Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

Ίσως φάμε γλυκό ψωμάκι... (Αναλύσεις- Προτάσεις Σαββατοκύριακο)



Συνεχίσαμε και στην Ευρωλίγκα τα «άσφαιρα» καθώς η Άλμπα χθες δεν κατόρθωσε να χάσει έστω με 2π. Είχε τις ευκαιρίες της στο τέλος άλλα μάλλον η μπάλα ήταν πολύ βαριά για να βάλει έστω ένα δίποντο. Συνεχόμενα λάθη από τους γερμανούς στο τέλος και φυσικά κουβάς. Παρόλο που την Πέμπτη είχαμε δικαιωθεί πλήρως για την Ρεάλ και τον Ολυμπιακό ενώ είχε περάσει και το μονό αποδεκτό της Γαλατά στα χάντικαπ. Είπαμε οι προτάσεις είναι και θέμα χημείας. Με δυάδα Ολυμπιακό- Ρεάλ είσαι ωραίος. Με δυάδα Ολυμπιακό- Αστέρα χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο. Ποιος θα περίμενε  πως σέρβικη ομάδα θα είχε 0/19 στα τρίποντα σε ένα ματς. Που ακόμα και ο σέρβος σέντερ μαθαίνει από μικρό παιδάκι να σουτάρει τρίποντα και να ευστοχεί!! Νομίζω πως πιο εύκολα θα περίμενε κάποιος την Δευτέρα Παρουσία!


Πάμε στο νέο μας κουπόνι του Σαββατοκύριακου όπου έχουμε αρκετά ματς με ενδιαφέρον και ελπίζω να είμαστε πιο τυχεροί αυτή την φορά.


Ξεκίνημα από Ελλάδα όπου έχουμε ΠΑΟΚ- ΑΡΗΣ ξανά και η λογική λέει πως πάλι κερδίζει ο γηπεδούχος. Δεν μπλέκω όμως με αποδόσεις 1.35-1,40 αν και επαναλαμβάνω, λογικά δεν χάνει ο γηπεδούχος με αυτό το μομέντουμ και σε αυτή την χώρα. Αν ήμασταν Γαλλία να το συζητούσαμε. Δεν μπλέκω με -5,5. Μπορεί να καλυφθεί μπορεί και όχι.


Από τα υπόλοιπα ΚΑΟΔ- Κόροιβος- Ελευσίνα και Πανιώνιος καίγονται άλλα όλα θα περάσουν στον άσσο; Ο Πανιώνιος με +7,5 θα παλέψει εντός άλλα πώς να βάλεις σε παρολί άσσο με χάντικαπ όταν η ΑΕΚ είναι ενισχυμένη και ο Πανιώνιος φέτος μία ομάδα που κρατείται με σωληνάκια; Τέλος ο Αλεξανδρής εδώ και μέρες, θα υπάρχει και κόσμος άλλα καλό είναι να μην μπλέξουμε. Προς άσσο με +7,5 είμαι άλλα απλά μια γνώμη και τίποτε άλλο.


Στην Ελευσίνα η τοπική ομάδα μετά το 0 στα 4 θέλει νίκη και μόνο νίκη. Άλλα ο Απόλλωνας είναι καλή ομάδα και μπορεί να έρχεται από 0 στα 2 άλλα με τους «αιώνιους» έπαιζε. Δεν περιμέναμε και να κερδίσει. Ανοίχτο ματς επομένως και όλα πιθανά. Δίκαια το χάντικαπ στο +1,5 για Ελευσίνα. Δεν μπλέκουμε.


Και δύο νίκες πολύ δελεαστικές μένουν. Αυτή του ΚΑΟΔ στο 1,62 και αυτή του Κόροιβου στο 1,50. Θα περάσουν και οι δύο; Δηλαδή με τριάδα ΠΑΟΚ 1,35 θα κάνουμε αφαίμαξη τον μπουκ; Μακάρι. Προσωπικά φοβάμαι τον ΚΑΟΔ που ναι μεν ενισχύθηκε άλλα πετυχαίνει ένα Ρέθυμνο με 0 στα 4 τελευταία οπότε και θέλει εξ’ ίσου την νίκη. Βέβαια ο ΚΑΟΔ έχει την έδρα, δύσκολο πρόγραμμα, 3 σερί ήττες και χειρότερη βαθμολογική θέση,  γι αυτό και είναι φαβορί άλλα μένει ένα αλλά σαν αίσθηση για μένα στο τέλος.


Στα ίδια περίπου και ο Κόροιβος που είναι στο 1,50 άλλα έχει καλύτερο μομέντουμ για νίκη μιας και τα Τρίκαλα προέρχονται από νίκη με τον ΚΑΟΔ, είναι κατά πολύ ομάδα έδρας άλλα και δεν έχουν την βαρύτητα του Ρεθύμνου που όπως και να το κάνουμε το υπολογίζεις περισσότερο σε τέτοια ματς να κάνει την έκπληξη περισσότερο  από τα Τρίκαλα. Επομένως κρατάω Κόροιβο και αφήνω τα άλλα.  Από περιέργεια και μόνο θα βάλω την τριάδα ΚΟΡΟΙΒΟΣ- ΚΑΟΔ- ΠΑΟΚ ένα μέτριο ποντάρισμα και ότι γίνει χωρίς άγχος.


Στην Γαλλία συνεχίζονται οι ομορφιές και δύσκολα βγαίνει άκρη. Πάμε μόνο με την νίκη της Σολέ που ενισχύθηκε με τον Ράιτ και λογικά θα τα δώσει όλα για να σταματήσει το αρνητικό σερί των 4 ηττών. Υποδέχεται μία επικίνδυνη Χάβρη που είναι άνετη όμως βαθμολογικά, κέρδισε και την Ρουέν και πάντα είναι καλύτερη εντός παρά εκτός. Κρατάμε και την Βιλερμπάν στο +1,5 με το Στρασβούργο. Που ναι μεν έρχεται από επική ευρεία νίκη με την Ούνιξ στο Καζάν άλλα έχασε σε εκείνο το ματς τον Χάουαρντ που είναι καλό εργαλείο και ίσως στοιχίσει. Ανεβαίνει η Βιλερμπάν σιγά σιγά και έχει και την έδρα. Σε ένα παιχνίδι θρίλερ λογικά.


Στην Ιταλία επίσης περίεργη αγωνιστική με τους γηπεδούχους να έχουν προβάδισμα άλλα πάντα μιλάμε για ένα πρωτάθλημα φέτος που γίνεται το «έλα να δεις». Όταν η μέχρι πρότινος υποβιβασμένη από «ειδήμονες» Καζέρτα βγάζει άνετο διπλό στο Μπρίντιζι τα λόγια περιττεύουν. Τι κρατάμε τώρα. Βασικά νίκη Μιλάνο στο 1,53 καθώς όταν δεν μπορεί στην Ευρωλίγκα την πληρώνει ο αντίπαλος στην Ιταλία. Η Βενέτσια είναι δυνατή ομάδα φέτος και στην ουσία ντέρμπι κορυφής είναι άλλα η σοβαρή Μιλάνο πιστεύω κερδίζει και σχετικά χωρίς άγχος στο τέλος. Άλλα για πιο σίγουρα πάμε με την απλή νίκη στο 1,53.


Από τα υπόλοιπα πιθανές νίκες για Μπρίντιζι- Ρόμα- Καζέρτα και Βανόλι άλλα αν ήταν να προτιμήσω δύο από τις τέσσερις θα διάλεγα Μπρίντιζι και Βανόλι. Για την νοοτροπία του ιταλικού πρωταθλήματος είναι καλό χάντικαπ το +11,5 της Βαρέζε μέσα στην Ρέτζιο Εμίλια. Σε ένα πρωτάθλημα φουλ από εκπλήξεις το 4 στα 4 της Εμίλια είναι πολύ προκλητικό για να μην το κοντράρεις. Τέλος προσέχουμε το ιδιαίτερο ματς Πέζαρο- Αβελίνο. Ο Βιτούτσι με ήττα της Αβελίνο μάλλον χαιρετάει και εδώ θα δούμε αν οι παίκτες τον στηρίζουν ή όχι. Η Πέζαρο παλεύει εντός έδρας όσο μπορεί άλλα πιστεύω από την διάθεση της Αβελίνο θα προκύψει το τελικό σκορ όσο φιλότιμη και να είναι η Πέζαρο. Που έδιωξε τον Ντελ’ Ανιέλο πάντως (κοουτς) κάνει και κάποιες προσθαφαιρέσεις στον ρόστερ μπας και σώσει την παρτίδα και φέτος. Πολύ ιδιαίτερο ματς.


Στην Γερμανία αρκετό ενδιαφέρον και πάμε αρχικά με Χάγκεν στα χάντικαπ ως βασικό σημείο. Αλλοπρόσαλλές ομάδες η Χάγκεν με την Γκέτινγκεν με έφεση αμφότερες στα διπλά με καλύτερες εμφανίσεις οι εκτός έδρας τους μέχρι τώρα. Και μία Γκέτινγκεν να έρχεται από 2 στα 2 με δεύτερο σερί εντός και νίκη επί της Φρανκφούρτης σχετικά εύκολα. Την ίδια ώρα που η Χάγκεν παίζει δεύτερο σερί εκτός και έρχεται από διασυρμό ολκής με την Μπάγερν. Διπλό και ας χάσω. Είναι ο ορισμός του διπλό με χάντικαπ αυτά τα παιχνίδια στην Γερμανία όταν μιλάμε για μικρομεσαίες ομάδες.


Από τα υπόλοιπα «ξύνομαι» για άσσο Μίτελ άλλα φοβάμαι. Λογικά κάποτε θα σταματήσει η κατηφόρα άλλα με την φορμαρισμένη Μπράουνσβαϊγκ φοβάμαι να κοντράρω. Το σίγουρο είναι πως δεν παίζω νίκη Μπράουνσβαϊγκ. Ίσως λίγο άσσο σε μονό αποδεκτό περιέργειας. Και άσσο με +4,5 για την Μπέϊρουθ που εντός παλεύει όλα τα παιχνίδια και η Ουλμ ναι μεν είναι καλή ομάδα άλλα όχι και πρωτοκλασάτη τύπου Άλμπα- Μπάγερν- Μπάμπεργκ. Τέλος πάμε με άσσο και +13,5 για Μπρεμερχάβεν που θα είναι με νέο προπονητή οπότε θα έχει άλλο αέρα και λογικά θα ξεκινήσει την ανάκαμψη της σιγά σιγά. Ο Κατζούριν είναι γνώστης της Γερμανίας (παλαιότερα Φρανκφούρτη), κάνει καλή εκκίνηση άλλα στην πορεία κάνει κοιλιά και δεν αποκλείεται στο τέλος να μην ανανεώσει για την νέα χρονιά. Πάντως λογικά θα βοηθήσει αρχικά.


Στην Ισπανία λογικά ξεσπά η Μπαρτσελόνα πάνω στα Κανάριας οπότε άσσος με -16,5. Λογικά κερδίζει και η Ανδόρρα εντός την Χιπούσκοα στο 1,60 άλλα δεν θα έβαζα το σημείο σε πολύ καλό δελτίο. Μοιάζει με το παιχνίδι του ΚΑΟΔ η αναμέτρηση. Δηλαδή έχει σχεδόν όλα τα φόντα για άσσο άλλα υποβόσκει ένα αλλά που μου χαλάει την ηρεμία. Γενικά δύσκολη η Ισπανία και κρατάω μόνο το διπλό με χάντικαπ της Μπανταλόνα για πρόταση μιας και η «Πένια» είναι πολύ στρωμένη ομάδα φέτος, προέρχεται από ήττα πάλι εκτός από την Εστού και λογικά θα παλέψει ως το τέλος και δεν θα χάσει με μεγάλη διαφορά. Αν χάσει…


Την Τουρκία το χρήμα ρέει άφθονο. Η νεοφώτιστη Νταρουσάφακα πριν λίγο ανακοίνωσε και τον Φάρμαρ. Εξαιρετική κίνηση και πολύ καλός παίχτης. Αυτή την στιγμή μιλάμε για ένα πρωτάθλημα με Εφές- Ουλκέρ- Γαλατά- Νταρουσάφακα να έχουν ρόστερ Ευρωλίγκας και μετά έχουμε Μπάνβιτ- Καρσίγιακα- Μπεσίκτας ως παραδοσιακές δυνάμεις και επίσης δυνατή η Τραμπζοσπόρ με τον Μάρκοβιτς στον πάγκο. Τι να λέμε. Εδώ η Μπουγιουκσεχίρ που ήταν να πέσει μέσα σε χρόνο μηδέν πήρε Βούγιασιτς- Μαρκότα και έχει ρόστερ με Τζένινγκς, Ζακ Ράιτ, Μπάλασιτς. Και φυσικά οι εκπλήξεις περισσεύουν. Όπως και τα πονηρά χάντικαπ. Δηλαδή τι λογική έχει το -8,5 της Καρσίγιακα με την Σελτσούκ; Αν δούμε φόρμα και αριθμούς γενικά η Καρσίγιακα πρέπει να κάνει πάρτι. Θα κάνει όμως; Εγώ δεν το πιστεύω…


Καλό πρόγραμμα έχουμε στην vtb όπου λογικά η ΤΣΣΚΑ κερδίζει την Κίμκι στο τοπικό ντέρμπι της Μόσχας. Χαμηλή απόδοση όμως. Και προσέχουμε την Κούμπαν που παίζει με την Ούνιξ. Επίσης χαμηλή απόδοση στην νίκη της Κούμπαν που έχει λογική βάσει εμφανίσεων. Άλλα αν έπρεπε να κάνω μία δυάδα θα προτιμούσα νίκη ΤΣΣΚΑ και χάντικαπ Ούνιξ +7,5.


Επομένως πολλά παιχνίδια και καλό είναι να διαβάζετε τις αναλύσεις και να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα. Εγώ μετά από ένα ξεσκαρτάρισμα κράτησα ΚΟΡΟΙΒΟΣ  ΝΙΚΗ  1,50- ΣΟΛΕ  ΝΙΚΗ  1,65- ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ (+1,5)- ΧΑΓΚΕΝ (+4,5) ΚΑΙ (+3,5)  ΟΠΑΠ- ΜΠΕΙΡΟΥΘ (+4,5)- ΜΠΡΕΜΕΡΧΑΒΕΝ (+13,5)- ΜΙΛΑΝΟ ΝΙΚΗ 1,53- ΒΑΡΕΖΕ (+11,5)- ΒΑΝΟΛΙ  ΝΙΚΗ  1,40- ΜΠΑΝΤΑΛΟΝΑ (+6,5)-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (-16,5).


ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ   1


771. ΓΚΕΤΙΝΓΚΕΝ- ΦΟΙΝΙΞ ΧΑΓΚΕΝ (+3,5)    2
805. ΜΑΛΑΓΑ- ΜΠΑΝΤΑΛΟΝΑ (+6,5)      2
051-313 ΒΕΝΕΤΣΙΑ- ΜΙΛΑΝΟ   ΝΙΚΗ ΜΙΛΑΝΟ


ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ   2


773. (+4,5)  ΜΠΕΪΡΟΥΘ- ΟΥΛΜ    1
782. (+1,5)  ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ- ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ      1
796. (+13,5) ΜΠΡΕΜΕΡΧΑΒΕΝ- ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ     1


**ΓΙΑ ΤΗΝ 5ΑΔΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ   1


ΓΚΕΤΙΝΓΚΕΝ- ΦΟΙΝΙΞ ΧΑΓΚΕΝ   2   ΜΕ  4,5π. ΥΠΕΡ ΧΑΓΚΕΝ
ΚΟΡΟΙΒΟΣ- ΤΡΙΚΑΛΑ   1   ΝΙΚΗ ΚΟΡΟΙΒΟΣ    1,50


ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ   2


ΣΟΛΕ- ΧΑΒΡΗ   1 ΝΙΚΗ ΣΟΛΕ  1,65
ΒΕΝΕΤΣΙΑ- ΜΙΛΑΝΟ  2   ΝΙΚΗ ΜΙΛΑΝΟ   1,53



***ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΒ ΕΞΑΔΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΠΑΝΤΑΛΟΝΑ (+6,5) ΚΑΙ ΒΑΡΕΖΕ (+11,5). ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΞΑΔΑΣ ΠΕΡΙΠΟΥ  25  ΜΟΝΑΔΕΣ.


Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου