Σάββατο 4 Απριλίου 2015

Το μυαλό είναι αλλού... (Αναλύσεις -Προτάσεις Σαββατοκύριακο +5ΑΔΑ + 6ΑΔΑ)



Δεν μας δικαίωσε η ΤΣΣΚΑ που κέρδισε μόλις με 6π. τον Ολυμπιακό. Μία ΤΣΣΚΑ που δεν έπαιξε καλά ή τουλάχιστον δεν έπαιξε σύμφωνα με τις δυνατότητες της. Στα υπόλοιπα σημεία πήραμε Μπαρτσελόνα και Άλμπα, χάσαμε Μιλάνο, Μακάμπι, Νίζνι. Η αγωνιστική χαρακτηρίζεται κακή στοιχηματικά. Πάντως από σήμερα και βάσει βαθμολογικού κινήτρου για την τελευταία αγωνιστική προκύπτουν 3 νίκες. Νίκες για Εφές. Νίκη για Λαμποράλ. Νίκη για Παναθηναϊκό. Είναι τρία διπλά που λογικά θα πρέπει να έχουν και καλή απόδοση γιατί η Εφές παίζει με την Ουλκέρ! Ο Παναθηναϊκός μέσα στην καυτή έδρα του αδελφοποιημένου με τον Ολυμπιακό, Ερ. Αστέρα. Η Λαμποράλ μέσα στην δυνατή έδρα της Μάλαγα. Περιμένω να δω τις τιμές που θα ανοίξουν. Πάντως όσοι «συνάδελφοι» βιαστούν να διαλαλήσουν πρώτοι τα συγκεκριμένα σημεία θα τους πρότεινα να χαλαρώσουν λίγο…  Πρώτον γιατί τους πρόλαβα. Δεύτερον γιατί θέλει σκέψη αυτή η τελευταία αγωνιστική. Θα επανέλθω άμεσα μόλις έχω τιμές και κρίνω κάποια ευκαιρία.


Πάμε στο κλασικό μας κουπόνι σαββατοκύριακο όπου έχουμε πλέον και την  μισή vtb λίγκα (η υπόλοιπη μισή είναι εκτός κουπονιού ΟΠΑΠ). Που προσωπικά την παρακολουθώ αρκετά χρόνια και σίγουρα θέλει προσοχή στον στοιχηματισμό μας καθώς έχουμε στην κανονική περίοδο αρκετά περίεργα αποτελέσματα μιας και οι περισσότερες ομάδες ρίχνουν το βάρος τους στην Ευρώπη ενώ κάποιες από ένα σημείο και μετά παίζουν και παιχνίδια για τις εγχώριες λίγκες τους όπως π.χ. η Ρίγα στην Λετονία, η Κάλεβ στην Εσθονία κτλ. Στα πλέι οφ σίγουρα το ενδιαφέρον είναι μεγαλύτερο.


Ξεκίνημα από τον ελληνικό τελικό κυπέλλου το οποίο κύπελλο θα πάρει ο Παναθηναϊκός άλλα δεν νομίζω να κάνει και περίπατο. Πρώτον γιατί έχει το μεγάλο ματς στο Βελιγράδι και δεύτερον γιατί και ο Απόλλωνας  θα τα δώσει όλα σε μία προσπάθεια «μπας και…». Άσσος επομένως με +18,5.


Στην Ισπανία κοντράρω τα φαβορί. Κατά σειρά πάω με άσσο Φουενλαμπράδα στο +7,5 που καίγεται για νίκες, ποντάρει εντός και άσχετα που αντίπαλος είναι η χοτ και πρωτοπόρος Μάλαγα, εκτιμώ πως θα παλέψει το ματς. Δεν έχει και επιλογές άλλωστε μιας και από τις ομάδες της ουράς είναι στην τελευταία θέση βαθμολογικά με ίσως το δυσκολότερο πρόγραμμα. Μπορεί να κερδίσει η Μάλαγα (που είναι και το λογικό). Απλά πιστεύω πως θα ζοριστεί αρκετά.


Δεύτερο σημείο ο άσσος με +5,5 για την Κανάριας. Που μοιάζει να έχει ξεμείνει από στόχους αρκετά νωρίς έχοντας ήδη 3 σερί ήττες. Απλά η Λαμποράλ είναι ομάδα έδρας κυρίως και έπειτα όπως είπαμε και στον πρόλογο έχει το μεγάλο ματς με την Μάλαγα για την Ευρωλίγκα. Έξυπνα δοσμένο το σημείο για να παιχτεί πολύ η νίκη της Λαμποράλ βάσει στατιστικών που υπάρχουν. Προσέχουμε εδώ μην αποδειχθεί τυράκι η νίκη της Λαμποράλ.


Τρίτο σημείο η Μούρθια στο +8,5 με την Μπαρτσελόνα. Μία Μπαρτσελόνα που έρχεται από μεγάλη νίκη με την Ρεάλ και δίκαια είναι το φαβορί απλά η Μούρθια εντός έδρας φέτος είναι εξόχως μαχητική και έχει κερδίσει ήδη Ρεάλ- Μπιλμπάο- Λαμποράλ και ίσως μου ξεφεύγει και καμιά ακόμα. Η σοβαρή Μούρθια όσο περίεργο και αν ακούγεται δεν χάνει με 9π. από την Μπαρτσελόνα.


Στα υπόλοιπα της Ισπανίας ίσως ξεσπάσουν τα υπόλοιπα «θηρία» θηρία που μας έμειναν, δηλαδή η Ρεάλ και η Βαλένθια. Η Βαλένθια είναι προτιμότερο σημείο. Και οπωσδήποτε κρατάω την νίκη της Σεβίλλης στο 1,55 καθώς κάνει την προσπάθεια να σωθεί, είναι μεγάλο όνομα για να πέσει και βάσει προγράμματος το παιχνίδι εντός με την Ομπραντόίρο είναι από τα πιο «βατά» που έχει να κερδίσει ως το τέλος.


Ανοιχτά ματς το Εστουντιάντες- Μπιλμπάο και το Χιπούσκοα- Γκραν με τα Γκραν ήδη να κάνουν όνειρα τελικού Eurocup και κατάκτησης της κούπας που θα τους δώσει και εισιτήριο για την επόμενη Ευρωλίγκα!


Στην Γαλλία λογικά ξεσπά το Στρασβούργο άλλα οριακό σημείο με το -19,5. Λογικά κερδίζει η Γκραβελίν στο 1,25 και ίσως και με -7,5. Και το παλεύει η Ορλεάν με +3,5 εντός με την Νανσί αν και ψιλοξεκαθαρισμένα είναι τα πράγματα στην Γαλλία για το ποιος πέφτει και δεν έχει άμεσο άγχος η Ορλεάν για να «σφιχτεί». Δεν ακουμπάω την Λιμόζ που αποκλείστηκε στο κύπελλο από την Λε Πορτέλ της Β’ κατηγορίας και γενικά επιβεβαίωσε αυτό που φαίνεται ολοφάνερα τον τελευταίο μήνα. Η ομάδα δεν είναι καλά.


Στην Ιταλία κρατάω μόνο της χαμηλές νίκες για Καντού και Σάσσαρι στο 1,25 περίπου. Στον ΟΠΑΠ προς άσσους με τα χάντικαπ άλλα όχι φανατικά. Και από εκεί και πέρα ελεύθερο μπάσκετ από τις περισσότερες ομάδες καθώς η Καζέρτα έχει πέσει και δεν υπάρχει άγχος. Οι ομάδες που θέλουν πλέι οφ φαίνεται ποιες είναι (η Ρόμα π.χ.), οι υπόλοιπες περιμένουν απλά να τελειώσει η χρονιά.


Αφήνουμε την Τουρκία. Όπου λογικά κερδίζει η Ουλκέρ άλλα 1,26 είναι αστεία απόδοση, Προκύπτουν δύο άσσοι με +1,5. Για Μπουγιουκσεχίρ και Ουσάκ άλλα φοβάμαι να τους έχω σε κάποια πρόταση. Σε μπετ περιέργειας θα έβαζα λίγα όμως.


Στην vtb λίγκα είπαμε πάμε προσεκτικά, Απλά λογικά πάντα περνά το 1,30 της νίκης της Ρίγα ενώ Ούνιξ και Κίμκι που παίζουν μεταξύ τους έχουν και τους ημιτελικούς στο Eurocup και καλό είναι να μην ακουμπήσουμε την αναμέτρηση. Ελαφρώς προκλητικό το +3,5 της Ούνιξ πάντως δεδομένου πως μετά την «σφαλιάρα» πάλι εντός από τα Γκραν την περιμένουμε πιο σοβαρή.


Στην Γερμανία τέλος, τα της Δευτέρας θα τα πούμε Δευτέρα. Από την Κυριακή προσέχουμε πως η Μπάγερν έχει πολύ δύσκολη έξοδο και δύσκολο παιχνίδι με την χοτ Ουλμ. Σωστές οι αποδόσεις. Ενώ κρατάω το +7,5 της Άρτλαντ. Που αρχίζει και παίζει μπάσκετ σύμφωνα με τις δυνατότητες της και πετυχαίνει μία Άλμπα που περιμένει πως και πως τον  υπέρ πάντων αγώνα με την Μακάμπι στην έδρα της όπου με νίκη εκεί περνά στα προημιτελικά άσχετα με το αποτέλεσμα του Παναθηναϊκού. Η πρόκριση αυτή αν συμβεί  θα είναι μία τεράστια επιτυχία του γερμανικού μπάσκετ και λογικά το μυαλό όλων είναι εκεί. +7,5 για Άρτλαντ πολύ καλό σημείο.


Επομένως η σούμα βγαίνει από τις αναλύσεις με πολλές μικρές νίκες που λογικά περνάνε άλλα θέλει καλή χημεία αν αποφασίσετε να βάλετε πολλές μαζί. Εμείς πάμε με τα χάντικαπ περισσότερο στις προτάσεις μας και ας ελπίζουμε να χαμογελάσουμε στο τέλος.


ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ  1


771. (+7,5) ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ- ΜΑΛΑΓΑ    1
804. (+7,5) ΑΡΤΛΑΝΤ- ΑΛΜΠΑ    1


ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ   2


799. (+8,6) ΜΟΥΡΘΙΑ- ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ   1
797. (+5,5) ΚΑΝΑΡΙΑΣ- ΛΑΜΠΟΡΑΛ    1
805. (+18,5) ΑΠΟΛΛΩΝ- ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ   1

**ΚΑΙ 5ΑΔΑ ΟΛΑ ΜΑΖΙ


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ   1


ΣΕΒΙΛΛΗ – ΟΜΠΡΑΝΤΟΪΡΟ   1   ΝΙΚΗ ΣΕΒΙΛΛΗ   1,55
ΑΡΤΛΑΝΤ- ΑΛΜΠΑ    1   ΜΕ   7,5π. ΥΠΕΡ ΑΡΤΛΑΝΤ


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ   2


ΚΑΝΤΟΥ- ΟΡΛΑΝΤΙΝΑ   1   ΝΙΚΗ ΚΑΝΤΟΥ 1,25  (Ή ΝΙΚΗ ΣΑΣΣΑΡΙ ΕΔΩ  1,25)
ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ- ΜΑΛΑΓΑ   1  ΜΕ 7,5π. ΥΠΕΡ ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ


**ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΔΑ ΣΥΜΠΛΗΡΏΝΟΥΜΕ ΜΟΥΡΘΙΑ (+8,5) ΚΑΙ ΚΑΝΑΡΙΑΣ (+5,5). ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΞΑΔΑΣ ΠΕΡΙΠΟΥ  24 ΜΟΝΑΔΕΣ



***ΓΙΑ ΠΙΟ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΗ ΕΞΑΔΑ ΜΕ ΑΠΛΕΣ ΝΙΚΕΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΑΣΣΑΡΙ- ΓΚΡΑΒΕΛΙΝ- ΣΑΛΟΝ ΣΑΟΝΕ-ΡΙΓΑ. ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΞΑΠΛΑΣΙΑΖΕΙ.

Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου