Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Τέννις Δευτέρας από τον Πικέ



Καλημέρα σε όλους,δεν τα πήγαμε καλά στις τελευταίες προβλέψεις με Κύργιο +2.5 σετ και Μπουχάρντ στο όβερ στα γκέιμς. Ο μεν Κύργιος έφτασε κοντά αλλά ο αφηνιασμένος Μάρει κατάφερε να του κλέψει το 2ο σετ ενώ η Σαράποβα δεν αφησε περιθώρια στην Τζίνι.


Πάμε στα αγαπημένα τουρνουά τέννις χαμηλότερης δυναμικότητας.Έχουμε 250αρια τουρνουά σε Μονπελιέ,Ζάγκρεμπ και Κίτο  αλλά και Τσάλεντζερ σε Αμερική και Αυστραλία. Επειδή είναι απρόβλεπτα αυτά τα τουρνουά θα προσπαθήσω να τα προσεγγίσω όσο καλύτερα μπορώ αλλά και να δώσω μια εικόνα για τους παίχτες ώστε αν δεν ποντάρει  κάποιος σημείο prematch,να μπορεί να πάρει και μόνος του πρωτοβουλίες κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.


Στο προκριματικά του Atp του Ζάγκρεμπ στις 11 βλέπω πολύ ζεστά το τάι μπρεικ ανάμεσα σε Μάριους Κόπιλ και Μαρτσένκο,πρόκειται για παίχτες που σερβίρουν πολύ δυνατά και που επαληθεύουν το εν λόγω στοίχημα σχεδόν σε κάθε τους αγώνα και δεν βρίσκω κανένα λόγο να μην επαληθευτεί και σήμερα. Στις δύο παλαιότερες αναμετρήσεις τους μάλιστα επιβεβαιώθηκε. Αποδόσεις για τάι μπρέικ δεν έχω,ωστόσο στο λάιβ αν δω πάνω από 2.50 στο όβερ 10.5 γκέιμς θα πάω και με αυτό το στοίχημα καθώς θα είναι υπερβολικά value και ας μην έρθει ποτέ ούτε αυτό ούτε το τάι μπρεικ.


Στα προκριματικά επίσης στις 11 βλέπουμε να παίζουν ο Ιγκνατίκ με τον Μπάσιντζερ.Δεν είχα σκοπό να αναφερθώ καθόλου στο παιχνίδι, όταν βλέπω όμως τα κόκκινα βελάκια προς τα κάτω στην απόδοση ενός παίχτη, η πρώτη σκέψη που μου έρχεται στο μυαλό είναι το σπάσιμο. Βλέπουμε λοιπόν να πέφτει η απόδοση του Μπάσιντζερ. Δεν ξέρω το λόγο, για τον Ιγκνατίκ τα έχω ξαναπεί σε παλιοτερο άρθρο,είναι πολύ καλός παίχτης(γι’αυτό το επίπεδο),μετρ των ανατροπών,οβεράκιας και σε σύνολο 16 αγώνων φέτος έχει χάσει μόνο 3 φορές, η μία εκ των οποίων απ’τον Μπραντς σε ένα παιχνίδι όπου είχα δώσει νίκη του Γερμανού. Χθές έκανε ζημιά στον Μπέντενε που είναι κ αυτός καλός παίχτης. Δεν έχω διαβάσει κάτι για πρόβλημα τραυματισμού,δεν ξέρω τι παίζει prematch και προς το παρόν δεν κρατάω τίποτα,θα αποφασίσω κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού αν παίξω κάτι.


Στο κυρίως ταμπλό του ίδιου τουρνουά αναμετρώνται στις 15.15 ο Μπεράνκις με τον Λάκο. Τάι μπρέικ με κλειστά μάτια και τίποτα παραπάνω,μια ματιά στα αποτελέσματα και των δύο και ειδικά του Λάκο και θα σας πείσει. Δεν έχω αποδόσεις επίσης αλλά οποιαδήποτε απόδοση πάνω από 2 αξίζει.


Θα κρατήσω και τη νίκη του Τσόριτς στο 1.70 περίπου,εξαιρετική παράδοση έχουν οι Κροάτες σ’αυτό το τουρνουά και προχωράνε στις επόμενες φάσεις. Απ’το 2009 μέχρι και το προηγούμενο έτος το κατακτούν Κροάτες με εξαίρεση το 2012 όπου το κατέκτησε ο Γιούζνι. Σε κάθε άλλη περίπτωση δεν θα πήγαινα με τον Τσόριτς καθώς ο Στακχόφσκι είναι πιο έμπειρος κ θα εθεωρείτο φαβορί αλλά δεν μπορώ να αγνοήσω το πόσο καλά παίζουν οι Κροάτες στην «έδρα τους» και ειδικά τη στήριξη που θα έχει το next big thing του τέννις,ο Τσόριτς.


Ανάλογη περίπτωση με τον Τσόριτς αλλά στα προκριματικά του Μπονπελιέ, είναι και ο Ζβέρεφ, λιγότερο καλός παίχτης βέβαια στα μάτια μου. Και αν δεν μετράει η άποψή μου τεννιστικά, τότε σίγουρα αυτό το μαρτυράει και η κατάταξη που έχουν. Αουτσάιντερ ο Ζβέρεφ και ανεβαίνει συνεχώς η απόδοσή του,κάτι που μου αρέσει ακόμα πιο πολύ καθώς είναι πιθανό το σπάσιμο του «φαβορί»(κατά τους μπουκ φαβορί).


Αυτά προς το παρόν και πολύ πιθανό να υπάρξει και update αργότερα. Και υπενθυμίζω,ο καθένας μπορεί να εκμεταλλευτεί παντοιοτρόπως κατά το δοκούν τις παραπάνω προβλέψεις,αντί για τάι μπρεικ να πάρει όβερ στα γκέιμς μέσα στο σετ ή όβερ στα γκέιμς παιχνιδιού αν οι παίχτες σερβίρουν καλά,αντί για νίκη του αουτσάιντερ να πάρει χάντικαπ υπέρ του παίχτη και ούτω καθεξής.



Καλή μας τύχη στα πρώτα παιχνίδια!


Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου