Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Προκύπτουν πρωταθλήτριες σήμερα... (Αναλύσεις- Προτάσεις)



Δεν τα πήγαμε καλά το σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Στις τρεις προτάσεις μας είχαμε το απόλυτο μηδέν πράγμα καθόλου καλό αν και σας επισήμανα ότι το πρόγραμμα δεν ήταν καλό έτσι κι αλλιώς. Πέρασαν ως σημείο μόνο το Ρέθυμνο και η Σεβίλλη άλλα φυσικά δεν ήταν αρκετά. Σήμερα αν και υπάρχουν λίγα παιχνίδια προκύπτει μία τριάδα με ενδιαφέρον για ΟΠΑΠ. Όλη η ανάλυση του κουπονιού ΟΠΑΠ για το τριήμερο από χθες Τρίτη σε ηχητικό μέσω SoundCloud.


Πρώτη επιλογή η Νταρουσάφακα με +1,5. Οι γηπεδούχοι είναι νεοφώτιστοι άλλα ακριβή ομάδα και με στόχο υψηλό φέτος. Είναι πρώτοι στην βαθμολογία και εκεί θέλουν αν μείνουν ως το τέλος της κανονικής περιόδου. Χοτ ομάδα με 4 νίκες σερί άλλα φέτος έχουν ένα 0-3 με την Εφές καθώς έχασαν 2 φορές στο κύπελλο (όμιλοι- τελική φάση) και στο πρωτάθλημα στο ματς του α γύρου. Η Εφές χωρίς ευρωλίγκα στρέφεται στα εγχώρια και ήδη προέρχεται από διπλό με την Ουλκέρ. Στοιχηματικά πάμε με τον άσσο καθώς δεν περιμένω δεύτερο κολλητό διπλό της Εφές με ομάδα κορυφής άλλα και δεν πιστεύω να κάνει το 4 στα 4 με την Νταρουσάφακα φέτος. Στην παρούσα φάση τουλάχιστον.


Δεύτερη επιλογή είναι τα Γκραν Κανάρια. Το παιχνίδι είναι ουσιαστικά αδιάφορο μιας και η Κίμκι πρέπει να χάσει με 26 πόντους για να χάσει και το τρόπαιο. Ακραίο μιας και είναι γηπεδούχοι οι ρώσοι. Πάντως το μεγάλο αυτό μαξιλαράκι χαλαρώνει τους παίχτες και εκτιμώ πως τα Γκραν δεν θα ξαναδιασυρθούν. Δεν εξετάζω αγωνιστικά το παιχνίδι καθώς π.χ. αν είχαμε ήττα της Κίμκι στο πρώτο ματς με 8π. σίγουρα θα βάζαμε σεβαστό ποσό στο  -8,5 όπου αγωνιστικά με μία σοβαρή Κίμκι θα καλυπτόταν. Το θέμα τώρα είναι πως περιμένω μία χαλαρή Κίμκι παρά σοβαρή. Γι αυτό πάω με το διπλό στο χάντικαπ.


 Τρίτη επιλογή η Τσεντεβίτα. Που ήδη χάνει 2-0 στους τελικούς της αδριατικής και καλείται να κάνει αρχικά το 2-1 για να μην «σκουπιστεί» από τον Αστέρα. Εφικτό μιας και εντός έδρας η ομάδα παίζει πολύ καλύτερα. Πάμε με τον άσσο και ελπίζουμε να μην έχουμε «σκούπισμα» από τον ποιοτικότερο Αστέρα.


Εκτός κουπονιού έχουμε σήμερα τον δεύτερο τελικό στην βαλκανική λίγκα. Στην Βουλγαρία η Ρίλσκι υποδέχεται την Πρίστινα. Η Πρίστινα το σηκώνει και με ήττα ενός πόντου. Με ήττα 2 πόντων έχουμε παράταση… Στο +1,5 το χάντικαπ υπέρ Ρίλσκι. Σωστό, άλλα δεν μπλέκουμε καθώς μιλάμε για ένα αμφίρροπο παιχνίδι. Αυτό που είχα πει πάντως πριν κανά μήνα στα ηχητικά ήταν πως η Πρίστινα θα είναι η πρωταθλήτρια βαλκανικής και λόγω FIBA. Μένει να δούμε αν θα έχουμε πέσει μέσα. Μόνο live εδώ στοιχηματικά αν πετύχουμε κανένα χάντικαπ υπέρ Πρίστινα.


Από την Πέμπτη κρατάω από ΟΠΑΠ

ΜΑΛΑΓΑ (+8,5)
ΝΑΝΣΙ (+5,5)
ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ (+4,5)


Συνεπώς πάμε με μία πρόταση σήμερα καθαρά ημέρας. Όποιος θέλει πάντως μπορεί να βγάλει κάποιο σημείο που δεν του αρέσει και να βάλει κάποιο από τα τρία της Πέμπτης που δίνω παραπάνω και είναι με σειρά προτεραιότητας. Και στην πρόταση ΟΠΑΠ θα πάω με σειρά προτεραιότητας


ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ


709. ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ- ΕΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ (+1,5)     1
708. (+1,5) ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ- ΕΦΕΣ   1
707. ΚΙΜΚΙ- ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ (+8,5)    2


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ  


ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ- ΕΦΕΣ    1    ΝΙΚΗ ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ   1,80
ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ- ΕΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ      1   ΝΙΚΗ ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ   1,85



Πλήρης ανάλυση στα ηχητικά μας για όλα τα παιχνίδια.

Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 

Όλα τα ηχητικά μου στο Soundcloud.com με αναζήτηση giopasx που είναι ο λογαριασμός μου.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου