαν την διαδικτυακή μας πρόταση με νίκες για Μιλάνο και Μπάγερν. Στον ΟΠΑΠ είχαμε τριάδα Μιλάνο- Μπάγερν- Ολυμπιακός. Ο Ολυμπιακός στο +3,5 χάθηκε κυριολεκτικά με «μαγεία». Τηλεοπτικό ήταν το παιχνίδι σε ελεύθερο κανάλι οπότε καταλαβαίνετε τι εννοώ.


Πάμε σήμερα με ένα πλούσιο σαββατοκύριακο με φουλ δράση σε όλα τα πρωταθλήματα και με παιχνίδια για όλα τα γούστα. Πλέον σιγά σιγά αρχίζουν και τα must win που άλλοτε πληρώνουν αδρά άλλα κάποιες φορές «κουβαδιάζουν» και αδρά οπότε θα τα πούμε όλα στην ανάλυση μας και πράξτε αναλόγως το πορτοφόλι σας.


Ξεκίνημα από Ελλάδα όπου κλασικά πάλι έχουμε «τελικούς» και τελικούς θα έχουμε μέχρι το τέλος καθώς 4 ομάδες χαροπαλεύουν άλλα και άλλες τρεις είναι οριακά και αν δεν προσέξουν θα έχουν περιπέτειες. Δύο πέφτουν.


Στην Κηφισιά η τοπική ομάδα είναι χοτ άλλα άνετη πλέον βαθμολογικά και δύσκολα θα χάσει και τα πλέι οφ. Να σωθεί ξεκίνησε η νεοφώτιστη Κηφισιά άλλα η καλή δουλειά φαίνεται και ανταμείβεται. Ο Ηλυσιακός είναι αυτός που καίγεται και θα προσπαθήσει να ρεφάρει την ήττα εντός από τον ΚΑΟΔ. Στα θετικά για το διπλό είναι πως τα Ηλύσια δεν έχουν νίκη εκτός και στατιστικά κάπουν θα την κάνουν (χωρίς να είναι νόμος αυτό πάντως). Δύσκολο πρόγραμμα για τον Ηλυσιακό με Πανιώνιο και Παναθηναϊκό μετά οπότε θα παλέψει σήμερα και είμαι προς διπλό με +8,5. Δεν βάζω το σημείο σε πρόταση πάντως καθώς η Κηφισιά είναι πολύ καλή ομάδα φέτος.


Στην Δράμα ο ΚΑΟ είναι δυνατός και λογικά κερδίζει τον Ίκαρο. Ένας Ίκαρος που με τον Γιαπλέ αναθάρρησε και με ανατροπή κέρδισε τα Τρίκαλα εντός άλλα εξακολουθεί να μην πείθει για μένα. Δεν ακουμπάω. Το παιχνίδι έτσι όπως παίζει ο Ίκαρος είναι ρουλέτα και πάει από περίπατο ΚΑΟΔ μέχρι διπλό Ίκαρος.


Στην Ελευσινά η τοπική ομάδα ποντάρει στην έδρα της και θα «χτυπήσει» το ματς με τον ΠΑΟΚ. Σωστό το +3,5 και προς άσσο είμαι άλλα προσεκτικά.


Στα Τρίκαλα τελικός για την τοπική ομάδα που με την έδρα και τον κόσμο θέλει μόνο νίκη. Κοιτάω το πρόγραμμα για τα Τρίκαλα. Τα πιο «βατά» παιχνίδια που έχει είναι εντός με Ρέθυμνο και εντός με ΚΑΟΔ τελευταία αγωνιστική. Όλα τα άλλα είναι «φωτιά» και δύσκολα θα πάρει κάτι. Ο Κολοσσός έχει 2 νίκες παραπάνω και πιο εύκολο πρόγραμμα. Εν ολίγοις ήττα Τρικάλων σήμερα μάλλον τους καταδικάζει κατά 70% γι αυτό και πέφτει η νίκη τους στο διαδίκτυο. Το παιχνίδι είναι δύσκολο (δεν μπλέκω με χάντικαπ) άλλα δεν μπορώ να μην το ακουμπήσω. Τα Τρίκαλα εντός παίζουν με πολύ πάθος και έστω και δύσκολα πιστεύω πως θα έρθει η νίκη τους στο τέλος.


Ο Πανιώνιος είναι ντεφορμέ άλλα ο Παναθηναϊκός έχει το μυαλό μόνο στην Ευρωλίγκα πλέον καθώς εξασφάλισε την πρώτη θέση και λογικά πρέπει να πάρουν και ανάσες οι παίκτες μετά την νίκη επί του Ολυμπιακού. Καλό το χάντικαπ με +9,5, καλές και οι σχέσεις των δύο ομάδων με Παππά και Γιάνκοβιτς να πηγαίνουν το καλοκαίρι από τον Πανιώνιο στον Παναθηναϊκό.


Ο Ολυμπιακός αν θέλει να ξεσπάσει ξεσπάει άλλα δεν θέλω να μπλέξω.


Τέλος ο Άρης την Δευτέρα έχει δύσκολο έργο με τον Απόλλωνα και για αρχή δεν παίζω νίκη Άρη στο χαμηλό 1,50. Θα τα πούμε και Δευτέρα για αυτό το παιχνίδι.


Στην Ισπανία πολλά ματς με ενδιαφέρον και το θέμα είναι τι θα περάσει και τι όχι. Προσέχουμε πως η Μπανταλόνα φέτος είναι επικίνδυνη εκτός έδρας και το +3,5 που έχει παρουσιάζει ένα ενδιαφέρον. Επίσης ίσως ξεσπάσει η Λαμποράλ στην διαλυμένη Βαγιαδολίδ. Μία Λαμποράλ που δεν βλέπεται και αν θέλει να φτιάξει ψυχολογία είναι η καλύτερη ευκαιρία της σήμερα. Άρα προς άσσο με (-22,5). Ντέρμπι βάσκων το Μπιλμπάο- Χιπούσκοα και προς διπλό με +8,5 είμαι. Δεν ακουμπάμε την Βαλένθια που μπορεί να αποδειχθεί παγίδα η νίκη της. Λογικά κάποτε θα κερδίσει η Μούρθια καθώς έχει ενισχυθεί άλλα μας πλήγωσε με τα Γκραν την προηγούμενη εβδομάδα και την φοβάμαι λίγο. Πάντως η Μάλαγα έχει απουσίες και το μυαλό στο ματς με την Λαμποράλ για την Ευρωλίγκα και λογικά αν κερδίσει εδώ θα είναι με θριλεράκι. Συνεπώς άσσος με (+4,5) για Μούρθια και ίσως και για πρόταση το σημείο καθώς είναι δεύτερο κολλητό εντός για Μούρθια.


Στην Ιταλία κομβικά παιχνίδια και σωστά φαβορί οι γηπεδούχοι. Η Ρέτζιο βασίζεται στην έδρα της και η Μπρίντιζι δεν έχει το ειδικό βάρος για να πηγαίνει τρένο συνέχεια. Άλλωστε και η Μπρίντιζι ομάδα έδρας είναι περισσότερο. Νίκη Ρέτζιο συνεπώς. Η Βαρέζε φέτος είναι ασταθής και δεν θυμίζει την περσινή καλή ομάδα άλλα η Σάσσαρι μετά το κύπελλο πήρε και την πρόκριση στο Eurocup και έχει απανωτές χαρές άλλα και θα «σκάσουν» οι βασικοί της που παίζουν συνεχόμενα παιχνίδια για πολλούς μήνες και δεν είναι μαθημένοι. Επιλέγω νίκη Βαρέζε και λόγω προγράμματος επίσης. Η Βανόλι λογικά πρέπει να κερδίσει την άνετη βαθμολογικά Πιστόϊα. Με νίκη εδώ κάνει βήμα σωτηρίας μιας και πέφτει ένας στην Ιταλία και η Πέζαρο είναι 2 νίκες πίσω. Τελικός στο Πέζαρο με την τοπική ομάδα να θέλει πάση θυσία την νίκη με την Μοντεγκρανάρο σε ένα από τα πιο «βατά» παιχνίδια που έχει να δώσει. Φοβάμαι. Σωστό φαβορί η Πέζαρο άλλα φοβάμαι καθώς και η Μοντεγκρανάρο με νίκη εδώ στην ουσία βυθίζει την αντίπαλο της μια ώρα νωρίτερα και ξεκαθαρίζει το τοπίο. Τέλος η Βενέτσια υποδέχεται την Σιένα. Μία Σιένα που έχει γίνει σχεδόν ομάδα έδρας. Καλό το μομέντουμ και για Βενέτσια που μας πλήγωσε με την Μπρίντιζι άλλα μετά πάει στο Μιλάνο και το 0 στα 3 δεν θα ήθελε κανείς να γίνει 0 στα 5!


Στην Γαλλία πέφτει το χάντικαπ της Χάβρης. Σωστά γιατί η Ναντέρ «έσκασε» με τρία παιχνίδι στο κύπελλο και καπάκι Eurocup και πρόκριση μάλιστα εκεί. Προς άσσο  Χάβρη με +4,5 άλλα προσεκτικά. Ίσως το καλύτερο σημείο από Γαλλία πάντως δεδομένου πως η Αντίμπ κέρδισε χθες και η Χάβρη «’εσφιξε» πάρα πολύ. Επίσης νίκη για Βιλερμπάν και νίκη για Γκραβελίν μία γνώμη απλά και τέλος από Γαλλία.


Στην Γερμανία η Άλμπα θα χάσει εκ νέου; Λογικά όχι. Πονηρό το χάντικαπ πάντως και η Μίτελ είναι μαχητική εντός και προσέχουμε. Προς διπλό με (-6,5) άλλα και με ένα ερωτηματικό. Η Μπέϊρουθ έβγαλε ένα δύσκολο πρόγραμμα όπου ο νέος προπονητής είδε αυτά που έπρεπε να δει και να κάνει. Τώρα θέλει μόνο νίκη με την Μπρεμερχάβεν εντός και λογικά θα την πάρει. Με το υλικό που έχει αν χάσει θα μου προξενήσει μεγάλη εντύπωση. Προς άσσο με (-2,5) και στον ΟΠΑΠ. Η Μπραουνσβαϊγκ υποδέχεται την χοτ Λούντβιγκσμπουργκ και θέλει την νίκη γιατί είναι ομάδα με στόχο τα πλέι οφ άλλα προβληματίζει. Μετά έχει την Μπάμπεργκ. Έχει καλή έδρα για Γερμανία αν και φέτος δεν την αξιοποίησε ως τώρα. Άσσος και εδώ. Για δύο λόγους. Η Λούντβι είναι καλή φέτος άλλα τρέχει ήδη ένα μεγάλο σερί νικών που για τα κυβικά της έπρεπε ήδη να έχει «σπάσει». Η Μπραουνσβάϊγκ προέρχεται από κάκιστη εμφάνιση με την Όλντενμπουργκ και λογικά εδώ θα παρουσιαστεί με άλλο πρόσωπο. Καλό το (+17,5) της Τούμπιγκεν τέλος. Και επειδή έχασε στο καλάθι από την Μπάμπεργκ εντός πάλι την προηγούμενη Κυριακή και επέδειξε μαχητικότητα με τις αλλαγές στο ρόστερ. Και επειδή η Μπάγερν έχει το μυαλό μόνο στην Ευρωλίγκα, κέρδισε την Κούμπαν χθες, την Τρίτη παίζει με την Άρτλαντ και μετά πάλι Παρασκευή με την Ζαλγκίρις. Χαζός δεν είναι ο Πεσιτς να ξεζουμίσει εδώ τους παίχτες του ειδικά μετά την χθεσινή υπερπροσπάθεια.



ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ   1


720. ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ- ΛΟΥΝΤΒΙΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ (+1,5)   1

753. (+9,5) ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ- ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ   1

750. ΒΑΡΕΖΕ- ΣΑΣΣΑΡΙ (+0,5)    1



ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ   2


 762. ΒΕΝΕΤΣΙΑ- ΣΙΕΝΑ (+1,5)   1

752. (+17,5) ΤΟΥΜΠΙΓΚΕΝ- ΜΠΑΓΕΡΝ   1

719. ΜΠΕΪΡΟΥΘ- ΜΠΡΕΜΕΡΧΑΒΕΝ (+2,5)   1



ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ   1


ΜΠΕΪΡΟΥΘ- ΜΠΡΕΜΕΡΧΑΒΕΝ   1 ΝΙΚΗ ΜΠΕΪΡΟΥΘ

ΤΡΙΚΑΛΑ- ΚΟΛΟΣΣΟΣ   1  ΝΙΚΗ ΤΡΙΚΑΛΑ



ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ   2


ΒΑΝΟΛΙ- ΠΙΣΤΟΪΑ   1  ΝΙΚΗ ΒΑΝΟΛΙ

ΤΟΥΜΠΙΓΚΕΝ- ΜΠΑΓΕΡΝ   1  ΜΕ 18,5π. ΥΠΕΡ ΤΟΥΜΠΙΓΚΕΝ



Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου