Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Τέννις Δευτέρας από τον Πικέ



Τριάδα τέννις για σήμερα :
Dodig-Gabasvili : Στο τουρνουά του Μέμφις,επιλέγω τον Κροάτη,ξεκίνησε μέτρια τη σεζόν,αλλά πιστεύω σταδιακά θα ανεβαίνει,εξάλλου οι σκληρές επιφάνειες είναι οι αγαπημένες του κ γενικά είναι καλός παίχτης. Απ'την άλλη ο Ρώσος τίποτα το σπουδαίο κατά τη γνώμη μου,μόνο δυνατά χτυπήματα. Στον τελευταίο αγώνα του αντιμετώπισε κ σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού στον ώμο,ζήτησε ιατρικό ταιμ άουτ στο τελευταίο γκέιμ του παιχνιδιού απέναντι στον Ραμ,όπου η ήττα του πλήρωνε 2.40 περίπου.Ελπίζω κ σήμερα να έχει το ίδιο πρόβλημα κ να χάσει.Συνεπώς Ντόντιγκ κ 1.40.
Rola B. - Almagro N.: Στο τουρνουά του Σάο Πάολο,πάω με νίκη του Νικολάκη,καμιά σχέση ποιοτικά οι παίχτες κ πριν 1 χρόνο η νίκη του Αλμάγκρο θα πλήρωνε 1.05. Απλά ο Αλμάγκρο είχε μείνει εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω τραυματισμού και θέλει σταδιακά να επανέλθει. Ιδανικότερη ευκαιρία για νέα αρχή δεν θα μπορούσε να βρει,ειδικά στο χώμα που είναι η αγαπημένη του επιφάνεια. Νίκη Αλμάγκρο κ 1.30.
Γκοφεν-Μιουλερ: Ο Γκοφέν είναι η αποκάλυψη του 2014,εκπληκτικό δεύτερο μισό της σεζόν όπου αγνοούσε την ήττα για πολλά σερί παιχνίδια.Φέτος δεν μπήκε ιδιαίτερα καλά στη σεζόν αλλά πιστεύω ότι θα βρει το ρυθμό του,αρχής γενομένης από σήμερα.Ο Μιουλέρ ξεκίνησε εντυπωσιακά τη σεζόν αλλά πιστεύω ότι αυτό ήταν το ταβάνι του. Στο προηγούμενο παιχνίδι απέναντι στον Μπεράνκις αυτοκτόνησε κυριολεκτικά καθώς στο τάι μπρεικ του 2ου σετ ενώ κέρδιζε με 5-2 κ κρατούσε το σετ στα χέρια του, το έχασε με 7-5 κ εν συνεχεία έχασε κ το παιχνίδι. Συνεπώς Γκοφέν και 1.55,από κοντά κ το τάι μπρεικ στο παιχνίδι.

Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου